ya rakdaşlar benim göğüslerimde çok fazla büyüdü artık südyen takamıyorum
hepsi küçük geliyo takınca çok rahatsız oluyot-rum
yeni almam gerekecek
biyerde okumuştum allattan destekli takmamaız gerekiyomuş takmazsak sarkabilirmiş
valla ben takmıyorum napayım sıkıntı basıyo
zaten eninde sonunda yerçekimine yenik düşecek :)))))
bwnimde göüüslerim çok acıyor bazen bende südyen takmıyıveriyorum ama ne yapayım acıyolar benimde südyenler dar geliyor rahat olan bir südyen alıcam üstelik beniim göğüslerim çok acıyor soğuğa çıkınca kat kat giyinmek zorunda kalıyorum sizinde oluyor mu arkadaşlar.
ben midemden çok çektim hala da çekiyorum bulantılar gece coşuyor.. 1,5 kilo kadar aldım sanırım canım ama ben zaten kilolu hamile kalmıştım o yüzden çok da fazla almak istemiyorum bebişim sağlıklıymış beslenmiş ona şükrediyorum. bu arada benimde göğüsler balon gibi,hiç bir sütyen olmuyor yeni,büyük ve destekli aldım ama sakın takmamazlık yapma gerçi seninde dediğin gibi eski göğüslerimiz hayal olacak sanırım yaza kadar aynı şekilde hayatımda görmediğim kabızlığı şu an yaşıyorum kayısıya başladım bende bakalım işe yarayacak mı
evet canım bencede hayatım yaptıgın şey çok dogru müsli ye birtanem benim dogru olan bu zaten....... sabahlarıda kuru kayısı ve incir ye üstüne de ılık bir süt iç göğüsleirm benimd eçok buyudu ben 64 kiloyla hamile kaldım şu an 65 kiloyum ama elbet arttıgı günlerde olacak bakalım allahın izniyle onları saglıkla kucagımıza alalımda ama buyuk numara ve alttan destekli sütyen al canım
bu mide bulantıları nasıl geçcek bende onu anlamıyorum kızlar ya gene çıkardım hergün çıkarıyorum benim bu kız hiçbişey sevmiyor valla inanın bişey yemege korkuyorum
bu arada doktorum gyno ferro sanol diye bir ilaç yazdı içinde demir+folikasit+b12 varmış,siz ne kullanıyorsunuz bir de demir ilaçları mide şikayetleri yapıyor diye duydum sizde bir yan etki yaptı mı? ben daha dün başladım korkuyorum açıkcası gece yatmadan önce alıcam
bende aynı ilacı kullanıyorum canım bende başlayalı 2 hafta oldu bende mide bulantısı yapıyo dr hergün bir tane iç dedi ama ben bir gün içip bir gün içmiyorum
napayım yoksa o koku beni mahvediyo
saracım bravo 1 kilo almayı nasıl başardın canım ya
ben çokmu yiyorum acaba
sabahları 1 bardak süt 2 dilim ekmek pekmez bal marmelat peyn,r zeytin aradada yumurta yiyorum
öğlende mutlak akşamdan kalan yemek varsa onu yoksada aparatif bişeyler yiyorum
sonra arada meyve yoğurt
akşamlarıda allah ne verdiyse
gece yatarken yine meyve
abartıyomuyum acaba yemek konusunda ne dersiniz
ama hepspnden az aza yiyorum ayrıca unuttumuşum bide ceviz yiyorum mutlaka :))))9
arkadaşlar bende aynı ilacı kullanıyorum bendede bulantı var kabızlık var ama nasıl geçecek kilomuzun yarısı şişlik zaten ben 56 kiloyla hamile kaldım şuan 59 kiloyum.benim doktorum fazla kilo almamamı aldığım kilonun fazla olduğunu söyledi.
sevcecim benim doktor dedimya kiloya taktı düzenli 3 öğün yiyeceksin çocuğa yarıyo diye ayrı bişey yemene gerek yok dedi kızartma ve tatlı minumum derece azaltılacak dedi.balmış pekmezmiş gerek yok dedi
dilekçim bebek için yiyoruz ama bebeğe faydadan
çok zarar veriyoruz
hamilelikte fazla kilo alınca kordon bağının içi yağlanıyormuş ve bizim sandığımızn aksine bebeklere o yağlanmadan dolayı daha az gıda gidiyormuş
bizler çok abartıyoruz bu hamileliği sanırım
anneme soruyorumda ben birtek doğum için doktora gittim diyo onun haricinde bir tane bile ilaç kullanmadım diyo biz ise daha hamile kalmadan folik asite başlıyoruz kaldıktan sonra vitamin hapı falan devam edşyoruz böyle
valla ben korkudan ev işi bile yapmıyorum fazla
,çamaşır suyuna dokunmamaya çalışıyorum
annem kızıyo bana :)))))
aslında doğru yediklerimiz hep kalorili şeyler bizde zaten bütün vitamin deposu varmış bebek için siz normal yaşantınıza devam edin dedi doktor süt işinide 7 aydon sonra başlarsın dedi o zaman bebek daha çok kalsiyum alıyomuş şimdi içmene gerek yok dedi.
aynısını bende yapıyorum eşim ev işi yaptırmıyo deterjana elletmiyo hareketsiz kalıncada normal yesek bile kilo alıyoruz havalar soğuk yürüyemiyoruz inşallah duba gibi olmayız...
yaza denk gelseydi bizim burası mudanya deniz kenarı olduğu için yürüyüş için çok ideal
yazın biz hiç eve girmiyoruz sadece yatmaya geliyoruz eve
ama hvalar çok soğuk dışarı çıkılmıyo bende evde hergün 20dakika yapıyorum
benim koridor baya bi uzun ordan misafir odasına geçip ortadaki sehpanın etrafından çocuk odasına geçiyorum
çok komik oluyo ama eişim çok giliyo bamna
VALLA YAPACAK bişey yok bende yapmaya başlıyacam ben çalışıyorum ama evden işe iştn eve arabayla gidiyom iştede bütün gün oturuyorum yani hiç hareket yok çok sıkılıyorum kışın zaten eve tıkanık bi şekilde yazında bebeklerden dolayı çıkamayız
allah saglıkla kucagınaalmayı nasipe tsin kzıla rben bu yediğiniz şeyleir yemiyorum ama bebegim şükürle rolsun çok saglıklı ben bu ilaçalrı içince kusuyorum :)) o yuzden su bile içmeye korkuyorum annem ile alışverişe gittik bebegime 4 adet çıtçıtlı badi aldık battaniye ve kundak aldık battaniye çıtçöıtlı ve fermuarlı sizde böyle alın içinde çorap şeklinde ayakkabısı ve şapkası var ay ne güzel anne olacagız rabbim kucagımzıa almayıda nasipe tsin inşaallah inşaallah aminnnnnnnnnn