2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ah canlarım ben gecen sene bu zamanlarda hamileydim şimdi bebegim koynumda alah sizede nasip eder inşalah kucagınıza almayı alah yardımcınız olsun
30 haziranda dogum yaptım
normal dogum normal düşünen varmı ?

:a015:http://media.bigoo.ws/letters/style57/l.gif
kızlar bana yardım edin ne olur.dün kontrolüm vardı.ama malesef kalp atışını duyamadım normalmi..6+2günlük.doktor daha çok minik 5 haftalık gibi iki hafta sonraya randevu verdi.ben 2 hafta nasıl bekleyeceğim..ilk kontrole gidenler siz ilk kontrole ne zaman gittiniz neler oldu lütfen anlatın

1.eylul-su....................1 haziran
2.sevce......................1 haziran
3.şirinemiyim neyim...... 6 haziran
4.çilemsin...................12 haziran
4.gülşah-kılıç...............16 haziran
5.narin.......................16 haziran
6.yasemin....................19 haziran
7.aytii........................22 haziran
8.dilekgndz..................22 haziran
9.bennu beyzam...........23 haziran
10.serpil.......................25 haziran
11.gülden.....................25 haziran
12.berrinyy...................25 haziran
13.ayça.......................27 haziran
14.yağmursu.................28 haziran

canım ben 6 +0 iken kalp atışını duyamadık ama alttan baktı dalgalanmayı gördük dr kalbi atmaya başlamış dedi bende su dalgası gibiydi gördüm 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem

ben tahliller ne zaman yapılmaya başlıyor onu merak ediyorum bazı tahliller var yapılması gereken onları ne zaman yapmaya başlıyoruz

ben tahliller ne zaman yapılmaya başlıyor onu merak ediyorum bazı tahliller var yapılması gereken onları ne zaman yapmaya başlıyoruz

çok sağol bennucum ya rahatladım biraz.kesedemi dalgalanma vardı.kesenin büyüklüğü ceviz kadar varmıydı.benden tüm tahlilleri istedi doktor.5 tüp kanımı aldılar,birde idrar kültürü tahlili.ilk kontrolde tahlillerinde yapılması lazım sanırım..

bende bir haziran annnesi olacağım inşallah şu an 8+3 haftalık hamileyim ama bu mide bulanması beni öldürecek ,hayattan zevk alamaz hale geldim her dakika bulantı var ne yapcağımı, ne yiyeceğimi şaşırdım su bile kötü gelmeye başladı bulantıya iyi gelen bişey bilen varmı?ilaç almak da istemiyorum sizden yorum bekliyorum

ayça onu dr ayarladı bize gösterdi kesenin içinde böyle tuhaf birşey vardı sanki tencere kapağı açılıp kapanıyodu veya deenize taş atarsında su dalgalanırya öyle bir şeydi benim bebiş tamamen suydu gördüm eşimde gördü en önemlisi dr kalbi atıyor dedibu bana yetti 10 gün sonra kontrole gidicemama ne yaptıysa kalp atışını duyamadık

bende aynen öyleyi göğüslerimde çok fena ağırıyor ne yesem midem bulanıyor ama ben ilaç almıyıcam azar azar sık sık yiyorum suyu bile içemiyoruma.s

1.eylul-su....................1 haziran
2.sevce......................1 haziran
3.şirinemiyim neyim...... 6 haziran
4.çilemsin...................12 haziran
5.handerya.................12 haziran
6.gülşah-kılıç...............16 haziran
7.narin.......................16 haziran
8.yasemin....................19 haziran
9.aytii........................22 haziran
10.dilekgndz..................22 haziran
11.bennu beyzam...........23 haziran
12.serpil.......................25 haziran
13.gülden.....................25 haziran
14.berrinyy...................25 haziran
15.ayça.......................27 haziran
16.yağmursu.................28 haziran

bende çok kötüyüm handerya.aramızda 2 hafta var desene benim bulantım daha çok sürecek.bugün akşam yemeğini yiyemedim.çubuk kraker iyi geliyor bir müddet rahatlatıyor.salatalığı tuzlayıp falan yiyorum..

sağol bennu benimkide anlattığına benziyordu.bebişin ölçümünü yaptımı doktor.yani kesede 6.haftada olduğunu gösterdimi..9 haftalık oluncamı gideceksin

ya ben niye kimseyi burda yakalayamıyorum.bulantılar kimseyi rahat bırakmıyor sanırım

bende 5 haftalık hamileyim bu ayın sonunda doktora gidicem az büyüsün diye bekliyorum ama çok heyecanlıyım.)alttan ultrasonda bir acı hissediliyomu?tahlillerde 2.aydan itibaren başlıyo herhalde dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…