2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

1.eylul-su....................1 haziran..............9+3
2.sevce......................1 haziran.............9+3
3.şirinemiyim neyim...... 6 haziran..............8+5
4.gülşah-kılıç...............16 haziran............7+2
5.narin.......................16 haziran............7+2
6.yasemin....................19 haziran...........6+6
7.aytii........................22 haziran............6+3
8.dilekgndz..................22 haziran............6+3
9.serpil.......................25 haziran............6+0
10.gülden.....................25 haziran.............6+0
11.berrinyy...................25 haziran............6+0
12.ayça.......................27 haziran............5+5
13.yağmursu...............28 haziran............5+4
14.bennu beyzam........23 haziran............6+2
ben adımı yazdıkça çıkarıldığımı görüyorum

ayça amacım seni korkutmak değil ama hamilelikte grip çok önemli ben geçen yıl 12 haftalık bebeğimi ağır grip yüzünden kaybettim o yüzden ramazanda hasta olunca hemen grip aşımı yaptırdım herşeyin hayırlısı bizden tedbir alması gerisi rabbimin taktiri hamilelikte nane ile mağdanozu çok tüketmeyin düşüğe neden oluyomuş bu sadece bir duyum ama mağdanozu iyi biliyorum söktürücü etkisi var

Beni Bebeklerimin Arasinda Beş Sene Var Kizim4 Haziran 2003 Oğluşum 3 Haziran 2007 Yani Ikiside Ikizler Burcu

Hayirli Olsun Hayat Senin Için çok Daha Güzel Olacak Bebiş Gelince Benimklere Baksanaseninkinide Görüz Hayirlisiyla Minikkkkkk

aççacım inş. bişey olmaz böyle şeylerle kendini sitrese sokma Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlat verir inşallah kalbini ferah tut.

1.eylul-su....................1 haziran..............9+4
2.sevce......................1 haziran.............9+4
3.şirinemiyim neyim...... 6 haziran..............8+6
4.gülşah-kılıç...............16 haziran............7+3
5.narin.......................16 haziran............7+3
6.yasemin....................19 haziran...........7+0
7.aytii........................22 haziran............6+4
8.dilekgndz..................22 haziran............6+4
9.bennu beyzam...........23 haziran............6+3
10.serpil.......................25 haziran............6+1
11.gülden.....................25 haziran.............6+1
12.berrinyy...................25 haziran............6+1
13.ayça.......................27 haziran............5+6
14.yağmursu...............28 haziran............5+5

ben adımı yazdıkça çıkarıldığımı görüyorum[/QUOTE]
neden çıkaryımki bennucum aşkolsun dikkatimden kaçmış kusura bakma....

aççacım inş. bişey olmaz böyle şeylerle kendini sitrese sokma Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlat verir inşallah kalbini ferah tut.

çok sağol canım ya..biraz rahat olmam gerekiyor sanırım...cumartesi kontrole gidicem.inşallah iyi haberlerle dönerim...

Kızlar size birşey sormak istiyorum.Benim ağzımın hiç tadı yok.Hani grip oluruz ve ağzımızın tadı kaçarya aynı öyle.hele suyu hiç içemiyorum. Yemeği yiyorum ama esas problemim su.Hamileliğimin başında böyle değildi , 3-4 gündür çok berbat.Aranızda böyle olan varmı? hamileliktenmi bir türlü çözemedim.Dr kontrolüm salı günü ozaman dr sorucam ama önce size sormak istedim.

suyun tadı banada tuhaf geliyor.bende anlayamamıştım.onun dışında yemeklerle bir problemim yok canım

1.eylul-su....................1 haziran..............9+5
2.sevce......................1 haziran.............9+5
3.şirinemiyim neyim...... 6 haziran..............8+7
4.gülşah-kılıç...............16 haziran............7+4
5.narin.......................16 haziran............7+4
6.yasemin....................19 haziran...........7+1
7.aytii........................22 haziran............6+5
8.dilekgndz..................22 haziran............6+5
9.bennu beyzam...........23 haziran............6+4
10.serpil.......................25 haziran............6+2
11.gülden.....................25 haziran.............6+2
12.berrinyy...................25 haziran............6+3
13.ayça.......................27 haziran............6+0
14.yağmursu.................28 haziran............5+6

benide ekleyebilirsiniz 12 haziran:)

suyun tadı banada tuhaf geliyor.bende anlayamamıştım.onun dışında yemeklerle bir problemim yok canım

