2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bulursun canım benim bulursun eger varya benim hissettikleirm yani bu zonklamalr bebegimin hareketleriyse varya baya hareketli kız bu zilloş isminide begendi heralde :roflol:

harekettir onlar canım artık sende 20 hafta oldun sanırım benden 1 hafta arkadasın galiba

evet canım dogru bend eöyle düşünüyorum hareket edince çok mutlu oluyorum açıkcası

meraba hanımlar nasılsınız Nasıl Gidiyo hamilelikler bende zaman hiç geçmiyo gibi geliyo şu haziran gelsebe biran önce alsam kızımı elime çok merak ediyom meleğimi.onu sevmek koklamak için sabırsızlanıyorum içimde kıpırdadıkça daha farklı oluyo sanki hergeçen gün daha fazla seviyom daha fazla annelik duygusuna kapılıyo gibi oluyorum sizede böyle bişey oluyomu?

arkadaşlar nasılsınız ben de 18 haftalık oldum ve bebişimin hareketylerini ara ara hissediyorum bebeğimi sidiye çektirdim çok tatlı oluyor tavsiye ederim devamlı hareketlerini hissediyorum

umarım haziran biran önce gelirde bebişlerimize kavuşuruz artık onları koklamak öpmek ve doya doya sarılmak istiyorum

bende aynen canım kesinlikle oy oy şu haziran bir gelse de alsak kucaklarımıza valla benim dr umda en baştan beri cd ye çekiyor ama cd daha kapanmadı ve her gidişimd ebana bir sürü resim veriyor harika bişey bu yaaaaaaaaaaaaaa çok güzel allahım a şükürler olsun rabbim isteyen herkese versin inşaallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…