2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

folik asiti kullanmayı ihmal etme.bu dönemde en önemlisi o sanırım.

folik asit ne ben bilmiom ki allahim ya pembe ilac mi bana bi ilac verdiydi hamileyken ilk gebeligimde o mu ki offfff:çok üzgünüm:

canım folik asiti mutlaka kullanmalısın.ilk 3 aya kadar şart.ilacın prospektüsüne bak.büyük ihtimalle odur.bu dönemde başka ilaç vermiyorlar zaten

eylül su canım ikili testin sonucunu aldınmı.neler yapılıyo test için bilgi verirmisin.

sevce selam inş bu gün alıcam 2 li test sonucumu burda devlet hastanesinde 2 li test yapmadıkları için önce özel bi lab. kan verdim bu ikili test için
daha sonra hastanede tekrar kan verdim bu da normal kan değerlerini bakmak için 2 li test sonucu biraz geç çıkıyor. 3 gün falan sürüyormuş diğerini hemen alabiliyorsun. tabi önce ense kalınlığına bakıyor. 3 mm sonrası risk gurubuna giryormuş benim bebiş uzunluğu 48 mm idi ense pilisi de 0,9 bide burun kemiğinin oluşmuş olması önemli imiş. inş sonuçlar normal çıkar bekliyorum bakalım

hadi bakalım inşallah güzel haberlerini duyarsı annesi o seni üzmez burun kemiğide oluşmuştur organlarıda rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

folik asit ne ben bilmiom ki allahim ya pembe ilac mi bana bi ilac verdiydi hamileyken ilk gebeligimde o mu ki offfff:çok üzgünüm:

sen böyle söyleyince çok şaşırıyorum fransa bide gelişmiş ülke değilmi nasıl haberleri yokmu dr ların sen ecz git ve folik asit iste bulamazsan bol bol yeşillik ye marulda baklagillerde birçok sebzede var bide elevit diye vitamin var onun içindede folik asit varmış

tamam canim sanirim pembe ilac var o dur neyse gidince sorarim kiz doktor hic bilmez mi bilir tabiki de
daha ilk kontrolum olcak sali gununu iple cekiyorummmmmmmmmmmm

mrhba sevgili sevce doktora henüz sormadım ama çok sık idrara çıktığmı söyleyebilirim gece kaç kere kalktığımı sorma kötü vaziyet anlıcan sanırım su topluyo gerçekten vücut bi yerde okudum bizim gibiler doğumdan sonra çok çabuk kilo veriyomuş birden karın iniyomuş şanslıymışız anlıcan inşallah öyle olur

sali gunune iki gun kaldi allahim ne gecmez mis bu hafta
alti ay nasil gececek kim bilir allahim yardimcimiz olsun (

ikili test yaptıran arkadaşlar ense kalınlığı ölçümü için dr vajinal ultrasonlamı yoksa karından utrasonlamı bakılıyo.çarşamba randevum var.

hayatım artık vajinal ultrosonla bakılam z sanırım demi ama bnmd e daha var testime 2 hafta sonra gitcem bakalım

ya kimse yazmıyo buraya çok sık dimi?? ben 9. haftama girdim arkadaşlar.iyi bir ultrason aleti 9. ve 10. haftada cinsiyetini gösterebiliyomuş biliyomuydunuz??

bende 9 hafta 5 gunluk oldum acaba bebegimin cinsiyetini gorebilirmiyim ki kizlar ??????????

Slm arkadaşlar.Uzun süredir buralarda değildim.Çünkü mide bulantıları ve ara sıra olan kahverengi lekeler beni biraz üzdü.Allaha şükür bebeğim iyi.Bu arada 24 mm olmuş.Lekeler içinde ilaç kullanıyorum Doktorumun dediğine görede benim böyle gidecekmiş.Sadece daha çok dikkatli olmam, ayakta uzun süre kalmamam,günün büyük bir bölümünü daha çok dinlenerek geçirmem gerekiyormuş.Allaha şükür mide bulantısı ve çıkarmalarım ilaçla biraz geçti.Dr araba ile kısa mesafelere çıkmamada izin verdi yani şimdi daha iyiyim.Ama çok zormuş anlamadım gitti.Oğlumda hiç yaşamadım böyle birşey sanki hamile değil gibiydim. dr bir sonraki kontrole 15 gün sonra çağırdı.İnşallah hayırlı sağlıklı haberlerini o zamanda alırım.
Allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

bende 9 hafta 5 gunluk oldum acaba bebegimin cinsiyetini gorebilirmiyim ki kizlar ??????????

Çorumlu ben en son buralardayken sen testi tam olarak yapmamıştın hamileliğini bilmiyordun.Ben biraz geç olacak ama sana hayırlı olsun demek istiyorum.Pek keyfim olmadığı için internete girememiştim o yüzden yeni öğrendim.Neyse tekrar hayırlı olsun,Rabbim sağliklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin inşaallah.:teytey:

senağlamaEVET KIZLAR GELDIM DOKTORDAN AMA HIC GUZEL HABERLERLE GELMEDIM
DOKTOR DEDI KI
ADETIN DUZENLI MI DIYE SORDU BENDE BAZEN DEDIM HER ZAMAN DEGIL
ULTRASONDA BAKTI VE DEDI KI BEBEGIN ADET DUZENSIZLIGINE GORE KUCUK OLABILIR DEDI YADA GELISMEMIS ANORMAL OLABILIR DEDI NE BILIM ISTE COK KOTUYUM AGLADIM HASTANEDE HERKES BANA BAKTI ORDA KIP KIRMIZI OLDUM AGLAMAKDAN DOKTOR DEDI SIZI TELASA SOKMAK ISTEMIYORUM AMA DEDI
3 HAFTA SONRA ICIN RANDEVU VERDI O ZAMAN BEBEGIM IYI GORUNURSE GELISIRSE ICIMDE ALLAHIM INSALLAH OYLE OLUR YAVRUM VE YADA ANORMAL OLURSA DEDI O ZAMAN CARESINE BAKARIZ DEDI
COK KOTUYUM KIZLAR COKKKKKKKKKKK O KADAR COK MUTLUYDUM KI BIRDEN YIKILDIM YA ALLAHIM KIMSEYE EVLAT ACISI GOSTERMESIN DOGMAMIS OLSA BILE COK KOTU BI DURUM BU DURUMDAN GECEN ARKADASLARI SIMDI DAHA COK IYI ANLIYORUM NOLURSUNUZ BENIM ICIN DUA EDIN BEBEGIME BI SEY OLMASIN BANA TUTUNSUN VE BENIM ICIMDE BUYUYEREK DOGSUN INSALLAH SAG SELIM SAGLIKLI OLARAK Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsenağlamasenağlama:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…