2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende dün öyrendim hamile oldumu. Cok mutluyum

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Darısı bizlerin başına.

hayırlı olsun canım Rabbim sevgisini her zaman yuzerinde saklasın.

bendede daha bişey yok beş haftalık benimde sadece biraz gögüslerim ağrıyo
Allahın izniyle bişey olmaz

inşallah hepimizin sağlıklı ve hayırlı çocukları olur arkadaşlar ben 5 kasımda
kalp atışları için gidecem ama içimde bi korku var Allah yardımcımız olsun

meraba arkadaşlar bende 167 ekimde öğrendim beş haftalık
dün kesesini gördüm 5 kasımda kalp atışı için gideceğiz doktora

hepinizi tebrik ediyorum kan testinde mi belli oldu yoksa idrar tesi mi yaptiniz ,?

serpilcimseninle hamişliğini bekleyenlerdende tanışıyoruz.aynı zamanda hamile kaldık..allah hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin..gebelik kesendemi görülmedi.alttanmı muayene oldun..

kızlar beslenmenize dikkat etmeye başladınızmı..süt içiyormusunuz mesela

çilemsin senin kaç haftalık oldu..kalp atışlarını duydunmu..12 haziran demişsin doğum tarihine benim 27 haziran

en baştan beri süt içiyorum hergün mutlaka yumurta yiyorum elma yiyorum kesinlikle başlayın olur mu öyle şey hamiş oldugunuzu ögrendiğiniz anda başlayın kzıla r mesela hergün ceviz badem yiyorum mutlaka sakın ihmal etmeyin folik asitleirnizi alın mutlaka ama mutlakaaaaaaaaaa ihmal etmeyin

serpilcimseninle hamişliğini bekleyenlerdende tanışıyoruz.aynı zamanda hamile kaldık..allah hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin..gebelik kesendemi görülmedi.alttanmı muayene oldun..

canım rahim duvarının çok kalınlaşması gebeliğin teydi dedi doktor rahim duvarım çok kalın, ama henüz keseyi göremedi , daha erken dedi doktor demekki küçük dedi, alttan muayene oldum canım,perşembe tekrar doktora gidicem

benim sizlere soracaklarım var, ayın 25 de hasta olmam gerekiyor, meme ucunda kabarıklıklar, göğüslerim şişti, ve ağrıyor, düz yattığımda karnım alt tarafında sertlik var, patlayacak gibiyim, arada bir ağrıyor,sizde de böyle bir belirti var mı,

çilemsin senin kaç haftalık oldu..kalp atışlarını duydunmu..12 haziran demişsin doğum tarihine benim 27 haziran

slm arkadaşım kalp atışlarını yarın duyacağım allah izin verirse 7 haftaya gireceğim bide benim sigara sorunum var midembulanıyo ama canımd a istiyo günde 2-3 taneyi geçmiyo 25 gün önce hamileliği öğrenmeden önce 1paket içiyodum şimdi çok azalttım bırakmak istiyorum bakalım yarın doktorada danışacağım neler olacak bilmiyorum ama ona zarar vermekten çok korkuyorum allah yardımcımız olsuna.s

evet bende oluyodu bazan boyle, uşutmuş falan ola bilirsin. eyet tabi hamilelikden subhelenmiyorsansa

bende haziran annesiyim yanılmıyorsamsa.
kızlar hamile oldumu adet olacagım gun oyrendim. bakdım olmuyorum adet..
ekimin 22-si test etdım. simdi ben inşallah hazıranamı deng geliyorum sizce yoksa temmuzamı?

Merhaba arkadaşlar..

Allah izin verirse ben Mayıs annesi olacağım ama en yakın arkadaşlarımdan biri Haziran annesi olacak :)) Onu en kısa zamanda siteye üye yapacağım..İnşallah hamileliğiniz rahat geçer benim ilk ayım çok zor geçti..Kendinize dikkat edin..Ağır kaldırmayın..Lekelenmeleriniz olursa yolculuk yapmayıp ayaklarınızın altına bir yastık koyarak dinlenin..Mutlaka tahlillerinizi yaptırın..Allah hepimize sağlıklı ve sevimli bebişler nasip eder İnşallah..

En Son Adetin Ne Zamandi Canim Heeralde 22 Eylul Ha
Ozaman şöyle Hesaplayalim Canim Bnm 22.9.2007
22+7=29
9 -3=6 29.06.2008 De Dogumun Hayatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…