senağlamaEVET KIZLAR GELDIM DOKTORDAN AMA HIC GUZEL HABERLERLE GELMEDIM
DOKTOR DEDI KI
ADETIN DUZENLI MI DIYE SORDU BENDE BAZEN DEDIM HER ZAMAN DEGIL
ULTRASONDA BAKTI VE DEDI KI BEBEGIN ADET DUZENSIZLIGINE GORE KUCUK OLABILIR DEDI YADA GELISMEMIS ANORMAL OLABILIR DEDI NE BILIM ISTE COK KOTUYUM AGLADIM HASTANEDE HERKES BANA BAKTI ORDA KIP KIRMIZI OLDUM AGLAMAKDAN DOKTOR DEDI SIZI TELASA SOKMAK ISTEMIYORUM AMA DEDI
3 HAFTA SONRA ICIN RANDEVU VERDI O ZAMAN BEBEGIM IYI GORUNURSE GELISIRSE ICIMDE ALLAHIM INSALLAH OYLE OLUR YAVRUM VE YADA ANORMAL OLURSA DEDI O ZAMAN CARESINE BAKARIZ DEDI
COK KOTUYUM KIZLAR COKKKKKKKKKKK O KADAR COK MUTLUYDUM KI BIRDEN YIKILDIM YA ALLAHIM KIMSEYE EVLAT ACISI GOSTERMESIN DOGMAMIS OLSA BILE COK KOTU BI DURUM BU DURUMDAN GECEN ARKADASLARI SIMDI DAHA COK IYI ANLIYORUM NOLURSUNUZ BENIM ICIN DUA EDIN BEBEGIME BI SEY OLMASIN BANA TUTUNSUN VE BENIM ICIMDE BUYUYEREK DOGSUN INSALLAH SAG SELIM SAGLIKLI OLARAK Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsenağlamasenağlama:1no2:
Slm arkadaşlar.Uzun süredir buralarda değildim.Çünkü mide bulantıları ve ara sıra olan kahverengi lekeler beni biraz üzdü.Allaha şükür bebeğim iyi.Bu arada 24 mm olmuş.Lekeler içinde ilaç kullanıyorum Doktorumun dediğine görede benim böyle gidecekmiş.Sadece daha çok dikkatli olmam, ayakta uzun süre kalmamam,günün büyük bir bölümünü daha çok dinlenerek geçirmem gerekiyormuş.Allaha şükür mide bulantısı ve çıkarmalarım ilaçla biraz geçti.Dr araba ile kısa mesafelere çıkmamada izin verdi yani şimdi daha iyiyim.Ama çok zormuş anlamadım gitti.Oğlumda hiç yaşamadım böyle birşey sanki hamile değil gibiydim. dr bir sonraki kontrole 15 gün sonra çağırdı.İnşallah hayırlı sağlıklı haberlerini o zamanda alırım.
Allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
umarım benim gibi olur senin durumum;ilk doktora gittiğimde alttan muayene ve ultrason yaptıktan sonra bebegimin gelişmediğini ve düşecegini;kesesinin bozuk oldugunu söyledi ve ilaç bile yazmadı.kaderimle basbaşa kaldım.aradan bir süre geçti ve tekrar gittim.6 haftalıktı bebek ve kalp atışlarını duyduk.doktorum yanıldı.son adet tarihim 31 agostos eminim ama doktor hesabına göre 10 eylül..rahme geç düşmüş.aslında gelişmesi normal yani canım..şimdi kesede düzeldi büyüyo..yakında testleri yapılcak inşallah..sende gönlünü ferah tut canım ve dua et..hiçbirşey olmaz inşallah..keske gelebilsem oraya ama nerde fransa olsak bile maddi durum kotu denilebilir bu ara allahima sukurler olsun ama
evet olctu kucuk bakti ve 3 hafta sonra gene gitcem o zamana gelisirse tamam bi sey yok dedi o zamana kadar insallah iyi olur yavrum dua edin lutfen
çorumlu hemen ümitsizliğe kapılma Allaha emanet inşallah bişey yoktur moralini yüksek tut tıpta yapılıyo böyle yanlışlıklar bazen.Hayırlı haberlerini bekliyoz başka doktorada git tek doktora bağlı kalma
kızlar cumartesi günü kontrolüm var çok heyecanlıyım.yine 1hafta geçmi görünücek,kaç mm oldu acaba ölüyorum meraktan.hayırlı haberlerle dönerim inşallah inşallah küçük meleğim haftasına uygun boyutlardadır.kıxlar birde bulantılarınız devam ediyormu..ben akşam yemeklerini yiyemiyorum.çok ilginçtir evde yiyemiyorum başkasının yaptığını başka yerde yiyebiliyorum.sizdede oluyormu
merhaba arkadaşlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun allah kucanıza almayı nasip etsin bende haziran annesi olucam 23 haziran olucak hesaplamalara göre ama taktir allahın :)))))))
AYNIYIM BENDE KENDİ YAPTIĞIMI VE GÖRDÜĞÜM YEMEĞİ YİYEMİYORUM EŞİMİN TAVUĞU HAŞLADIĞINI GÖRDÜM HİÇ YİYEMEDİM AMA ANNEMLERDE YİYİYORUM KİM BİZE HERGÜN HERGÜN YEMEK YAPARKİ
ayca umarım herşey normal çıkar canım benim bulantı ve kusmalarım devam ediyor bazen kalan hamileliğimde böyle geceçekmiş gibi geliyo(((((( evde yemek kokusu yüzünden yiyemiyo olabilirsin güzelim pişerken bazen banada soğan iğrenç geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?