bir de bulantım hala şiddetli bir şekilde devam ediyor doktorumun söylediği kadarıyla 12. hafta sonunda geçermiş yada ben öyle umuyorum , bu arada çatlaklar için krem kullanmaya başlayan var mı aranızda ve hangi krem daha iyi şimdiden başlamak lazım sanırım..
Merhaba Bende Haziran 8 Te Doğum Yapicam Allah Nasip Ederse.internette Hesaplayicilar Var Ona Görede Kizim Olacak Bakalim.2 Aylik Hamileyim...........
ayça kafam karıştı çünkü geçende dr baktı o zaman 7+1 idi 8mm dedi ama senin ki 6+6 dedi 2 gün geç ölçtü dün dr 8+2 dedi ve 20 mm olduğunu söyledi ama daha hafta başı hergün 2 mm büyüse 8mm daha büyüyecek 8+6 iken 28 mm olacak tahminim normal herhalde
ceydacey merhaba benimde karnım çok fazla şiş.kilomda ilk günkü gibi ama sadece karnım şiş.anlamadım görenler hemen hamile olduğumu anlıyo.ben 8 haftalıkken arkadaşımın 4 aylık karnı kadardım.böyle devam ederse baya bi şişicez heralde.bu hafta doktor kontrolüm var sorucam doktora normalmi diye.sen konuştunmu doktorunla canım
sevcecim günde ne kadar su içiyorsun.bir sitede karnınız erken şişmeye başladıysa bu vucudunuzun suyu tuttuğunu gösterir yazıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?