2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya birde sana birşey sorucam.bende aşırı kaşıntı var.göğüslerimde,karnımda,bacaklarımda..bir arkadaşım çatlayacaktır ondan kaşınıyordur dedi..bununla ilgili bir bilgin varmı sendede oluyormu..badem yağı kullanmaya başladım...inşallah faydası olur

kaşıma sakın olar iyice çatlak yapıyo diye biliyorum badem değilde zeytin yağı kullan bazıları badem yağı tüylenme yapıyo diye en güvenlisi saf zeytin yağı sık sık nemlendir bende de hafif hafif başladı kaşıntılar.

sakın kaşımayın kızlar ya aman dr larınıza söyleyin göğüslerim içn bebanten kullanıyorum aman sakın göğüslerinizi fazla kaşıyıp uyarmayın bir hormon varmış salgılanınca düşük e ve erken doguma yol açıyormuş dr um uyardı beni bende size söyleyeyim ben karnım için STRETCH MARKS DOUBLE ACTION KULLANIYORUM BUNDAN ALIN ANLAŞMALI ECZANELERDE VAR oturdugunuz yerleri söyleyin ben eczaneleri yazarım size evet kzıalr formu aktif hale getirelim bende ev hanımyım ama şu an annemdeyim evde olsam çıkmıyporum hiç ama sizler yoksunuz hele ezooooooo uyuz ezo nerelerdesin

bebek hareketlerini daha öncede yazdım ama gene yazayım: ege rşişman hamiş kaldıysanıoz kzılar hissetmeniz biraz zor olurmuş zayıf olan hiisedermiş rahatlıkla ama korkmayın hissedecegiz seyirmeler halinde hani göz seyirmesi nasıl oluyor aynen öyle ve ayrıca endişelenmeyin genelde bebekler 300 gram olunca hiisedermiş ilk gebeliğini yaşayanlar..... hadi bakalım gösterin kendinizi

bu kremi emekli sandığı ödüyor mu acaba?ben sıvı vazelin kullanıyorum onu bile ödemiyo devlet.ben de hala hissetmedim bebeği yaa.kilo demişsin 59 kiloyum hissetmek için fazla mı bu kilo acaba?

Canım hisetmen yakındır senin eminim içimizde en hissedecek olan kısa zamanda sodalemondur çünkü o çok zayıf seyirmeler halinde olaak karamsar da hisseder canım arkadaşım onun ikinci hamişliği gerisini söylemek istemiyorum ama emin ol bebegin saglıklı olacak canım birtanem benim bu ilacı sanırım hiçbir kurum karşılamaz çünkü kozmetik bir ürün hayatım ya mecburen anlaşmalı eczanelerden alacaksın bebek yagıda kullanabilirsin bak şu an kullananlar var ama genede untmayamalimki eger catlayacaksa çatlar engellyemezmişiz .......

sağol canım ya..vallaha ben kaşıntıdan ölüyorum.tatlı tatlı okadar kaşınıyorki.yırttım nerdeyse göğüslerimi..yazdığın losyonmu.kaşıntımı yoksa çatlaklar içinmi.ben konyada oturuyorum.eczaneleri yazarsan çok sevinirim

kızlar benimde vajinamda acayip bir kaşıntı vardı doktoruma söledim bana bir pomat verdi onu kullandım şimdi çok rahatım.
bide bende baya bi akıntı var
dr normal olduğunu söledi
göğüslerimde şimdilik kaşıntı yok
ben bepanthol losyon kullanıyorum ama yeterli olmucak sanırım
zeytinyağı diye sölenmiş ama onu sürüncede iç çamaşırlarımız hep yağ olur yaaa
sürdükten sonra peçetemi koymak lazım acaba

bebeklerinize ciciler almaya başladınızmı arkadaşlar.ben henüz birşey almadım.sadece anannesi kızıma yelek patik örmüş bana gösterdi ama
vermedi( doğuma kadar bekliceksin diyoooooooo.benim oturduğum yer bursanın mudanya ilçesi
bu yüzden burada alışveriş yapılabilecek pek bir yer yok
bursada olsam hergün çıkar bi,şeyler alırdım
bursada bebeler sarayı diye bir yer var oraya gidip gereken herşeyimi birden almayı düşünüyorum.

sevcecim benim bebegiminde şu an ana kucaklı bebek arabası hastane çıkışı çıtçıtlı badisi pijama takımı ve tulumu var annemin komşuları dabişeyler örüyorlar çok tatlı ya .....

