sağol canım ya..vallaha ben kaşıntıdan ölüyorum.tatlı tatlı okadar kaşınıyorki.yırttım nerdeyse göğüslerimi..yazdığın losyonmu.kaşıntımı yoksa çatlaklar içinmi.ben konyada oturuyorum.eczaneleri yazarsan çok sevinirimsakın kaşımayın kızlar ya aman dr larınıza söyleyin göğüslerim içn bebanten kullanıyorum aman sakın göğüslerinizi fazla kaşıyıp uyarmayın bir hormon varmış salgılanınca düşük e ve erken doguma yol açıyormuş dr um uyardı beni bende size söyleyeyim ben karnım için STRETCH MARKS DOUBLE ACTION KULLANIYORUM BUNDAN ALIN ANLAŞMALI ECZANELERDE VAR oturdugunuz yerleri söyleyin ben eczaneleri yazarım size evet kzıalr formu aktif hale getirelim bende ev hanımyım ama şu an annemdeyim evde olsam çıkmıyporum hiç ama sizler yoksunuz hele ezooooooo uyuz ezo nerelerdesin
bebek hareketlerini daha öncede yazdım ama gene yazayım: ege rşişman hamiş kaldıysanıoz kzılar hissetmeniz biraz zor olurmuş zayıf olan hiisedermiş rahatlıkla ama korkmayın hissedecegiz seyirmeler halinde hani göz seyirmesi nasıl oluyor aynen öyle ve ayrıca endişelenmeyin genelde bebekler 300 gram olunca hiisedermiş ilk gebeliğini yaşayanlar..... hadi bakalım gösterin kendinizi
koıyardım ama yokki azıcık bişey var belli olmuyor yemek yediktn sonra mı çektin canım gerçektewn buyuk baya aman boşver saglık yerinde olsunda gerisi teferruattır:))
Sevce Cim Bende Kizimin Ismini Ecrin Koymayi Düşünüyodum Adaş Olacaklar Ama Ben Zor Söyler Diye Terettüt Ediyorum Bide Yanina Uygun Ikinci Isim Ariyorum. Bu Arada Toplam Kaç Kilo Aldin Hamilelik Boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?