2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende de tam haziranın son gunune deng geliyo. Zor keciyor hamileliyim. Ama bebeyim sağlıklı boyusun. ben bi sekilde tahammul ediyorum.
Cannım annem sen neler cekmissın beni doğurana ve büyütene kadar. hakkını helal et.

benim sikayetim hala sürüyo. Bulantım cok artmış. yemek yiyemiyorum. kaşıntılarım başlamiş, en cokda rahatsız eden sık-sık idrar. ya yatagımıda goturub tuvaletde yatıcam sonunda.yerimseniben

İnşallah sağlıklı bebeyim olr. tum rahatsızlıklarımı unutdurur bana .:1rolleyes:

Allah hepımıze yardım etsin. Amin.

arkadaşlar merhabalar sara nur sevindim sonuçların iyi çıkmasına diğer arkadaşlara ve banada böyle güzel sonuçlar görünür inşallah bende pztesi gidicem hayırlısı bu ara benim karnım belli olyor etekleri çok sıkıyor düğmeleri açmak zorunda kalıyorum bu gün bi hamiş eteği aldım sizin göbişler nasıl

Aslında son zamanlarda yemeklerden sonra şişkinlik oluyor. Sindirimlerimiz progesteron ve östrojenle yavaşladığı için şişkinlik ve hazımsızlık yapıyor. Yavaş olan sindirim de yiyeceklerin çok iyi emilimini sağlıyormuş. Yani bebiş yediklerinizden sonuna kadar yararlanıyor.

Ben neyse buna alıştım da öğle araları çok uyku tutuyor. Bir de artık daha sık acıkmaya başladım. Zaten öğün artırmak gerekiyor da ben meyveyle arayı kapatırım diyordum yetmez oldu :)

Ama süt çok içmiyorum bu aralar. Yarım kiloyu pek bulmuyor. Anca yoğurdu ayranı sayarsak.

Sizler neler hissediyorsunuz bu konularda?

saol bennucum teşekkrüe derim sana amin inşaalah allahın izniyle sende ve sizlerde güzel sonuçlar alırsınız inan ki aynı durumlar bendede var bend ehamile pantolonu aldım benimd ekıyafetleirm çok sıkıyor üstelik geceleri çok sıcak oluyor birde tayt giyip yatıyorum :)) hehehehehe benimde belime kesinlikle degmemeli kıyafetle rdeydiği an rahatsız oluyorum yaaaaaaa etekelrimi bende zor giyioyum hep kemikleirm üstünd etutuoyrum giydikelrimi şükürler olsun artık biz 4 cü aya girdik e artık alışacagız onlarıns aglıkları yerind olsund aumrumd adegil gerisi benim hiççç

saranurcum ikili testinin iyi çıkmasına çok sevindim canım
benim doktorum ikili test yapnadı bana sadece ense kalınlığına baktı ve bir sorun olmadığını söyledi allaha şükür.
şimdi bayramdan sonra üçlü test yapıcaz onun daha ayrıntılı olduğunu söyledi.
hemde inşallah cinsiyetini öğrenicez.

tebrik ederim canım,birkişi daha katıldı aramıza...
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...

TEBRİK EDERİMC ANIM DİİLEİRM SAGLILI BİR GEBELİK GEÇİRİSİN AMİN

Hadi Bakalim Bende 17 Aralikda Gidecegim Yine Bakalim Bend Ebelki ögrenirim Cinsiyetini Inşaallah Aminnnnnnnnn

sara nur ikili testin iyi çıkmasına çok sevindim canım beende 17 aralıkta gidicem inşallah senin gibi iyi sonuçlar alırım dua edin kızlar...

amin kızlar rabbim kimsenin bebgini almasın hepimizn bebegini bagışlasın inşaallah bizlere dileirm send egüzel sonuçlar alırısn hiç korkma güzel şeyler düşün canım bennucum inşaallah valla ben o gün gittiğimd eöyle stresliydim ki hiçö bişey sorcak halim yokdu bu tv deki şeylerden sonra bazı arkdşaların yaşadıkalrında çok etkilendim ben o yuzdne d rum benim endişeleimi gidermek için beni 2 haftada bir görmek istedi belki bir fikir oluşmuştur aklında ama ben sormadım o da söylemedi açıkcası ama bu gidişimd esoracagımmmmmmm :)) bakalım özellikle emin o da onun için çagrıyor bakalım hayırlısı olsun inşaallah bend etakvimimi değiştiririm bayramda

bende 17sinde gidicem belki bende görürürm cinsiyetini:)ya bişi sorcam o gün bebeğimin ense kalınlığı ölçülecek aynı gün 4boyutlu ultrasona girsem tehlikeli olurmu aynı gün 2 ultrason?

sara nurcum çok sevindim 2 li testine darısı hepimizin başına bende yaptırdım daha sonuçlar çıkmadı bekliyom inş. bişey yoktur beklemekde zor hayırlısıyla atlatsak şu günleri hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alsak

ne güzel sonuçlarınıza sevindim kızlar..bnimde 15 inde..umarım herşey yolundadır .çok tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…