ohh hayırlı olsun karamsarcım ya ben arada sırada olan zonklamlardan başka bişey hissetmiyorum mesela daha demin kahvaltı ederken yere oturduk sag tarafım zonkladı ama şimdi kalktım geçti aman aman evdede keşke ultroson olsa da görsek bıcırıkları
kızlar üçlü testim temiz çıktı şükürler olsun darısı tüm anne adaylarına
bu arada kızım maşallah çok hareketli ben hissediyom ama eşimde hissetmek için sabırsızlanıyo çok güzel bi duyguuuuuuuuuuuuuuu
selam kızlar 3-4 gündür bilgisayarım bozuktu siteye giremedim.bu arada çarşamba günü doktora gittim ve güzel kızımı gördüm.allahıma şükürler olsun ayrıntılı olarak bütün iç organlarını bile gördüm.böbrekleri karaciğeri falan herşeyi oluşmuş ve normal görünüyo dedi dr.şimdi perşembe günü 4 boyutlu ultrason için çağırdı beni.6 gün sonra tekrar görücem kızımı inşallah.ay kızlar bebklerimiz baya büyümüş yaa.resmen minik bir insan gibiydi küücük bir burnu vardı. eşim ve ben ben bana benzetik biliyomusunuz allahım hepimizin bebeklerini korusun inşalah.bide şu anki ağırlığıda 350 grammış.ama boyunu ölçemedi dr artık bundan sonra ölçülmez dedi.hareketli oldukları için bu haftalardan itibaren boyları ölçülmez dedi.
kızlar ben 4 boyutlu ultrason zararlı fazla girmeyin diye duydum bilgisi olan var mı?
canım benim bu konuda hiç bi bilgim yok
ama ben zaten ilk kez giricem
bide zararlı olsa doktorlarımızın böyle bişeye gerek duymucaklarını sanıyorum
onlar bizim bebeklerimizn sağlıklarını en az bizim kadar düşünüyolar
hatta benim dr.bebeğimin iyi olması için benden daha çok ilgili diyebilirim
bu yüzden bizi ve bebişlerimizi tehlikeye atmazlar diye düşüüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?