2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Uzulme Canim Bencede Yuksek Tansiyon Tehlikeli
Bebegine Bisey Olmaz Yinede Doktorunla Konus Sana Yardimci Olur

Merhaba Canim Bende 21+6 Haftalik Hamisim
Haziranin 8 Ine Insaallah Dogum Seninki Sonuna O Zaman Benimki Oglan Insaallah
Seninki Bellimi

merhaba gülnisa ben de haziran annesi olacağım inşallah. 21 haftalığım. bebişinin cinsiyeti ne? benimki erkek olacak kısmetse:teytey:

sevcecim benimde tansiyonum normalde bile 10-6 dır.Şimdi ise çoğunlukla 9-5 veya 8-5 oluyor ama ben düşünce hissediyorum.Ya biraz tuzlu ayran yada bir iki zeytin iyi geliyor.Doktoruma sordum sen kendini kötü hissetmiyorsan problem değil dedi.Çok daha düşük olup gezenleri bile biliyorum dedi.Yinede sen dikkat.İyice düşerse sen anlarsın zaten.Geçmiş olsun canım.

Merhaba aranıza yeni katıldım hatta bu ilk mesajım :dance:
Allah izin verirse ben de haziran sonunda anne olacağımsırnaşık şey
19 hafta 2 günlüğüz ama hala oğlum hareketlerini hissettirmedi:çok üzgünüm:

BENDE 19+2 YİM SAĞLIKLA DOĞSUN BEBİŞİN.
HOŞGELDiN ARAMIZA...
BENDE BEBİŞİMİN HAREKTELERİNİ YENİ YENİ HİSSEDİYORUM.
NE MUTLU Kİ SANA CİNSİYETİNİ ÖĞRENMİŞSİN.
BİZİMKİ KAPALI TUTUYOR, DAHA ÖĞRENEMEDİK :))

Teşekkür ederim.
Ben cinsiyeti 11+1 de öğrendim.Hiç beklemiyordum ama söyledi dr.sırnaşık şey
Bazı bebekler seninki gibi nazlı oluyormuş:1rolleyes:
Ama insanın içine doğuyor,yani anne ne hissederse o oluyormuş,benim gönlümden geçen kız,içime doğan erkekti:dance:sağlıklı olsunlar da çok da önemli değil aslında.Ama çok merak ediliyor :))

BİZDE KISMETSE 8 ŞUBATTA ÖĞRENECEĞİZ,
TAKVİM NEDEN KULLANMIYORSUN CANIM ?

ÇOK UĞRAŞTIM AMA YAPTIM SONUNDA:sm_cool:
SANIRIM İMZA KISMI KALDIRILMIŞ BEN DE SABAHTAN BERİ ONU ARIYORDUMkafamçokkarıştı

canım bunların aynısını yap kesim yapman lazım bunları uygularsan olur hadi bekliyorum

Merhaba,

ŞÖyle bir çözüm buldum.

bu şekilde olan resim dosyasının sol ve sağında bulunan

taglarını kaldırıyoruz

geriye http://tickers.TickerFactory.com/ezt...2/wei ght.png şeklinde resim dosyasının adresi kalıyor.

bunu bir yere not ediyoruz.

Daha sonra kontrol panelimize gidip oradan profil ayarlarımıza giriyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/profil...=editp rofile

gelen sayfanın en altında
Kiilo ve ve doğum tarihi takip çizelgelsi :
şeklinde bir alan oluşturdum

buraya biraz evvel kaydettiğimiz resim dosyasını ekleyip değişiklikleri kaydet butonuna basıyoruz.

Dikkat etmeniz gereken nokta :

size

şeklinde verilen linkden sadece

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wADui82/weight.png

kısmını almak aksi taktirde çalışmayacaktır.

Ve ne yazikki bu resimlerden link vermenize izin vermiyoruz.

yukarıdaki örnek dost27 adlı üyenin imzasından alınarak örnek amaçlı kullanılmıştır lütfen burdaki resim dosya ismini veya adresini kendi imaj dsyasındaki adres ile değiştirin.

Ayrıca bu özelliğin başka bir amaç ile kullanılması kesinlikle yasaktır. İmza gibi kullanan üyelerin üyeliği geçici bir süre duraklatılacaktır.

Saygılarımla

söylediklerini aynen uyguladım ama bakalım olmuşmu

merhaba saden bebişlerimizin doğum tarihleri aynı,aynı zamanda meslektaşız.bebişinle beraber aramıza hoşgeldin

kızlar günler,haftalar geçtikçe sizde de ya bi şeyler ters giderse,şöyle olursa böyle olursa gibi garip endişeler oluyor mu? özellikle internetten yada çevreden duyduğum bazı kötü hikayeler beni çok etkiliyor rüyalarıma giriyor artık kesinlikle okumamaya çalışacağım bu sabah çok kötü uyandım sırf bu yüzden ,erkenden suyum gelmiş vs... birden kalçamdan belime doğru ince bir kramp girdi arkasından hareket edemedim çok korktum rüyamı gerçek mi anlayamadım sanırım etkileniyorum herşeyden...

tarihte büyüüükkkkkkkkkkk bir sorun oldu sanırım ama şimdi onunla uğraşamıcam böyle kalsın:)

kızlar 24 haftalık hamileyim midem çok yanıyo bi çare cici anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…