2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar sara nur canım ilgin için tşk.evet kendimi dinliyorum çünkü biraz korkuyorum ilk bebişimi kaybettim ya bundan dolayı ama birazda sıkılınca nereye kendimi atsam diye bakıyorum ne yapayım eşimde farkında konuştuk sonra onunla o da dedi sıkıldın farkındayım diye galiba biraz evden dışarı çıkmam lazım gerçi çıkıyorum ama gezmek anlamında...

sevca canım sanada tşk.bende bazen oynarım iyi geliyor ama o kadar yorgun ve halsizim ki başımda ağrıyor üstelik tansiyonumda düşük çıktı kısacası oynayacak durumda değilim yatıyorum oturuyorum pc oynuyorum neyse ki biraz geçti...

kendimizi
salmamalıyız kızlar biraz daha güçlü olalım olaylar karşısında
bebilerimiz düşünelim
bende ilk bebeğimde 2 aylıkken düşük yapmıştım
şimdide aynı şeyleri yaşıcam korkusu var içimde inanırmısın hareket ederken bile kendimi kasıyorum bişey olmasın diye
allah bebeklerimi korusun inşallah aminnnnnnnnnn

ya ayçadan haber gelmedi saranurcum eniştesile görüşemedi heralde

amin kızla raynı korku inanın bende de var hep aklımda bişeyler alınca güzel oluyor herşey çok mutluyum ama bazende aldıgım için kendime kızıoyurm ama allah buyuktur kimseye çekemeycegi derdi vermez
sonuçta
saglıklı gebelikler yaşıyoruz tabi karamsarın haklı bir nedeni var onun bebegi daha 3 günlükken vefat etmiş sanırım karaciğeir gelişmemişti ama canım arkadşaım bunlarla geri kalan 4.5 ayı geçiremeyiz demi iyi düşünmek zorundayız

bu haftalarda bu tür hareketlerin çok önemli olmadığını,bağırsak hareketleri olabileceğini söylüor canım.22.haftadan sonra bebek hareketlerinin daha önemli olduğunu söyledi.

canım bu haftalarda hala çıkarmanın normal olmadığını,görünmen gerektiğini söylüyor.bebeğinin her türlü beslenebildiğini,bunun için endişe etmemen gerektiğini söyledi.

bu haftalarda bu tür hareketlerin çok önemli olmadığını,bağırsak hareketleri olabileceğini söylüor canım.22.haftadan sonra bebek hareketlerinin daha önemli olduğunu söyledi.

ayçacım çok teşekkür ederim ilgin için eniştenede teşekkürlerimi iletirsen
sevinirim canım
ve sen çok şanslısın dr konusunda biliyosun demi
eniştene istediğini istediğin zaman sorarsın
bende aklıma bişey takılınca doktorumu arıyorum
ama işte bazende adam benden bıkacak diye düşünüyorum :)))

önemli değil canım.evet şanslıyım gerçekten.birde eniştem çok ilgileniyor.diğer hastalarıylada öyle.hep pozitif düşünmeni sağlıyor ve seni rahatlatıyor.keşke aklına gelen herşeyi sorsaydın.çünkü bilgisayarın başına oturup teker teker okuyup cevapladı sağolsun.belki fırsatımız olmaz diye düşünmüştüm.yine sormak istediğin birşey olursa cuma günüde biz gidicez.benim 3lü testlerim var.sorabilirim canım.biz kasabada olduğumuz için sık görüşemiyoruz..

bende temizlik yaparken sürekli eğilip kalkmak zorunda kalıyorum.bazen temizlik saatlerce sürüyor.eşimde yardımcı oluyor ama ben ayaktayım sürekli.birşey olacak diye çok korkuyorum.kendimi çok yoruyorum.hastalık benimkisi.şurayıda yapıyım,şurayıda yapıyım derken çok yoruluyorum..ama hamileliğim çok şükür rahat geçiyor.karnımın hafif büyüklüğü dışında hiçbir belirti yada rahatsızlığım yok.(kaşıntımda geçti)inşallah sonuna kadar böyle devam eder.ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI VE ZAMANINDA DOĞUMLAR NASİP ETSİN.erken doğumdanda çok korkuyorum bu ara çok duyuyorum.kızlar birşey sorucam aranızda namaz kılan varmı.bir sakıncası olmadığını duydum ama sizin bir bilginiz varmı

canım ben kılıyorum da şunu anlamıyorum allahın istediği bişey nasıl zararlı olabilir ki hep soruyorlar bence namaz kılanın bebegi daha rahat ve daha saglıklı olur aycacım eger kılıyorsan devam et canım karnımız çok buyuyuncede oturarak kılarız önemli olan allah ın da istediği şeyi yapmak kadınalra erkekler gibi degil biraz daha allah kolaylık vermiş karnımız çok buyuyunce tam yere zaten kapanmayız ama inan bana bu vesveselirmizden kurtulmanın tek yolu da sanırım bu aycacım benimd eiki gündür midem bulanmıyor ama dün burnum kanadı banyo yaparken bakalım allahın izniyle inşaallah saglık sıhhat ile alacagız kucagımıza amin:1hug:

