2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haziran anneleri hiç canlı değil bence biraz canlanın neler yapıyonuz anlatın ilk kontrolleriniz ne zaman olacak biraz bilgi verin

Evet Arkadaşlar Neler Oluyo Hamilelik Zor Mu Geçiyo Yoksa Nerelerdesiniz Birtürlü Denk Gelmiyoruz....

1.eylul-su....................1 haziran..............9+3
2.sevce......................1 haziran.............9+3
3.şirinemiyim neyim...... 6 haziran..............8+5
3.gülşah-kılıç...............16 haziran............7+2
5.narin.......................16 haziran............7+2
4.aytii........................22 haziran............6+3
5.dilekgndz..................22 haziran............6+3
6.serpil.......................25 haziran............6+0
7.gülden.....................25 haziran.............6+0
8.berrinyy...................25 haziran............6+0
9.ayça.......................27 haziran............5+5
10.yağmursu...............28 haziran............5+4

arkadaşlar ben ilk bebeğimi grip yüzünden kaybettim çok dikkat edin nane düşüğe neden olur bunu unutmayın bence dr görün

ya bennucum çok korkuttun beni.daha sabah nane limon kaynatıp içtim..ilaç içemiyorum.doğal ilaçlarla meyvelerle atlatmaya çalışıyorum..hiç kendime grip olduğumda bu kadar itinayla baktığımı hatırlamıyorum..annelik içgüdülerimiz uyandımı ne....kızlar birde sabahları göğüslerim çok ağğrıyor elimi dokunamıyorum sizdede varmı...3 kasımda kalp atışlarını duyucam allah nasip ederse...

4.gülşah-kılıç...............16 haziran............7+2
6.aytii........................22 haziran............6+3
7.dilekgndz..................22 haziran............6+3
8.serpil.......................25 haziran............6+0
9.gülden.....................25 haziran.............6+0
10.berrinyy...................25 haziran............6+0
11.ayça.......................27 haziran............5+5
12.yağmursu...............28 haziran............5+4

EYLÜL, SEVCE NERDESİNİZ KALP ATIŞLARINI DUYDUNUZ MU BEBİŞLERİNİZİN
güzel haberlerinizi bekliyoz.

Allah Hayirlisiyla Doğmayi Nasip Etsin Yasemin

AMİNNNN Canım hepimize nasip etsin inşallah.Gerçi benimki biraz korkutuyor beni çünkü dün ve bugün kahverengi lekelenmem oldu.Başındada bir gün böyle olmuştum ogünden beri yoktu ama dün yine gördüm.Dr böyle bir durumda ilacıma başlamamı söylemişti dün hemen başladım ama yinede korkuyorum.
Rabbim herkezin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

evet ben 7 haftalık ken duydum kalp atışını inanılmaz bi duygu vajınadan baktı dr ve herşey yolunda 15 kasımda tekrar gideceğim bi sorun yok 15 kasımı bekliyorum tekrar görmek için bebişimi

evet ben 7 haftalık ken duydum kalp atışını inanılmaz bi duygu vajınadan baktı dr ve herşey yolunda 15 kasımda tekrar gideceğim bi sorun yok 15 kasımı bekliyorum tekrar görmek için bebişimi

Ne mutlu sana bu günlerinin tadını doya doya çıkart.Bende Allahın izniyle bu günlerimi atlatayım daha rahat olup tadını esas o zaman çıkarıcam.Hele birde oğluma söyleyip onun gözlerindeki ışığı görsem heralde ozaman hamileliğimin mutluluğunu yaşıyacağım.

4.gülşah-kılıç...............16 haziran............7+2
6.yasemin....................19 haziran...........6+6
7.aytii........................22 haziran............6+3
8.dilekgndz..................22 haziran............6+3
9.serpil.......................25 haziran............6+0
10.gülden.....................25 haziran.............6+0
11.berrinyy...................25 haziran............6+0
12.ayça.......................27 haziran............5+5
13.yağmursu...............28 haziran............5+4

13 kişi olduk..allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..kritik günlerdeyiz dikkat edin kendinize....

ayçacım 3 kasımda 6 haftalık oluyo duyuluyomu o zaman

doktorum eniştem.duyulur dedi..alttan muayene olmak istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum..birde canım kasıklarım da ağrı yok ama dediğim gibi göğüslerim çok ağrıyor...korkuyorum o kadar çok korkuyorumki kızlar...aynı şeyleri yaşamakatan(geçen yıl 5 hatalıkken gelişmemiş düşmüştü)aynı dönemlerdeyim yine fazla bir hamilelik belirtisi yok artık midem bulansın istiyorum inanırmısınız....2 hafta içimde öldüğündede aa ne güzel rahat bir hamilelik geçiriyorum demiştim..göğüslerim ağrıdığında bile o kadar mutlu oluyorumki....allahım yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…