2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar Bugün Temizlik Yaptik Ama çok Yoruldum Mecburen Tabi ç.suyu Kullanmadim önceden Kullaniyordum Hamileyken Ama Artik Biraktim Ama şimdi De Cif Le Yaptim Tabi Kokuyor Haliyle Hali şampuani Felan Kullandim Halilari Sildim Biraz Neyse Acaba Bu Temizlik Malzemelerininzarari Oluyor Mu...bebişler Haman Etkilenir Mi Ki...

çamaşır suyu kullanmanın sakıncalı olduğunu duymuştum.eldiven kullanmaya ve kokusunu fazla almamaya çalış.hem sen o halinle nasıl halı siliyorsun canım ya..kendine dikkat et

1.eylul-su....................1 haziran...ERKEK...........21+1
2.sevce......................1 haziran...KIZ.....................21+1
3.gökçen...................5 haziran...ERKEK..................20+4
4.şirinemiyim neyim...... 6 haziran............................20+3
5.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.........20+1......NAZIM ARAS
5.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..............19+6
6-ceydacey................10 haziran...ERKEK.............19+6
7.sara-nur..................10 haziran...KIZ...................19+6...ŞEVVAL ECRİN
8.çilemsin...................12 haziran.......................19+5
9.handerya.................12 haziran...ERKEK.............19+5
10.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..............19+0
11.narin.......................16 haziran...ERKEK...........19+0
12.fasülyeninannesi........16 haziranKIZ...................19+0
13.yasemin....................19 haziran.................18+4
14.çorumlu cadı..............19 haziran................18+4
15.sarı zambak.............20 haziran...................18+3
16.aytii........................20 haziran...ERKEK.........................18+3
17.dilekgndz..................22 haziran...KIZ......................18+1
18.bennu beyzam...........23 haziran...ERKEK....................18+0
19.serpil.......................25 haziran....................17+5
20.gülden.....................25 haziran....................17+5
21.berrinyy...................25 haziran....................17+5
22.ayça.......................27 haziran...ERKEK....................17+3
23.senace....................27 haziran....................17+3
24.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................17+2
25.karamsar..................28 haziran...KIZ.................17+2

BAŞKA BEBİŞİNİN İSMİ BELLİ OLAN VARSA YAZABİLİRİM KIZLAR[/QUOTE]

ben henüz isim bulamadım kızıma ya
kayınvalidem büşra ismini çok beğeniyormuş banada bu isim üzerinde düşünürmüsün dedi
bilemiyorum ya çok kararsız kaldım ben daha farklı bi isim düşünüyodum
ama eşimde öyle telafuzu zor ilginç isim istemem ben diyo
ayyyy çok zor seçmek

ben çamaşır suyunu sadece lavobalar için kullanıyorum onuda zaten fırçayla ovuyorum yani hiç dokunmuyorum
halı silmekte nerden çıktı canım ya boşver ben saldım artık valla
3-4 günde bir süpürge açıyorum toz alıyorum ve yerleride paspasla siliyorum eğilmeden
halı kesinlikle silemem valla
bence sende fazla yorma kendini kim ne düşünürse düşünsün boşver

arkadaşlar merhaba bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş ne güzel rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar veriri inşallah

ayça oğluşun olacak demek gözün aydın geçen ay dr bana erkek dedi bu ay kesinlikle kız diyorum dedi yani bebeğim kız olacakmış beni kız olarak yazarsan çok memnun olurum

ayça oğluşun olacak demek gözün aydın geçen ay dr bana erkek dedi bu ay kesinlikle kız diyorum dedi yani bebeğim kız olacakmış beni kız olarak yazarsan çok memnun olurum

bennucum inanmıyorum senin bebişin cinsiyetidemi değişti.hayırlı olsun canım.nasıl neler yapıyorsun erzurumda.soğuktur oralar.okul sıcakmı bari.kendine dikkat et.bizim okul çok soğuk vallaha ben donuyorum.

sevcecim ya benim mesajlarım 300ün üstündeydi.şimdi 180 yazıyor anlamadım ben.senin bir bilgin varmı

MECBUR KALDIM AMA O KADAR YORUCU GELMEDİ HALI SİLMEKTE BOĞAZIMI YAKTI KOKUSU KORKTUM BUGÜN ZATEN DUMANADA MAĞRUZ KALDIM BAYABİ KÖTÜYDÜ ÇOK YUTTUM DUMANI ...BİŞEY OLUR MU Kİ...senağlama
çamaşır suyu kullanmanın sakıncalı olduğunu duymuştum.eldiven kullanmaya ve kokusunu fazla almamaya çalış.hem sen o halinle nasıl halı siliyorsun canım ya..kendine dikkat et

arkadaşlar cinsiyetler değişiyo bakarmısınız ya bende ilk gittiğimde %90 kız dedi sonra gittiğimde göstermedi acaba değişirmi diye bişey alamıyom kızım diye sevmeye başladım daha kontrolüme çok var ya bende merak ediyom bu gittiğimde daha büyük olacak bakalım değişecek mi? değişenleri gördükçe o merak sarıyo beni

karamsarcım bişey olmaz inşallah bende halı sildim koltuk sildim çamaşır suyuda kullandım bişey olmadı bu kadar telaş edip kendini sitrese sokma canım annelerimiz neler yapmış bişey olmaz Allahın izniyle bizim bebişlerimizede bişey olmaz inşallah:Hepimizin bebişleri Allaha emanet

ya bende 17 haftalıkken yüzde 90 kız çıktı ama bizde gördük orasını resmen kızdı bacaklarını açtığı için iyice gördük ay pembe kıyafetler bile aldım deişirmiki acaba yaff şimdi teredütte kaldım bizimkinin ismi BERRA NAZ OLCAK KISMETSE...

sevcecim ya benim mesajlarım 300ün üstündeydi.şimdi 180 yazıyor anlamadım ben.senin bir bilgin varmı

canım sitenin sayfalarının daha çabuk açıkması için site yetkilileri tarafından siliniomuş sanırım
baksana takvimlerimizi bile kaldırdılar
ne güzeldi onlar

kızlar ya ben akşamları yattığımda çok kötü bi kalp çarpıntım oluyo
kalbim yerinden çıkıcakmış gibi oluyo
galiba demir haplarına başladıktan sonra oldu bende bu
dokunuyomu acaba perşembe doktora gidicem bunuda sorucam
eğer öyleyse ben kullanmam bu hapı ya çok korkuyorum hızlanınca kalbm
kan yaptığı için kan dolaşımımı hızlanıyo acaba bilmiyorum ki
böyle bir sorunu olan varmı aramızda

SEVCEMİM öyle bi promlemim yok hiç doktora gittiğinde mutlaka sor vücudumuzun normalden fazla kan pompaladığını biliyorum ama rahatsız edecek derecedeyse ihmal etme bu arada çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…