2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım korkma merake tme hamişsin işte herkesde aynı olacak diye bir kanun yok rahat et tamma mı tatlım ben evde test yaptım 9 gün gecikmişti pozitif çıktı dr uma gittim ertesi gün dr um baktı ve 7 mm likti şükürle rolsun kan testini de iptal etti dr um benim böyle olunca hiç korkma llahın izniyl ehepimiz inşaallah saglıkla bebegimize kavuşuruz daha bnm d eilk ögrendiğimd e4+6 günlüktü sne kimseye bakma dr una bak sadece onlarda daha iyi bilemeyiz dem bizler üzülme hiç sendne dah buyuk haftalık olupda daha keseyi görmeyen var am sonrasında anca görenler var bu sitede takma kafana

arkadaşlar ben de haziranın sonunda doğum yapcam, şuan 4 hafta 4 günlük,dün doktora gittim doktor henüz keseyi görmedi bi problem yoktur değilmi dünkü kan değerim 547 idi değer normal mi b ilen varmı

Canım bende senin gibiyim. günümden 5 gün geçince dr gittim.Evde yaptığım test pozitif çıkmıştı.Karından bakılan ultrasonda kese görünmedi ama rahim duvarı kalınlaşmış hamilesin diyoruz dedi.Şimdi bilgisayardaki hesaplayıcılara göre 5 hafta 2 günlük hamileyim.Dr 10 gün sonrasına tekrar çağırdı.Bu cuma gideceğim inşaallah. Allahın izniyle, bizde keseyi görür ve kalp atışlarını duyarızda hamileliğimizin sevincini yaşarız değilmi canım.

birşey sorabilirmiyim sara_nur? Bende dr gittiğimde günümden henüz 5 gün geçmişti yaptığım testte pozitif çıktı ama kese görünmedi.Yanlız bana karından ultrasonla bakıldı.Sana ultrasonla nereden bakıldı? çünkü alttan bakıldığında daha net belli olur diye duymuştum.Sen kese göründü deyince ve benim kese de görünmeyince merak ettim.Çünkü biraz endişeliyim daha dr gitmeme de 4 gün var, o yüzden sormak istedim.:çok üzgünüm:

CANIM BENİM ÖNCE SAKİN OL LÜTFEN BRİTANEM ÇÜNKÜ BİZİM ŞU AN EN ÇOK İHTİYACIMIZ OLAN ŞEY SAKİNLİK

GELELİM SORUNA TATLIM BEN DR UMA GİTTİĞİMDE LATTAN VAJİNAL ULTROSONLA BAKTI BİRTANEM ....ÇÜNKÜ BU KADAR KÜÇÜKKEN KARINDA GÖRÜNMESİ ÇOK ZOR AMA VAJİNAL ULTROSON SENİNDE DEDİĞİN GİBİ ÇOK NET GÖSTERİOYR HAYATIM SAKIN KORKMA EGER DR DERSE Kİ ALTTAN BAKCAM KAÇMA SAKIN BAKSIN ONUN BEBEGE ZARARI YOK ÖYLE OLSA TUP BEBEK MERKEZLERİNDE BU ŞEY OLMAZ DEMİ ORALARDA HEP ALTTAN BAKILIYOR BEN DE TUP BEBEK EMRKEZİ DR UNA GİDİOYURM HERŞEYLERİ DAHA GELİŞMİŞ OLDUGU İÇİN CANIM SEND EHİÇ KORKMA BİRTANEM BENİMD EGÜNÜMDEN 8 GÜN GEÇTİ Ama ben buyuk br inatla test yapmamak için direndim ama testin pozitif oldugunu görüncedeeeeeeeeeee AMAN ALLAHIM DDİM ŞOK OLDUM ÇÜNKÜ 13 AY BEKLEDİM

hayırlı olsun arkadaşlar ben mayıs annesi olacam inşallah.murgizin dediği gibi
merak ettiğiniz birşey olursa mayıs annelerine sorabilirsiniz.bebeler hayırlısıyla
seneye kucakta inşallah kızlar :sm_cool:

canım merak etme sen daha çok yeni henüz görünmeye bilir.benimde hemen görülmedi,normal yani,bihafta içinde keseyi görürsün ama kalp atışını henüz duyamazsın ,ben de 7+6 günlük hamileyim.daha 2 gün önce kalp atışını duyduk.ama sorun çıktı,aslında doktor sorun değil dedi ama kafama taktım birkere,bebeğin eşi doğum kanalına düşmüş,doktor bişey olmaz dedi,ama canım sıkıldı.

