ben sizin dediginiz seyden hic anlamiyom ya nasil olcak ama bende yazarim nedim bi seyler ben fransada oldugum icin iki test falan ne bilmiom ki aman her neyse bende sali gunu ilk defa gitcem doktora hastaneye hic yer yokmus anca 20 sine bulabildiler
ilk defa gitcem daha bebegime hamile olali cunku gec anladim hamile oldugumu
bi sey olmaz demi kizlar
folik asiti kullanmayı ihmal etme.bu dönemde en önemlisi o sanırım.
folik asit ne ben bilmiom ki allahim ya pembe ilac mi bana bi ilac verdiydi hamileyken ilk gebeligimde o mu ki offfff:çok üzgünüm:
eylül su canım ikili testin sonucunu aldınmı.neler yapılıyo test için bilgi verirmisin.
sevce selam inş bu gün alıcam 2 li test sonucumu burda devlet hastanesinde 2 li test yapmadıkları için önce özel bi lab. kan verdim bu ikili test için
daha sonra hastanede tekrar kan verdim bu da normal kan değerlerini bakmak için 2 li test sonucu biraz geç çıkıyor. 3 gün falan sürüyormuş diğerini hemen alabiliyorsun. tabi önce ense kalınlığına bakıyor. 3 mm sonrası risk gurubuna giryormuş benim bebiş uzunluğu 48 mm idi ense pilisi de 0,9 bide burun kemiğinin oluşmuş olması önemli imiş. inş sonuçlar normal çıkar bekliyorum bakalım
folik asit ne ben bilmiom ki allahim ya pembe ilac mi bana bi ilac verdiydi hamileyken ilk gebeligimde o mu ki offfff:çok üzgünüm:
bende 9 hafta 5 gunluk oldum acaba bebegimin cinsiyetini gorebilirmiyim ki kizlar ??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?