2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

1.eylul-su....................1 haziran
2.sevce......................1 haziran.......7+1iken.......10,3mm
3.şirinemiyim neyim...... 6 haziran
4.çilemsin...................12 haziran
5.handerya.................12 haziran......10+0iken......35mm
6.gülşah-kılıç...............16 haziran......9+3iken........21,7mm
7.narin.......................16 haziran
8.yasemin....................19 haziran......9+5iken......24mm
9.çorumlu cadı..............19 haziran
10.aytii........................22 haziran
11.dilekgndz..................22 haziran
12.bennu beyzam...........23 haziran......6+6iken....8mm....8+2iken.....20mm
13.serpil.......................25 haziran
14.gülden.....................25 haziran
15.berrinyy...................25 haziran........7+3iken........12mm
16.ayça.......................27 haziran.........6+1iken......4,5mm
17.yağmursu.................28 haziran

ya çorumlu arkadaşım atatürk boşuna 'beni türk doktorlarına emanet edin' dememiş.nasıl bu kadar net yüzüne söylemiş emin olmadan.9 haftalığa göre küçükmüymüş.sende gördünmü.kaç mm miş.ölçtümü .yani kesin küçükmüymüş.mesela ben düşük yaptığımda 7 haftalıkken gitmiştim doktorum 5 haftalık daha ama telaş etme gibi teselli verici şeyler söylemişti.2 hafta sonra düşürdüm ama o stresi son güne kdar yaşamadım.canım sakın kendini üzme birşey olmaz inşallah.allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah stres yapma.gelişmeyecekmiş gibi düşünüp beslenmeni aksatma .herşeye devam.ya imkanın yokmu gelip birde burda görünsen.

iyi canım ya iyi haberlerini duyduk çok sevindim.iyi dileklerine bende katılıyorum ve yürekten
diyorum

keske gelebilsem oraya ama nerde fransa olsak bile maddi durum kotu denilebilir bu ara allahima sukurler olsun ama
evet olctu kucuk bakti ve 3 hafta sonra gene gitcem o zamana gelisirse tamam bi sey yok dedi o zamana kadar insallah iyi olur yavrum dua edin lutfen

umarım benim gibi olur senin durumum;ilk doktora gittiğimde alttan muayene ve ultrason yaptıktan sonra bebegimin gelişmediğini ve düşecegini;kesesinin bozuk oldugunu söyledi ve ilaç bile yazmadı.kaderimle basbaşa kaldım.aradan bir süre geçti ve tekrar gittim.6 haftalıktı bebek ve kalp atışlarını duyduk.doktorum yanıldı.son adet tarihim 31 agostos eminim ama doktor hesabına göre 10 eylül..rahme geç düşmüş.aslında gelişmesi normal yani canım..şimdi kesede düzeldi büyüyo..yakında testleri yapılcak inşallah..sende gönlünü ferah tut canım ve dua et..hiçbirşey olmaz inşallah..

slm kıslar hepınıze bebişleriniz hayırlı olsun saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın allahım yasemıncım yaadıklarına cok üzüldüm allah bırdaha aynı acıyı yasatmasın kımselere tabıkı iyi düşünün iyi olsun her şey

slm kızlar bende hazıran annesıyım 14 hazıranda dünya tatlısı bir kızım oldu allah hepimizin bebeişini bizlere bagışlasın

11.dilekgndz..................22 haziran......7+1iken 12 mm
13.serpil.......................25 haziran
14.gülden.....................25 haziran
15.berrinyy...................25 haziran........7+3iken........12mm
16.ayça.......................27 haziran.........6+1iken......4,5mm
17.yağmursu.................28 haziran

çorumlu hemen ümitsizliğe kapılma Allaha emanet inşallah bişey yoktur moralini yüksek tut tıpta yapılıyo böyle yanlışlıklar bazen.Hayırlı haberlerini bekliyoz başka doktorada git tek doktora bağlı kalma

merhaba arkadaşlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun allah kucanıza almayı nasip etsin bende haziran annesi olucam 23 haziran olucak hesaplamalara göre ama taktir allahın :)))))))

biliyorum baska bi doktora daha sordum o da dedi ki beklemek lazim dedi 3 hafta sonra iste hastaneye gidecem gene allahim buyuk insallah adet duzensizliginden kaynaklanan kucukluk olsun baska bi sey olmaz insallah o zaman bebegim ne guzel buyur benim icimde senağlama

11.dilekgndz..................22 haziran......7+1iken 12 mm
13.sudenaz...................23 haziran
14.serpil.......................25 haziran
15.gülden.....................25 haziran
16.berrinyy...................25 haziran........7+3iken........12mm
17.ayça.......................27 haziran.........6+1iken......4,5mm
18.yağmursu.................28 haziran

kızlar cumartesi günü kontrolüm var çok heyecanlıyım.yine 1hafta geçmi görünücek,kaç mm oldu acaba ölüyorum meraktan.hayırlı haberlerle dönerim inşallah inşallah küçük meleğim haftasına uygun boyutlardadır.kıxlar birde bulantılarınız devam ediyormu..ben akşam yemeklerini yiyemiyorum.çok ilginçtir evde yiyemiyorum başkasının yaptığını başka yerde yiyebiliyorum.sizdede oluyormu

ayca umarım herşey normal çıkar canım benim bulantı ve kusmalarım devam ediyor bazen kalan hamileliğimde böyle geceçekmiş gibi geliyo(((((( evde yemek kokusu yüzünden yiyemiyo olabilirsin güzelim pişerken bazen banada soğan iğrenç geliyo

AYNIYIM BENDE KENDİ YAPTIĞIMI VE GÖRDÜĞÜM YEMEĞİ YİYEMİYORUM EŞİMİN TAVUĞU HAŞLADIĞINI GÖRDÜM HİÇ YİYEMEDİM AMA ANNEMLERDE YİYİYORUM KİM BİZE HERGÜN HERGÜN YEMEK YAPARKİ

çorumlu Arkadaşim Anlattiklarin Beni çok üzdü Omarim En Kisa Zamanda Güzel Haberlerini Yazarsin Ama Ben Senin Dr Hiç Bişey Anlamadim Kalp Atişi Mutlaka Görünürdü Nasil Görmedi Veya Bakmadi Bence Sen Başka Bir Dr Daha Görün

merhaba arkadaşlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun allah kucanıza almayı nasip etsin bende haziran annesi olucam 23 haziran olucak hesaplamalara göre ama taktir allahın :)))))))

CANIM SENİNLE AYNIYIZ İNŞALLAH SAĞLIKLI OLARAK HEPİMİZ BEBİŞLERİMİ
Zİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ

Bu Hafta Kan Tetkikleri Yapiliyor Ben Yaptirdim Dün şükür Herşey Normal Bol Su Iç Dedi Sudan Bile Iğrenir Oldum Bide Hiç Halim Yok Kendimi
çok Yorgun Ve Uykusuz Hissediyorum

haklısın bennu ya hergün birinin bize yemek yapması lazım.ama aynı zaman da bizim o yemeğin yapılışını görmemiz lazım.çok şey istiyoruz sanırım.yarın okuldan sonra annemlere gidicez 3 gün orda biraz birşeyler yerim inşallah..bizdede durum aynı yemekleri eşim yapıyor mutfağa hiç giremediğim için mutfak ne halde bilmiyorum.umarım mutfak eşyalarım hala sağlamdır..

sudenaz aramıza hoşgeldin canım.bende 9 ay sürse bulantılar herkes 1 çocuk yapardı diye düşünüyorum.annelerin hakkı gerçekten ödenmezmiş..şimdiden bunu anladık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…