ay piştiiii. ilk gebeliğin mi seninde.benimde haziran inşallah. tebrik ederim.sağlıkla inşallah
aççacım inş. bişey olmaz böyle şeylerle kendini sitrese sokma Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlat verir inşallah kalbini ferah tut.
çok sağol canım ya..biraz rahat olmam gerekiyor sanırım...cumartesi kontrole gidicem.inşallah iyi haberlerle dönerim...[/QUO
güzel haberlerini bekliyoz.bu dönem hepimiz öyleyiz herşeyi sorun yapıyoruz, bende öyleyim ama bunlarlada yaşamayı öğrencez galiba bundan sonra hep böyle olacak doğuma kadar bişey olacakmı sağlıklımı diye bi doğsun diyoruz ama aynı şayler doğumdan sonrada devam ediyodur bence. annelik öylede böylede sorumluluk......:teselli::1hug:
Kızlar size birşey sormak istiyorum.Benim ağzımın hiç tadı yok.Hani grip oluruz ve ağzımızın tadı kaçarya aynı öyle.hele suyu hiç içemiyorum. Yemeği yiyorum ama esas problemim su.Hamileliğimin başında böyle değildi , 3-4 gündür çok berbat.Aranızda böyle olan varmı? hamileliktenmi bir türlü çözemedim.Dr kontrolüm salı günü ozaman dr sorucam ama önce size sormak istedim.
1.eylul-su.............1 haziran
2.sevce................1 haziran
2.gülşah-kılç..........16 haziran
3.gülden................25 haziran
4.berrinyy...............25 haziran
5.ayça...................27 haziran
6.serpil...................28 haziran
suyun tadı banada tuhaf geliyor.bende anlayamamıştım.onun dışında yemeklerle bir problemim yok canım
aşermek nasıl bişi mesela benim aklıma bir yemek geliyo sonra gidip onu yiyiorum içim rahatlıyo bu iştahımmı yoksa aşermemmi tam anlayamadım merak ettim ilk tecrübe olunca pek fikrim yok:)))
bazen ev kokuyo gibi geliyo yolda yürürken aniden öğüresim geliyo sonra geçiyo kısa sürüyo mide bulantımda. bütün bunları şu yüzden yazdım ben daha bebeğimi görmedim yani hiç doktora gitmedim sadece evde test yaptım yani eminim ama acaba bebeğim varmı diye de düşünüyorum biryandan.yoksa psikolojik olarak kendimi hamile olarak gördüğüm içinmi oluyo bu mide bulantıları aşermeler???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?