Teşekkürler canım sendede olduğuna göre hamilelikten herade.Doktorumada sorucağım ama öncesinde biraz rahatladım.
Oğluma hamileyken hiç böyle değildim sadece kokular rahatsız ediyordu.Şimdide kokularla aram kötü; ama kışa giriyoruz.Camları kapattımmı sanki nefes alamıyorum.Birde çok kötü hallisizim hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden, hep yatmak istiyorum.Bilgisayara bile oturmak istemiyorum.
Neyse arkadaşlar sizinde başınızı ağrıttım.Ama aranızda benim gibi olan arkadaşlar varsa dertleşmek isterim.Birde bunların ne kadar süreceğini bilen varmı?Hiiç iyi değilim gerçekten.:bbo:

aşermek nasıl bişi mesela benim aklıma bir yemek geliyo sonra gidip onu yiyiorum içim rahatlıyo bu iştahımmı yoksa aşermemmi tam anlayamadım merak ettim ilk tecrübe olunca pek fikrim yok:)))
bazen ev kokuyo gibi geliyo yolda yürürken aniden öğüresim geliyo sonra geçiyo kısa sürüyo mide bulantımda. bütün bunları şu yüzden yazdım ben daha bebeğimi görmedim yani hiç doktora gitmedim sadece evde test yaptım yani eminim ama acaba bebeğim varmı diye de düşünüyorum biryandan.yoksa psikolojik olarak kendimi hamile olarak gördüğüm içinmi oluyo bu mide bulantıları aşermeler???

arkadaşlar benim bu haftam baya bi kötü geçti.mide bulantım ve midemdeki yanma beni baya bi rahatsız etti.ama ben bundan kesinlikle şikayetçi değilim.şu iki günür b,raz daha iyiyim bulantılarım geçti ama şimdide niye midem bulanmıyo acaba sorunmu oldu diye düşümüyorum.ben hamileliğimin bütün belirtilerini yaşamak istiyorum sanki belirti olmayınca sorun varmış gibi geliyo bana.sizde öyle endişelere kapılıyomusunuz.ben biraz takıntılıyım galiba.kontrolümede 22 kasımda gidicem daha çok var ben hemen gidip bebişimi görmek istiyorum çok özledim onu.bide benim karnım çok büyüdü arkadaşlar 2,5 aylıkken karın bu kadar büyürmü bilmiyorum.eğer böyle devam ederse 9 ayın sonunda kendimi düşünemüyorum :)) sizlerde karnı büyüyen varmı beni dışarıdan görenler hemen hamile olduğumu anlıyor ben herkese söylememiştim hamile olduğumu ama artık mecburen söylüyorum.zaten anlıyorlar :))

Aşermeyi bende hiç yaşamadım gerçekten.İlk oğlumdada daha rahattım birtek kokular mahvetti beni.Hatta doğumdan sonra bile ozamanki kullandığım parfümleri kullanamıyorum.Ama şimdi daha kötüyüm halsizlik en başta ve yine kokular mahvediyor.Mide bulantısıda var ama hemen geçiyor.

Canım senin evde yaptığın test pozitifse kesin hamilesindir.Yani hamilelik belirtilerini yaşamanda çok normal.Ama bence yinede bir doktora git.Hamileliğinin normal gebelik olup olmadığını öğrenmek için bu kontrol önemli.Belki sende biliyorsundur,dış gebelik,boş gebelik;(seni korkutmayayım)olabiliyor inşaallah bebeğin sağlıklıdır ama yinede sen ilk dr kontrolüne git.

slm arkadaşlar bende kısmetse haziran annesiyim 7hafta 4 günlük ve tedaviyle oldu bu yaşıma kadar düzenli adet görmemiştim sadece doktor glucophage kullanmamı söyledi 3 ay sonunda adetim düzene girdi ve 4. ayda hamiş oldum şükürler olsun hepimize iyi şanslar...

merhaba,bende 7 haftalık hamileyim.bulantı sorunum basladı...yorgun halsiz ve isteksizim...1 hafta sonra falan saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum.bir iki degişiklik belki iyi gelir:)4 gündür yemek pişirmedim ve bide medim midem yemekten sonra bide sabahları bulanıyo..en azınddan yiyebiliyorum yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…