2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Meraba Bende 17 Ekimde Test Yaptim Pozitif çikti. çok Mutluyum
Doktara Gitmedim Daha Günümden 1 Gün Geçmişti Test Yaptiğimda
Acaba Keseyi Görebilirmiyim Pazartesi Randevum Var Doktorda çok Merak Ediyorum

inşaallah görürsün cnaım bn dr a gittiğimde beebgim 4+6 günlüktü ve keseyi şükürle rolsun grdük bakalım haftaya pazartesi 29 ekimde yani dr uma gidecegim bakalım bebegim nasıl alalhın izniyle inşaallah iyidir

mrb kardeş anneler bende mayısım inş,,sormak isted,iğiniz bişiy olsa mayıs anneleri size memnuniyetle cevap verirler.hayırlı olsun kızlar

cnm senle ben aynı zamanda hamiş kaldık yada aynı ayda diyelim benim doğum 12 hazirana denk geliyor....hayırlısı allahım

bnede allah kısmet edrese mayıs sonu yada hazran başı annesiyim.inşallah herşey yolunda gider

merhaba

bende haziran 2008 annesi olacağım inşallah
18 ekimde öğrendim hamile olduğumu
dünde doktora gittik kese 6.mm imiş
eve geldiğimizde torununuzun fotoğrafı diye gösterdik ailelerimize
herkes çok sevindi eşimde anca inanabildi:Roflol:

darısı isteyen herkesin başına sağlıklı sıhhatli inşallah :teytey::teytey:

:sm_cool::sm_cool:

Amin Cnaim Bnm Bebegimde 7 Mm Lik Ti..........bakalim şimdi Bu Hafta Cuma Yad Acumartesi Gidecegim Alahin Izniyle

benimde çok küçük bir nokta olarak gözüküyo bende 18 ekimde olmama gerekirken adet olmadım 2 ekimde öğrendim benimki 4 hafta 5 günlükmüş

arkadaşlar ben de allahın izniyle inşallah haziran sonunda bebeğime kavuşacağımşuan 4 hafta 4 günlük ama doktor dün göremedi kesyi henüz, bir problem yoktur değil mi

arkadaşlar ben de haziranın sonunda doğum yapcam, şuan 4 hafta 4 günlük,dün doktora gittim doktor henüz keseyi görmedi bi problem yoktur değilmi dünkü kan değerim 547 idi değer normal mi b ilen varmı

bende hazırranda dogum yaptım ALLAH analı babalı buyutsun ınsallah ALLAHın ıznıyle bı problem yoktur canım sen kafanı rahat tut ALLAH o mınıcık bedenı saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

arkadaşlar ben de haziranın sonunda doğum yapcam, şuan 4 hafta 4 günlük,dün doktora gittim doktor henüz keseyi görmedi bi problem yoktur değilmi dünkü kan değerim 547 idi değer normal mi b ilen varmı

canım benim 391 çıktı kan testinde
ona rağmen 6mm.kese göründü.Dr.a sormadınmı neden görünmüyo die:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…