kızlar bende bugün 5 te dr a gidicem.4 boyutlu ultrasonla bakıcakmış
çok heycanlıyım
diğer ultrasonlara göre daha net görünüyormuş
hiç bi bilgim yok ama renkli oluyomuş sanırım
bakalım hayırlısı
Selamlar sevgili haziran anneleri.Bende ALlah izin verirse haziran annesi olucam inşallah.Benim durumum biraz riskli hem şekerim hem de düşük tehlikem var.Ama herşey ALlahın izniyle.Banada sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah . Doğumum 13 haziran sanırım. Benide listeye ekler misiniz? Tüm annelere sevgiler............
canım geldim karamsarcım valla kızım buyumuş teyzeleri maşallah ona maşaallah annesi kurban olsun onu veren allah a yerim kızımı ben kıpır kıpırdı sanki güldü gibi ay ballım benim tatlım benim 1 dakka da kaç şekile girdi benim yavrucum canım kızım birtanem benim 289 gr olmuş boyu da 22 cm olmuş buyumuşuz bir dahaki randevumuz 25 şubatta allahın izniyle yani bir ay sonra işte tabi ben ilaçlara devam vitaminlere demire magnezyuma ve aşımı olmamı söyledi dr um ayrıca suratımda ki sivilceler için dr a gidecegim bizden haberler bu kadar kızlar :1hug::1hug:
canım kaç haftalık hamileisn ona göre ayrıca bu haftalarda bebeklerin hareketleir çok tutarsız olur o yuzden hergün hissetmek için çabalama zaten şu zamanalrda seyirmeler halinde olur ve kendini dinleme çikolata ye ve yat gör ondan sonra seyirmeleri....:))
kızlar birazdan bebişimi görmeye gidicem kalbim duracak sanki inşallah iyidirrrrrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?