karamsarcım bişey olmaz inşallah bende halı sildim koltuk sildim çamaşır suyuda kullandım bişey olmadı bu kadar telaş edip kendini sitrese sokma canım annelerimiz neler yapmış bişey olmaz Allahın izniyle bizim bebişlerimizede bişey olmaz inşallah:Hepimizin bebişleri Allaha emanet
ya bende 17 haftalıkken yüzde 90 kız çıktı ama bizde gördük orasını resmen kızdı bacaklarını açtığı için iyice gördük ay pembe kıyafetler bile aldım deişirmiki acaba yaff şimdi teredütte kaldım bizimkinin ismi BERRA NAZ OLCAK KISMETSE...
kızlar ya ben akşamları yattığımda çok kötü bi kalp çarpıntım oluyo
kalbim yerinden çıkıcakmış gibi oluyo
galiba demir haplarına başladıktan sonra oldu bende bu
dokunuyomu acaba perşembe doktora gidicem bunuda sorucam
eğer öyleyse ben kullanmam bu hapı ya çok korkuyorum hızlanınca kalbm
kan yaptığı için kan dolaşımımı hızlanıyo acaba bilmiyorum ki
böyle bir sorunu olan varmı aramızda
sevcecim bendede kalp çarpıntısı çok oluyor ve rahatsız ediyor özellikle yemek yedikten 15-20 dk sonra başlıyor,ben doktoruma sordum kalbin fazla kan pompaladığını bu yüzden olduğunu söyledi normalmiş yani.. bu arada bende aşırı bir kaşıntı var göğüs ve göbek bölgem çok aşırı kaşınıyor öyle ki gece uyutmuyor uyuz gibi kaşınıyorum doktorum demir ilacımı 3-4 günlüğüne kesmemi istedi alerji yapabilirmiş bakalım bir de bunu deniycem olmazsa cildiyeye gidicem( bu arada cildime nem ve yağ takviyesi hergün yapıyorum kurumaya bağlı değil sanırım)
AYÇA MERHABA TEBRiK EDERİM.
BEBİŞİNİN CİNSİYETiNİ ÖĞRENEBİLMİŞSİN.
BİZİMKİ GÖSTERMİYOR SIKI SIKI KAPATIYOR :))
kizlar benim15 haziranda gelecek ins.
cuma günü doktarda randevum var insallah hersey yolundadir diye dua ediyorum.
sağol canım ya biraz zor oldu bizimkisi ama..hala tereddütteyim cinsiiyet konusunda.eşim gördüm pipisini diyor ama ben yinede bir sonraki kontrolümden sonra isim bulmayı düşünüyorum.senin ufaklık göstermediğine göre kız plmasın.ne zaman bir dahaki kontrolün
HİÇ BİLMİYORUM CANIM, BİZE AYAK TABANINI UZATTI, DAYANAMADIM AĞLADIM.
KAFASINI FALAN OYNATTI SANKİ BİZE BAKIYOR GİBİ,
BİR DAHAKİ KONTROLÜN NE ZAMAN? BENİMKİ KISMETSE 8 ŞUBAT.
KARNIMIN SiVRİLİĞİNİ GÖREN OĞLUN OLACAK DİYOR AMA, SAĞLIKLI OLSUN YETER.
CİNSİYET HiÇ ÖNEMLİ DEĞİL, İKİSİ İÇİNDE GÜZEL HAYALLERİM VAR.
SADECE ARTIK BEBEĞİM DEĞİL DE, KIZIM ya da OĞLUM DİYE SEVMEK İSTİYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?