arkadaşlar ben de haziranın sonunda doğum yapcam, şuan 4 hafta 4 günlük,dün doktora gittim doktor henüz keseyi görmedi bi problem yoktur değilmi dünkü kan değerim 547 idi değer normal mi b ilen varmı
inşaallah görürsün cnaım bn dr a gittiğimde beebgim 4+6 günlüktü ve keseyi şükürle rolsun grdük bakalım haftaya pazartesi 29 ekimde yani dr uma gidecegim bakalım bebegim nasıl alalhın izniyle inşaallah iyidir
ayy ayyy aytiicim haziran annesi olacakmış.ayy çok güzel seni böyle hamiş görmek.allah herkese nasip etsin aytiicim
bende dün öğrndim bende haziran annesi olucam allah nasip ederse..daha 4 hafta 3 günlük..benim gibi yeni olan varmı..bende hiç belirti yokta ne mide bulantısı ne göğüslerde gerginlik...normalmi korkmaya başladım..düşük yaptığımdada böyla olmuştu...
bende dün öğrndim bende haziran annesi olucam allah nasip ederse..daha 4 hafta 3 günlük..benim gibi yeni olan varmı..bende hiç belirti yokta ne mide bulantısı ne göğüslerde gerginlik...normalmi korkmaya başladım..düşük yaptığımdada böyla olmuştu...
haziran 24 doğum tarihi bebişimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?