ayçacım eniştenin dr olduğunu yazmışsın.canım benim için eniştene
sorarmısın benim kıpırtılarım sürekli sol tarafımda oluyo sağda hiç bir şey hisstmiyorum.şu an 19+5 günlük hamişim.
ay canım ayca ya bir soru daha sorcam sana eniştene iletirsen sevinirim şimdiden teşekkür ederim hergün çıkarıyorum ne yesem vitamin içsem çıkarıyorum demir ilacını içince de çıkarıyorum bu yuzden içmiyorum açıkcası korkuyorum artık ya bebegim beslenemeyecek diye...senağlama
bu haftalarda bu tür hareketlerin çok önemli olmadığını,bağırsak hareketleri olabileceğini söylüor canım.22.haftadan sonra bebek hareketlerinin daha önemli olduğunu söyledi.
amin kızla raynı korku inanın bende de var hep aklımda bişeyler alınca güzel oluyor herşey çok mutluyum ama bazende aldıgım için kendime kızıoyurm ama allah buyuktur kimseye çekemeycegi derdi vermez
sonuçta
saglıklı gebelikler yaşıyoruz tabi karamsarın haklı bir nedeni var onun bebegi daha 3 günlükken vefat etmiş sanırım karaciğeir gelişmemişti ama canım arkadşaım bunlarla geri kalan 4.5 ayı geçiremeyiz demi iyi düşünmek zorundayız
bende temizlik yaparken sürekli eğilip kalkmak zorunda kalıyorum.bazen temizlik saatlerce sürüyor.eşimde yardımcı oluyor ama ben ayaktayım sürekli.birşey olacak diye çok korkuyorum.kendimi çok yoruyorum.hastalık benimkisi.şurayıda yapıyım,şurayıda yapıyım derken çok yoruluyorum..ama hamileliğim çok şükür rahat geçiyor.karnımın hafif büyüklüğü dışında hiçbir belirti yada rahatsızlığım yok.(kaşıntımda geçti)inşallah sonuna kadar böyle devam eder.ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI VE ZAMANINDA DOĞUMLAR NASİP ETSİN.erken doğumdanda çok korkuyorum bu ara çok duyuyorum.kızlar birşey sorucam aranızda namaz kılan varmı.bir sakıncası olmadığını duydum ama sizin bir bilginiz varmı
bende temizlik yaparken sürekli eğilip kalkmak zorunda kalıyorum.bazen temizlik saatlerce sürüyor.eşimde yardımcı oluyor ama ben ayaktayım sürekli.birşey olacak diye çok korkuyorum.kendimi çok yoruyorum.hastalık benimkisi.şurayıda yapıyım,şurayıda yapıyım derken çok yoruluyorum..ama hamileliğim çok şükür rahat geçiyor.karnımın hafif büyüklüğü dışında hiçbir belirti yada rahatsızlığım yok.(kaşıntımda geçti)inşallah sonuna kadar böyle devam eder.ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI VE ZAMANINDA DOĞUMLAR NASİP ETSİN.erken doğumdanda çok korkuyorum bu ara çok duyuyorum.kızlar birşey sorucam aranızda namaz kılan varmı.bir sakıncası olmadığını duydum ama sizin bir bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?