canım benim ben göğüsleirm için bebentan kullanıyorum yazdıgım ilaç karın çatlaklarını önlemek için hayatım sana elbetteki yazarım kagıda bakmam lazım bakayım mutlaka vardır yazayım canım

1.eylul-su....................1 haziran
2.sevce......................1 haziran...KIZ
3.gökçen...................5 haziran...ERKEK
4.şirinemiyim neyim...... 6 haziran
5.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK
6-ceydacey................10 haziran...ERKEK
7.sara-nur..................10 haziran...KIZ
8.çilemsin...................12 haziran
9.handerya.................12 haziran
10.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ
11.narin.......................16 haziran...ERKEK
12.fasülyeninannesi........16 haziran
13.yasemin....................19 haziran
14.çorumlu cadı..............19 haziran
15.sarı zambak.............20 haziran
16.aytii........................22 haziran...ERKEK
17.dilekgndz..................22 haziran...KIZ
18.bennu beyzam...........23 haziran
19.serpil.......................25 haziran
20.gülden.....................25 haziran
21.berrinyy...................25 haziran
22.ayça.......................27 haziran
23.senace....................27 haziran
24.yağmursu.................28 haziran
25.karamsar..................28 haziran...KIZ

sen yine baya bişeyler almışsın sara cım
eminim hepsi çok güzeldir ve inşallah güzel şevval ecrinimiz sağlıklı günlerde kullanır annesi

kızlar işte size
benim göbiş ve bebiş

bana haftama göre baya büyük gibi geliyo karnım
sizinkiler nasıl koyabilirmisiniz

koıyardım ama yokki azıcık bişey var belli olmuyor yemek yediktn sonra mı çektin canım gerçektewn buyuk baya aman boşver saglık yerinde olsunda gerisi teferruattır:))

nihayet sonunda bende bebişimin cinsiyetini öğrendimmmm,oğluşum geliyorrr...hep içime doğduğu gibi,çin takvimi de şaşmadı valla! detaylı ultrasona girdik allaha çok şükür her şeyi normal ve sağlıklı çıktı ama doktor sağlıklı diyene kadar ben kendimi yedim durdum,çok gerildim neyseki oğluşumun esneyişini,dikip gözlerini bize bakışını görünce içim bir hoş oldu çok güzel yaaa.. tabi bir de ultrasona girmeden önce bir parça çikolata yedim etkisini gördük kıpır kıpırdı:)dün de 3 lü test için kan verdim inşallah onunda sonuçları güzel çıkar. dün oğluma ilk defa biraz alışveriş yaptık puset,tulum,bady vs aldık zaten anane ve babaanne örgüye başlamıştı artık cicili bicili kız kıyafetlerine bakamıyoruz ama olsunnn..

koıyardım ama yokki azıcık bişey var belli olmuyor yemek yediktn sonra mı çektin canım gerçektewn buyuk baya aman boşver saglık yerinde olsunda gerisi teferruattır:))

saraım ben sürekli kabız oluyorum yaaaa
bu resmide 3-4 gün tuvalet ihtiyacımı gideremediğim günde çekmiştim
o yüzden böyle büyük çıktı
sabahları kuru kayısı yiyorum ama banamısın demiyo
bende müsli yemeye başladım dünden beri hergün bir kase yicem bakalım
canım enin bu konuda önerebileceğin bişey varmı

Sevce Cim Bende Kizimin Ismini Ecrin Koymayi Düşünüyodum Adaş Olacaklar Ama Ben Zor Söyler Diye Terettüt Ediyorum Bide Yanina Uygun Ikinci Isim Ariyorum. Bu Arada Toplam Kaç Kilo Aldin Hamilelik Boyunca

sanırım oldu bu da benim göbişim tabi yarısı benim yarısı oğlumun şişkinliği:) bu arada bu resim 10 günlük bir resim şu an daha da büyüdük

canım çok güzel çıkmış baya belli oluyo
sendede kabızlık varmı ya ben mahvoluyorum
zaten yarısı şişkinlik diye düşünüyorum
ben 57 kiloyla hamile kaldım ve şu an 61kiloyum
sen kaç kilo aldın

Sevce Cim Bende Kizimin Ismini Ecrin Koymayi Düşünüyodum Adaş Olacaklar Ama Ben Zor Söyler Diye Terettüt Ediyorum Bide Yanina Uygun Ikinci Isim Ariyorum. Bu Arada Toplam Kaç Kilo Aldin Hamilelik Boyunca

dilekçim ecrin isimini saranur arkadaşımız koyucak sanırım şevval ecrin yazmış alt kısma
ama fikir istersen çok güzel bir isim va çokta değişik ben henüz karar vermedim ney koyacağıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…