Canım temizlik yaparken daha fazla yoruluyorsun ama sana çok rahatsızlık vermiyor anlaşılan.Eğer temizlikle rahatsızlanmıyorsan niye namaz kılmak zararlı olsun ki.Bizler için en zararlı olan ani olan hareketler ve ayakta fazla kalıp yorulmamız diye düşünüyorum.Mesela ben ilk doğumumda da aynıydım temizlik yaptığım ve ayakta kalıp yorulduğum günlerin akşamında sırt ve bel ağrısından ayağa kalkamıyorum.Ayağa kalkıncada ilk anda duvara tutuna tutuna yürüyorum.Şükürler olsun sabahına düzeliyor en azından azalıyor.Canım namazını kılıyorsan devam et.Allah kabul etsin.Hem olumsuz düşünme canım, olumlu düşün olumlu olsun.Rabbim hepimize sağlıklı bebekler dünyaya getirmemizi nasip etsin inşaallah.

namaz kılıyorum.bende sizin gibi düşünüyorum.namaz kıldıktan sonra kendimi daha zinde hissediyorum hatta.sara nurcum senin çıkarmaların azaldımı.bir problem yoktur inşallah

Sara nurcum senin çıkartmalarını okudumda.Bende bir aralar çok kötüydüm ne yesem çıkarıyordum ve dr bir ilaç tavsiye etti 3-4 gün kullandım.O beni rahatlattı tam geçmedi ama en azından çıkarmam kesildi.Senin dr bir ilaç kullanmanı tavdsiye etmedimi canım?Çünkü 1.trimestr atlattık epey yol aldık.

Zaten hamilelikte egzersizler, hareketler vucudun direncini artirtigi gibi esnekligini de artirip dogumu kolaylastirir. Namazdaki hareketlere de bakarsaniz egzersizlerin temel hareketleri yani vucudu fazla geren veya beli ve karin kaslarini zorlayan pozisyonlar degil.

Ben de gecen cmt uclu tarama testime girdim. Sonuclarimi bekliyorum. Cinsiyetinin de KIZ olacagi belli oldu. Allah hayirlisini nasip etsin ins.

Butun haziran annelerine kolay ve saglikli dogumlar diliyorum.
Sizler de benim gibi alisveris icin sabirsizlaniyor musunuz?

Ben kraft'in matrix travel ya da chicco'nun ct0.2 travel sistemini dusunuyorum.
Sizin tecrubelerinizden faydalanmak isterim bebek arabalari konusunda.
Besik de sallanan birsey olsun birkac da cekmecesi olsun yeter. Yatak odam cok buyuk olmadigi icin buyuyen yataklardan dusunmuyorum.

kızlar bişi sorcam ben gecenlerde bebegin hareketlerini hissettim bayagı oynadı içimde ama bidaha hissetmedim bu normalmi acaba su an 16 haftalık bide dünden beri baş agrım var çok başım agrıyo sizinde böyle oluyormuydu çarşamda 3 lü teste gidicem doktora ozman söylerim diyorum.

Canlarim Beni Merake Tmişsiniz çok Hoşuma Gitti Teşekkür Ederim Kzilar Benim 3 Gündür çikarmam Yok Zaten çikarmalarim Geneld Ebişeyler Yiyince Oluyor Ayrica Bugün Kusmasamda ögürtüm Vardi Ne Yapalim Artik çekecegiz Meleklermiz Için ....
Benim Bebegiğimin Arabasi Baby Max çok Güzel Içinde Ana Kucagi Da Var Park Yatak Aldik O Da Pembe Ve Baby Max Ben çok Begendim çok Kaliteli Ama Açikcasi Kangrusunu Chicco Alacagim 125 Ytl Ama Kzila Ralin Inceleyin Yeni çikmiş Destekli Deger O Paraya

kızlar çok mutluyum 2 gündür bebeğimin hareketlerini dışarıdanda görebiliyorum
ay çok güzel bişeyyyyyyy
dünden beri göbeğim açık geziyorum
bebişim kıpırdayınca resmen karnım da oynuyo ve artık sağlı sollu oynamaya başladı az önce kıpırdadığında çok duygusallaştım
ağladım bide ve sizinle paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…