2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ohh hayırlı olsun karamsarcım ya ben arada sırada olan zonklamlardan başka bişey hissetmiyorum mesela daha demin kahvaltı ederken yere oturduk sag tarafım zonkladı ama şimdi kalktım geçti aman aman evdede keşke ultroson olsa da görsek bıcırıkları

yavaş yavaş hissedersin benim o şekilde başladı şimdi baya arttı hareketleri ...

kızlar üçlü testim temiz çıktı şükürler olsun darısı tüm anne adaylarına
bu arada kızım maşallah çok hareketli ben hissediyom ama eşimde hissetmek için sabırsızlanıyo çok güzel bi duyguuuuuuuuuuuuuuu

selam kızlar 3-4 gündür bilgisayarım bozuktu siteye giremedim.bu arada çarşamba günü doktora gittim ve güzel kızımı gördüm.allahıma şükürler olsun ayrıntılı olarak bütün iç organlarını bile gördüm.böbrekleri karaciğeri falan herşeyi oluşmuş ve normal görünüyo dedi dr.şimdi perşembe günü 4 boyutlu ultrason için çağırdı beni.6 gün sonra tekrar görücem kızımı inşallah.ay kızlar bebklerimiz baya büyümüş yaa.resmen minik bir insan gibiydi küücük bir burnu vardı. eşim ve ben ben bana benzetik biliyomusunuz allahım hepimizin bebeklerini korusun inşalah.bide şu anki ağırlığıda 350 grammış.ama boyunu ölçemedi dr artık bundan sonra ölçülmez dedi.hareketli oldukları için bu haftalardan itibaren boyları ölçülmez dedi.

ben demir hapımı içtiğimde midembulanıyodu ya hapım kocaman bi kapsüldü adı bi çoğumuzun kullandığı gyno ferro sanol du.doktora bu hap çok büük midemi bulandırıyo içemiyorum ddim oda hapı değiştirdi ve şimdiki verdiği demir hapım çok güzel yutmadan ağzımda emiyorum ve çok tatlı midem bulanmıyo.adını vereyim diğerinden mideniz bulanıyosa sizde doktorlarınıza söleyin.maltofer fol.süper...........

bende oğluşumun hareketlerini akşamları özelllikle hissediyorum gerçi doktorum henüz hissetmen için erken dedi !! 19+2 olduk halbuki... benim hissettiğim şeyse arabayla yokuş aşağı giderken birden için bir tuhaf olur ya onun gibi bir his bilmem anlatabildimmi yada benim gibi hissedenler varmı aranızda?

canım hayırlı olsun bende çarşamba gitmiştim aynen beyni cigerleri herşeyini gördü doktor herşeyi iyi tüm ölçümleride gördüm ayy kıpır kıpırdı kızım doktor zor ölçtü valla hiç durmuyo yerinde :)) banada demir ilacı verdi bide mide yanmam var die yanma ilacı verdi bugun 4 boyutluda görcem kan alcaklar test için çok merak ediyorum 4 boyutluda nasıl çıkıcak :)))))))))) insan çok heycanlanıyor valla

kızlar ben 4 boyutlu ultrason zararlı fazla girmeyin diye duydum bilgisi olan var mı?

canım benim bu konuda hiç bi bilgim yok
ama ben zaten ilk kez giricem
bide zararlı olsa doktorlarımızın böyle bişeye gerek duymucaklarını sanıyorum
onlar bizim bebeklerimizn sağlıklarını en az bizim kadar düşünüyolar
hatta benim dr.bebeğimin iyi olması için benden daha çok ilgili diyebilirim
bu yüzden bizi ve bebişlerimizi tehlikeye atmazlar diye düşüüyorum

kızlar bir yakınım söylemişti çok fazla ultarasona girmek iyi değilmiş diye tabi ben dr.sormadım bunu zaten zararlı olan şeyleri yapmamalı dr.demek ki zararı yok...

dün kanamam geldi geçen ayda gelmişti dr.3 gün sonra kontrole gidicam diye gitmemiştim iyi çıktı bişey yoktu bebişte de bende de şimdi de aynu mı oldu ki acaba anlamıyorum her ay gelecek galiba benden...

doktorum banada söyledi çok fazla ultrosona girmek iyi değildir diye ayda 1 kere giriyorum zaten şimdi 3 lü test var o yusden 4 boyutlu bakıcak

dün annecime gittim annem kızıma pembe bi yelek örüyodu çok güzel bende
orda gaza geldim ve kızıma atkı başladım
becerebilecekmiyim bakayım:)))
gerçi çok küçükken o atkıyı takabilirmi bilmiyorum
çünki ipler tüylü felan ya
ağzına girerde zararlı olur mu acaba

doktora gitmişken şu tetanoz aşısı olayınıda sordum
dedim ben sağlık ocağına gittim bana 1 şubatta gel sana aşı yapıcaz dediler
ne yapayım vurdarayımmı
dr bana güldü ve sen evde doğum yapacaksan veya olur olmaz steril şartlarına uygun olmayan biyerde doğum yapacaksan vurdur derim dedi :))
o tür aşıları sağlık bakanlığı sağlık ocaklarına bir görev olarak verdikleri için onlar vurmak zorunda yoksa hastaneler bu aşıyı yapmaz dedi.
yani kısacası vurdurursan bir yararıda zararıda yok sen bilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…