2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende bugün gittim doktora kan verdim 3lü tarama için bebeğim erkekmiş kızlar oğluşum olcakmış çok hareketli kıpır kıpır bi bebekmiş çok şükür allahıma allah hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

benim de kızım olacak arkadaşlar ve 28 hazirannnnnn ilk dafa dün bebeğim kımıldadı çok heycanlıyım ya bugünde kımıldadı çok güzel birşey.

maaşaallah harika bir haber kızlar bu....ama sizler nerdesiniz yazmıyorsunuz hiç hey forumumuzu tek bırakmayalım

arkadaşlar hamilelerden haberler bölümüne hafta hafta anne karnında bebek gelişimi hakkında bilgilendirme var kendim özenle hazırladım hangi haftada bebişte ne gibi değişiklikler var merakediyorsanız uğrayın öğrenin çok güzelll.

ayça28 benim bebişin daha cinsiyeti belli değil ama kız olcak heralde baksana yazmışsın hemen içinemi doğdu:))))

pardon canım ya dilekgndze yazacağıma sana yazmışım.dilek benim bebeğim %90 ihtimalle kız demiş.sen yazmasan farketmezdim..dediğin gibi belkide içime doğdu...

arkadaşlar 24 tane haziran annesi var fakat çok az yazan var.
acaba çoğu arkadaşımız çalışıyormu
ben merak ettim.ben evdeyim sürekli formu açıp bakıyorum kimse olmayınca bende yazmıyorum.
bugün farkettim benim karnımda küçük bir çatlak oluşmuş ya.hemde hergün krem sürmeme rağmen.ben bepanthol diye bir nemlendirici kullanıyorum sanırım
yeterli gelmiyo sizler ne kullanıyorsunuz

1.eylul-su....................1 haziran
2.sevce......................1 haziran...KIZ
3.gökçen...................5 haziran...ERKEK
4.şirinemiyim neyim...... 6 haziran
5.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK
6-ceydacey................10 haziran...ERKEK
7.sara-nur..................10 haziran...KIZ
8.çilemsin...................12 haziran
9.handerya.................12 haziran
10.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ
11.narin.......................16 haziran...ERKEK
12.fasülyeninannesi........16 haziran
13.yasemin....................19 haziran
14.çorumlu cadı..............19 haziran
15.sarı zambak.............20 haziran
16.aytii........................22 haziran...ERKEK
17.dilekgndz..................22 haziran...KIZ
18.bennu beyzam...........23 haziran
19.serpil.......................25 haziran
20.gülden.....................25 haziran
21.berrinyy...................25 haziran
22.ayça.......................27 haziran
23.senace....................27 haziran
24.yağmursu.................28 haziran
25.karamsar..................28 haziran...KIZ

sevgili sara ve dilek ben bu listeyi zevkle yapıyorum..hepimizin heyecanla beklediği bilgileri yazıp birbirimizden haberdar olmamızın faydası olacağını düşünüyorum...ilginiz için bende sizlere teşekkür ediyorum....

SELAM KIZLAR...
BENDE BEBiŞİMiN ERKEK OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
SAĞLIKLI OLSUN DA CİNSİYET ÖNEMLİ DEĞİL...
BU ARADA BU FORUMDA Kİ HAMİŞLER ÇOK TEMBEL.
BURADA AKTİF MESAJLAŞMA YOK DENECEK KADAR AZ.
HERGÜN SiTEDE OLMAMA RAĞMEN BURADA KİMSEYİ BULAMIYORUM.
SEVGİLER...

sevcecim ben ara sıra krem kullanıyorum daha tam anlamıyla başlamadım. zeytin yağıda sürebilirsin oda baya iyi geliyomuş diye duydum ben normal vücud losyonu kullanıyorum.

senace canım şuan bir kaç kişi aktif durumdayız yanılmıyorsam
evet biraz zor denk geliyoruz ama eminim 7 aydan sonra çoğumuz evde olacağız daha sık denk geliriz diye düşünüyorum.

ben burdayım ama artık kimlerin aktif olduğunu göremiyorum siz görebiliyormusunuz

arkadaşlar ya ne zaman hissederim bebeğimin hareketlerini çarşamba 3 lü test için gideceğim doktora bakalım hayırlısı....

evet ayçacım isminin yanında nokta gibi bir şey
var o yeşil olursa aktif demek gri gibi olursa değil

dilekçim ben hiçbirşey hissetmiyorum..sanırım benim bebiş benim bebkliğime benzeyecek .bende çok usluymuşum..anne karnında ne kadar hareketliyse doğduktan sonrada öyle oluyormuş.ama onu hissetmeyi o kadar çok istiyorumki

anladım dilekçim sağol söylediğin iyi oldu.benim 19 unda randevum var.dediğim gibi benim bebişde tık yok

aynıyız desene çok merak ediyorum o duyguyu elimi karnıma koyuyom ne zaman hareket edecek diye merakla bekliyorum ultrasonda hareketli ama hissetmiyorum işte

arkadaşlar hepiniz başladınız mı? çatlak için krem kullanmaya ben daha başlamadım çalışıyorum kış çok üşeniyorum desem yeridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…