bende haziran annesiyim.sıcaklarda hamilelik pek bir zor oluyor.allah yardımcınız olsun arkadaşlar...a.s.

teşekkür aderim canım. Ben haziranda düşük yaptım. Eylül ayı içinde çocuk istediğimiz için dr genel kontrol amaçlı gitmiştim ama korunmayıda bırakmıştık.Dr iltihap olduğunu söyledi, hamile kalamıyacağımı ve 3 aylık bir tedaviye başlamam gerektiğini söyledi.Tedaviye başlamam için ilk adetimin 5. gününü beklemem gerekiyordu. Ben tedaviye başlamadan hamile kaldım.Dr iltihabın düşük dışında bir zararı olmıyacağını söyledi.Hazirandaki düşüğümün sebebi de iltihapmış.Bu hep benim hatam 2 yıldır uzun süren bir adetim oluyordu ben hep muayeneden korktuğum için erteledim.Bu ihmalim bebeğimi kaybetmeme sebep oldu.Ama artık korkmuyorum ve oğluma kardeş istiyorum.O yüzden dr hemen gittim.Ama dr karından baktı ve cuma tekrar çağırdı.O gün adetimde 13 gün geçecek inşaallah daha net haberler alırım bebeğimle ilgili.

Yüce Rabbim bebek isteyen herkeze versin inşaallah.

bende dün öğrndim bende haziran annesi olucam allah nasip ederse..daha 4 hafta 3 günlük..benim gibi yeni olan varmı..bende hiç belirti yokta ne mide bulantısı ne göğüslerde gerginlik...normalmi korkmaya başladım..düşük yaptığımdada böyla olmuştu...

canım bende senın gıbı daha cok yenı 4 hafta bendede goguslerım acımaya basladı ve koku hassasıyetı var mıda bulantıdı pek yok CADIARZU

BENDE ALLAH NASİP KISMET EDERS EHAZİRAN DA DOGURACAGIM AMİN İNŞAALLLAH ALLHIMIN İZNİYLE BNM DE İLK ÖGRENDİĞİMD E4+6 GÜNLÜKTÜ BUGÜN BEBEGİM MAAŞAALLAH 6+3 GÜNLÜK OLDU BND EMİDE BULANTILARI YENİ YENİ BAŞLADI ANCAK SABAHLARI DEGİL AKŞAM ÜSTÜ OLUYOR SAAT 5 GİBİ DİYECEM AÇLIKTAN AMA HAYIR KARNIM TOK OLMASINA RAGMEN BÖYLE OLUYOR NEYSE SABAHLARI OLMAMASI DAHA İYİ AÇIKCSI GÖGÜSLERME GELİNC EBENİM GÖĞÜSLEİRM ZATEN BUYUKTU ŞİMDİ TOP GİBİ OLMUŞLA RSİLİKONA GEREK KALMADI ANLAYACAGINIZ :)) :Roflol:

arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkürler, biraz içim rahatladı bugün tekrar kandaki hcg testine bakıldı değer 2832 olmuş, doktor iyi dedi,sizce nasıl arkadaşlar bu değer 3 günde 547 den 2832 ye çıktı

canım merhaba benimde 4 hafta 5 günlük beliri olark karnım şiş bide göğüslerim şişti hafif, göğüs sızısı var o kadar, ama benimde ultrasonda gözükmedi, bebğim , ben de kafayı taktım ona

bende haziran annesiyim allah nasip ederse haziran 12 doğum günü bakalım herşeyin hayırlısı tabi allah herkese nasib eder inşallahsırnaşık şeya.s.

HAYATIM BU KADAR PİNPİRİKLİ OLMA İYİ İŞTE DR UN İYİ DEDİYSE İYİDİR BİRTANEMMMMMMMMM

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Darısı isteyenlerin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…