ben tahliller ne zaman yapılmaya başlıyor onu merak ediyorum bazı tahliller var yapılması gereken onları ne zaman yapmaya başlıyoruz
bende bir haziran annnesi olacağım inşallah şu an 8+3 haftalık hamileyim ama bu mide bulanması beni öldürecek ,hayattan zevk alamaz hale geldim her dakika bulantı var ne yapcağımı, ne yiyeceğimi şaşırdım su bile kötü gelmeye başladı bulantıya iyi gelen bişey bilen varmı?ilaç almak da istemiyorum sizden yorum bekliyorum
bende bir haziran annnesi olacağım inşallah şu an 8+3 haftalık hamileyim ama bu mide bulanması beni öldürecek ,hayattan zevk alamaz hale geldim her dakika bulantı var ne yapcağımı, ne yiyeceğimi şaşırdım su bile kötü gelmeye başladı bulantıya iyi gelen bişey bilen varmı?ilaç almak da istemiyorum sizden yorum bekliyorum
ayça onu dr ayarladı bize gösterdi kesenin içinde böyle tuhaf birşey vardı sanki tencere kapağı açılıp kapanıyodu veya deenize taş atarsında su dalgalanırya öyle bir şeydi benim bebiş tamamen suydu gördüm eşimde gördü en önemlisi dr kalbi atıyor dedibu bana yetti 10 gün sonra kontrole gidicemama ne yaptıysa kalp atışını duyamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?