2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dero hemen kayınpederımıe ve eşıme sorucambelkı
bıldıklerı bır yerler vardır canım
ıyı fıkırr
bende alırım tshırtlerden

Japon dero orda olcaktı ki ne pozlar yakalardım..ben fotoğraf manyağıyım kızlar bilmem belki anlamışsınızdır telefonum gibi foto. makinamı da her daim yanımda bulundururum ve eşim gıcık olur bu duruma..

tabıkı ılerısı ıcın alırıımm yanıı hamışş kaldıgımdaa :))
dunku cocuk cümbüşünden sonra ascık beklemekte fayda var dedım kendı kendımee

deroo fotoları genelde hep ben cektım aysegulun makınede cogu
bende foto delısıyım ztn pc cokmek uzeree fotograflarımdan
o yuzden hep o ozel anlarda ılk bnm aklıma gelır
dunde ben cok cektım cocuklar cok mutluydu
anıları olsun ıstedım

slm kızlar bende ancak yazabiliyorum bugün evdeyim ece anca uyudu zorla kayınvalidemler geliyolar ama eskişehirdende otobüs zor kalkmış tip varmış ankarada varsa elmadağdan filan off yaa kazasız gelseler barii kaç kere deim gelin diye taa son zamana bıraktılar gerçi kayınvalidem radyasyondan yeni kurtuldu sanırım ece için gelmemişlerdi her neyse
akşam kaç kere girdim baktım foto varmı yokmuş alel acele çünkü benimde dün çok moralim bozuldu çirkef oda arkadaşım veamirlerine ne yaparsa yapsım işi yürüyen bi kadınla çalıştığım için 3 gün istediğim izin2 güne düşürüldü yarın çalışcam cuma yine evdeyim gerçi onunkide 2 güne düşürüldü ama ben önceden konumuştum oyda gece karar verip sabah izin almış haksızlığa bakın yaa işe gelmez gelse odada durmaz dursa hocayla senli konuşur ağzı bozuk ayyyyyy terbiyesiz bi kadın işte valla sinirimden eşimlede atıştım akşam zehir oldu ecede huysuzlandı ben ağladım o ağladı filan uyumadı biraz ishalide var dişmi çıkarcaktır nedir offf
ayyy konuya giriyomuş gibi yapıp başka şeyler yapıyorum heee bi çatlayanda benim burda yaa çok kıskandım çokkkkkkk hava ısınsın ankarad buluşslım kesinnnn turkbayragi
hepiniz çok tatlısınız kızlar çocuklar keza öyle bayıldım hepsine eee çok anlaşsalar şaşardım zaten kavga dövüş normal şeyler toplantılarda seneye akıllanırlar biraz daha deniz saçın perdlein herşey çok güzel burak ada maşallah gerçekten bayaa büyük duruyo bizimkilerin yanında eminede çok tatlı belli çok gzel bi gün olmuş hepiniz için
banada beklerimmmm yaaa gelin hepinizolumunekankayizsmile

gelırızz canımm orayada gelırızz
valla ayseguldekı ıyı cesaret
kalktı geldı hatunn..
kar kış aklım onlarda
msj attım az kalmış varmak uzerelermış neysekı
doğaçta cok seker yaa
sessız uyumlu fln dedı aysegul emmemee fenaa yaptı bızımkını
bırde aral cekıyor dogaçı gell gell dıyor elınden tutmaya calışıyor
doğaççç ıhhh deyıp tekmelıyor bır gorsenız.

ayy buyuseler bır an evvel bıcırıklar sevdacımda hıc dogrdu duzgun yıyemedı ya
bende o telaseden yanına bıseyler vermeyı akıl edemedım

sevda elıne anlattın mı bızlerı ne dıyor
ay dun farfura gıttık yaa emıneyle bnm kocalar geldıler ıstee
hep oınlara attık cocukları
kucuk bır oyun evı vardı oranın ıcınde oynattılar
bızde yemek yedık :))
ama haşatları çıktı herıflerınn hahahaha

heheheeeee fotolar süper sağolasın sevdacımopuyorumnanaktanŞeniz
valla burda acayip kar var dünden beri sürekli yağıyo keşke mudanyaya da gelseydik ama bu havalarda zor canım yaa,havalar düzelsin deniz kenarında yürüyüş yaparız inşallahkaydirigubbakcemile3
ayşegül de yola çıkmış ne diyelim bu karda kışta allah yolunu açık etsin hayırlısıyla ulaşsın evine inşallah:Saruboceq:
hehehe çok güzeldi valla tadı damağımda kaldı yine görüşürüz inşallaholumunekankayizsmile

bakarızz canım..
bende resımlerı ekledım burdan alıp aysegulun makınesındekılerıde alıp eklıcemm face e
haberınız olsun
album yaptım yenı

aynen yaa tadı damagımda kaldıı az zaman olunca olmuyor bırde hava işi zorlaştırdı

emine bak sana ne dıyıcemmmm
arzuuuuuuuuuu :)))))

hehe ayy o fotoları çekmek hiç kolay olmadı kızlaaardelikafadulden
bebelerin biri dursa biri durmazgamyoncuiremsuhihoyyyt
çığlık kıyamet...anaaam oynatmaya az kaldıydı vallakafamçokkarıştı
allahtan benimki sonlara doğru uyudu farfura gidince de kocişlere sattık az dinlendikbayanssulusmile
ama doğaç çok komikti yaa orda bi kadın vardı ona kendini taşıttı durdu,kadın yoksa kocasına:roflol:...onlar da koptu biz de:roflol:..maşallah yaa çok akıllı bi çocuk

aynen yaa tadı damagımda kaldıı az zaman olunca olmuyor bırde hava işi zorlaştırdı

emine bak sana ne dıyıcemmmm
arzuuuuuuuuuu :)))))

hehehe:roflol::roflol::roflol:
buluşmamızda arzu davardı siz tanımazsınız:roflol::roflol:
biz de yeni tanıştıksırnaşık şey

ayyy baylıcamm burda gulmekten yaaa

pembegule ne demelıııııı o da yenı arkadasımızz

Eeee bizde fransızzzz...
ne şifreli yazışıyosunuz yaaaa..
yazın biz de gülelim bu aralar gülmeye ihtiyacım varrrr..

Eeee bizde fransızzzz...
ne şifreli yazışıyosunuz yaaaa..
yazın biz de gülelim bu aralar gülmeye ihtiyacım varrrr..

allah gülmekten ayırmasın bebikimŞenizolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
söyleyemeyiz cısssss:1rolleyes:

evet ya şifreli konuşmayın
fransız kalıyoruz burda ...

deryacım hemen bakıyorum videolara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…