2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bir de bulantım hala şiddetli bir şekilde devam ediyor doktorumun söylediği kadarıyla 12. hafta sonunda geçermiş yada ben öyle umuyorum , bu arada çatlaklar için krem kullanmaya başlayan var mı aranızda ve hangi krem daha iyi şimdiden başlamak lazım sanırım..

çatlak kremi işe yarıyomu ne zaman kullanılması gerekiyor hangi markalar iyi?fikri olanlar lütfen paylaşabilirmi bizimle?
fisfisfis

Merhaba Bende Haziran 8 Te Doğum Yapicam Allah Nasip Ederse.internette Hesaplayicilar Var Ona Görede Kizim Olacak Bakalim.2 Aylik Hamileyim...........

hmm nasıl hesablayıcı bu . erkekmı kızmı hesablana bılıyomu yaa:1shok:
Sıteyı bana da soylermisin merak edıyorum bende.CADIARZU

bu arada bende hazıranın sonu İnşallah Allah nasıb ederse. anne olucam. Kız erkek farkı yok, sağlıklı olsun yeter.

haziran annesi olucam. iNŞALLAH
Allah her kese sağlıklı evlat nasıb etsın. AMİN.................

AYNI ZAMANDA DA HAYIRLI OLSUN .
RABBİNİ SEVEN OLSUN
AMİN

1.eylul-su....................1 haziran
2.sevce......................1 haziran
3.şirinemiyim neyim...... 6 haziran
4.çilemsin...................12 haziran
5.handerya.................12 haziran......10+0iken......35mm
6.gülşah-kılıç...............16 haziran
7.narin.......................16 haziran
8.yasemin....................19 haziran
9.çorumlu cadı..............19 haziran
10.aytii........................22 haziran
11.dilekgndz..................22 haziran
12.bennu beyzam...........23 haziran......6+6iken....8mm....8+2iken.....20mm
13.serpil.......................25 haziran
14.gülden.....................25 haziran
15.berrinyy...................25 haziran........7+3iken........12mm
16.ayça.......................27 haziran.........6+1iken......4,5mm
17.yağmursu.................28 haziran8

kızlar birbirimizin ultrason sonuçlarını takip etmeliyiz.bu baş popo(crl)mesafesi ölçümü çok önemli.20.haftaya kadar birbirimize yakın sonuçlar çıkmalı.20.haftadan sonra annenin beslenmesi,sigara kullanımı,kalıtsal özellikleri çocuğu etkilemeye ve diğer bebişlere göre daha hızlı yada daha yavaş gelişmesini sağlıyor.yani 20.haftadan sonra bebişlerimiz arasında boy kilo farkı olması normal.bu ndenle doktora giden arkadaşlar lütfen bizimle paylaşsın

bennu yani anladığım kadarıyla senin 9 günde 12mm büyümüş.gayet güzel bence.yanlışmı hesapladım:uhm:

sevcecim günde ne kadar su içiyorsun.bir sitede karnınız erken şişmeye başladıysa bu vucudunuzun suyu tuttuğunu gösterir yazıyordu.

sevcecim günde ne kadar su içiyorsun.bir sitede karnınız erken şişmeye başladıysa bu vucudunuzun suyu tuttuğunu gösterir yazıyordu.

canım toplasam 5 yada 6 bardak içiyorumdur heralde.fazla değil diye düşünüyorum.ama dediğin gibi vücudum su tutuyo olabilir.konuşucam doktorla.böyle giderse benimde karnım çatlıcağa benziyo.benim arkadaşım badem yağı sürüyordu hergün.şimdi doğum yaptı ve hiç çatlağı yok.bende badem yağı sürmeyi düşünüyorum.öyle kreme falan gerek yok hem doğal hem hiç bir yan etkisi yok

benim ilk daoktora gittiğimde bebeğim 7+1 günlüktü ve boyo 10.3milimdi.şimdi ne kadar oldu merak ediyorum.aradan 5 hafta geçti bakalım önümüzdeki hafta kontrolüm var baş popo mesafesini size bildiririm.gittiğimde ikili testte yapılaacak.inşallah onun sonucuda iyi çıkar.

kızlar benim arkadaşımın bebeğinin cinsiyeti 3.ayda belli olmuş.acaba benimde gititğimde belli olurmu ne dersiniz.

eylül su canım ikili testin sonucunu aldınmı.neler yapılıyo test için bilgi verirmisin.

ben sizin dediginiz seyden hic anlamiyom ya nasil olcak ama bende yazarim nedim bi seyler ben fransada oldugum icin iki test falan ne bilmiom ki aman her neyse bende sali gunu ilk defa gitcem doktora hastaneye hic yer yokmus anca 20 sine bulabildiler
ilk defa gitcem daha bebegime hamile olali cunku gec anladim hamile oldugumu
bi sey olmaz demi kizlar

kızlar dün geldim doktordan..benimde son adet tarihimle uyumsuz..doktorun ddigin göre 9 haftalık 21.7 mm..29 kasımda tekrar gel dedi ense kalınlıgı ve burun kemigine bakçaz dedi(ikili testin yerine kullanılıyor dedi)valla ben anlamadım doktor ne derse onu yapıyorum işte...gelişmeleri yazarım..

2.sevce......................1 haziran.......7+1iken.......10,3mm
6.gülşah-kılıç...............16 haziran
17.yağmursu.................28 haziran

2.sevce......................1 haziran.......7+1iken.......10,3mm
6.gülşah-kılıç...............16 haziran......9+3iken........21,7mm
17.yağmursu.................28 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…