2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı haberlerine almak dileğiyleeeee

CANIM İNŞALLAH BEBİŞİNİ SAĞLIa.s.CAKLA KUCAĞINA ALIRSIN...

Hoşbulduk karamsar İnşallah hepimiz .......

canım geldim karamsarcım valla kızım buyumuş teyzeleri maşallah ona maşaallah annesi kurban olsun onu veren allah a yerim kızımı ben kıpır kıpırdı sanki güldü gibi ay ballım benim tatlım benim 1 dakka da kaç şekile girdi benim yavrucum canım kızım birtanem benim 289 gr olmuş boyu da 22 cm olmuş buyumuşuz bir dahaki randevumuz 25 şubatta allahın izniyle yani bir ay sonra işte tabi ben ilaçlara devam vitaminlere demire magnezyuma ve aşımı olmamı söyledi dr um ayrıca suratımda ki sivilceler için dr a gidecegim bizden haberler bu kadar kızlar :1hug::1hug:

ALLAH HAYIRLISIYLA sonunuda getirsin maşallah kızımızı canım benim çok tatlı ya...:dance:

kızlar bebek hareketlerini hissediyomusunuz ben 2hafta önce çok belirgin hissediyodum şimdi çok azaldı bide çok hafif hissetmeye başladım sizdede oluyomu (((

canım kaç haftalık hamileisn ona göre ayrıca bu haftalarda bebeklerin hareketleir çok tutarsız olur o yuzden hergün hissetmek için çabalama zaten şu zamanalrda seyirmeler halinde olur ve kendini dinleme çikolata ye ve yat gör ondan sonra seyirmeleri....:))

canım tam 19 haftalık hamileyim evet seyirme şeklinde hissediyorum söylediğin doğru biraz çikolata yedim hareketlendi sanki yerimseniben bide baş ağrısı çok oluyo bende sizlerdede oluyomu? senağlama

dün dr a gittim arkadaşlar.benimde kızıma maşallah bir hareketler yaptıkı bize sormayın.
resmen şov yaptı yaw :)sağlığı ve gelişimide normaldi
saracım benim kzımda bize güldü biliyomusun çok güzeldi
bu 4 boyutlu ultrason hakkaten harika bişey ya.o kadar net gördümki kızımı
doktorun bana verdiği resimde bile yüzü resmen bir vesikalık resim gibi çok net
allahım inşallah hepimizin bebeklererini korusun aminnnnnnnnnn

çok harika canım maaşaallah onlara maaşallahhhhhhhhhh

canım bendede o haftlarda baş agrısı çok oluoyrdu dr um normal korkma dedi

Haziranda doğum yapıcak bütün anne adaylarına hayırlı doğumlar diliyorum.inş. hamileliğiniz çok rahat geçer.bende haziran annesiyim.oğlum ikizler burcu.gerçekten çok akıllı bir çocuk.

SAOL CANIM ÇOK TEŞEKKRÜ EDERİM ALLAH RAZI OLSUN İYİ GİDİOYR ARTIK BEBEGİMİN HAREKETLERİNİ HİSSEDİYORUM AMA BİZ GRİP OLDUK MAALESEF VE BOGAZLARIM ÇOK AGRIYOR YA GECELERİ UYUMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM

canım benim allahın izniyle herşey iyi merak etme herşey çok iyi olacka korkma bol bol dua et hadi bakalım hayırlı güzel haberleirni bekliyoruz............
kızlar birazdan bebişimi görmeye gidicem kalbim duracak sanki inşallah iyidirrrrrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…