2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegülcüm evine hoşgeldin canım benim bende seni çok tanımayı istiyorum umarım bir gün görüşürüz artık hepiniz çok tatlı çıkmışsınız yaa bayıldım ne kadra çok eğlenmişsiniz....

bende olan bütün resimler bunlar kızlar
hepsini attım

heee bu arada kızlar perdelerımı tullerım de onlar
roflemıde gormuş oldunuzzz

Kızlar fotolarınız çok şeker.

Dostluğunuz daim olsun.

bu arada eviniz de çok güselmiş.kaydirigubbakcemile5

Bide topik geçmiş sayfadaki yanyana linkler yüzünden genişlemiş.
Onlar arasına birer boşluk katıp bazılarını alt satıra alırsanız düzelir.

ayyyyyyyyyyy
büyük buluşma olmuşşşşş
çok kıskandım çokkkkkkk ben de aranızda olmayı çok isterdim
denizcim evin sahiden çok güzelmiş...
hepiniz ayrı bir güzel, tontişler de apayrı güzel çıkmış....
BENDE ıSTEREMMMMM alsanaalsanasmile

kızlar gece 12 de mekezi mudanya olan deprem oldu
3,5 şiddetindeydi ama baya bi güm diye ses çıktı
ben korkudan sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım
zeynebidede yanımıza aldık ayırmadık gece boyu
şu an acayip uykum varr
allah beterinden korusun inşallah
aminnn

faffurda ne güzel eğlenmişsiniz
deniz o montun içine girmen çok komik yaa
hiç bu kadarını bekliyodum :))))

git uyu sevdacım dicem ama zeynep izin verirse bende güzel uyku çektim doğaç dün bi uyudu saat 8de o uyuyuş sabahta 9ta kalktı baya yorulmuş tatilde evini özlemiş demekki alıştı eve yine kendi kendine oynuyo içerde eskisi gibi dün makarna yedi azcık çok inat etmedi bugün nolcak bakalım

deryacım t.şörtler gerçekten çok güzel kız çok yaratıcı bence sen daha güzellerinide yaratırsın senin elinden gelir yaparsın sen bu işi bence

kızlar facebookta resimlerin hepsi var yüklerken çok zorlandım çok zaman alıyo ya isteyen istediğini kopyalasın denize mail atacam ama çok resim var ya bi kaç tane attım vakit ayırıp denizcim cevap gelmedi senden hala kopyalayabilecekmisin canım faceden hiç zaman almıyo kopyalayınca yüklemek çok zor oluyo facede birden fazla resim yükleyebiliyosun ondan hemen yüklendi

kızlar resimler harika
sanki kendimi ordaymışım gibi hissettim...

sevdacım geçmiş olsun Allah beterrinden korusun...

günaydınnn
yeni fotolarada baktım hem burdan hem faceden süpersiniz hakkaten
derya çok iyi dülünmüşsün canım iyi para kazanırsın bu işten yolun açık olsun canım :lepi:
ben de bugün işteyim sinir ola ola geç geldim bide 10 oluyodu hava yapcaktım sözde başkanar 11 de geldi kötükedihüso amannnnn şans bendekide işte
neyse ece de dedesi ve ebesiyle hasret gidersin evde çok mutluydu dün gece gidip gidip öpüyo çay koydu onlara namaz kıldı şarkı söyledi tüm marifetlerini gösterdi ilk kapıyı açınca onlara hemen yatak odasının tavanındaki aydedeyi gösterdi gitti beşiğine yattı iyi geceee diyo bide :roflol::roflol: sabah beri nasıl lheyecanla bekliyodu gelir gelmez başladı gösteriye çokk mutlu şimdi çokkkkk
sevda geçmiş olsun canım depremden çok korkuyorum bende gece yalnızken olcak diye özellikle
burdada gündüz sık sık patlaa oluto makine kimyada ellerindeki mühimmatı patlatıyolar deprem oluyo sanıyorum dalmışsam bişeye sıçrıyorum kapı cam sallanıyo çünkü bommmm diye bi ses geliyo öncee Allah saklasın yaaa çok kötü bişeyy

aysegulcum dıger sayfaya baktım ama resımler yan yana koymussun bazılarını ben goremedımm
cok ugrastım ama gozukmuyor yerlerı boş gozukuyor
face denr esımlerı aldım fakat ben gercek boyutlarıylada ıstıyorum face den pc ye kopyalayınca kuculuyoır resımler mecburen
mb lerı dusuyor cunku otomatık olarak

face dekı albumume eklıyorum ıznınle yenı resımlerımızıdee
sende eklemıssın canıms agol
yan olanları duzeltıp kendı albumume koyucam

buragın montuda cok yakısmıs bana yaaa

ısırgan afacanımında yemek yemesıne cok sevındım
yarasın onaa ascık kılo alsın ınsallah guzel suratlım

geldıgın ııcn sagol umarım bır daha gelırsın yada bız gelırız belkım
eşınlede tanışırız tam aıle olduk yaaa

serpilcim gözünüz aydın canım kayınvalideni seviyodun sen iyidir sağlığı inş. ecede oynar artık dedesiyle babannesiyle
hoşbulduk bu arada kızlar hemen buluşma işine dalmışım keşke hepiniz olsaydınız ama biz bu kadar kişi az daha tımarhaneye kapatılcaktık çok kalabalık olsak ne olurdu kimbilir biri bitiyo biri başlıyodu ağlamaya kavga edip birbirlerine giriyolardı zeynep kız olduğu için nazlanıyodu daha çok ama oğlanlar amaanın yediler birbirlerini resmen
evet yasemin kursun nasıl gidiyo canım gidiyosun değilmi bu arada bende tanışmak isterdim gerçekten canım seninle hepinizi çoook merak ediyorum yakın olsanız hepinize giderdim valla kaç kişiyi gezdim ben ya ne çılgınım değilmi önce derya sonra serpil sonra deniz emine ve sevda hepsini gördüm tabi doğaçta çocuklarınızı gördü ama hepiniz çok güzel ağırladınız beni kızlar kendi evimde gibi hissettirdiniz allah razı olsun hepinizden

ne izni canım ya ekle tabi hepsini sen çektin maille iyi geldimi boyutu peki çok zaman alıyo denizcim tek tek yükleniyo maillede flsh belleğiniz varmıydı bilmiyorum keşke ordayken atsaydık serpilde öyle yapmıştık onun makineyle benimkindekleri hafıza kartlarına atmıştık ama bu işlem laptopla oluyo masa üstünde varmı hafıza kartı sokma yeri bilmiyorum

sağol canım işleri toparlamaya çalışıyorum :1hug:

Slmm kızlar

evet resimler süper bende oradaymışım gibi oldum valla..
baharda ankara buluşmasına herkesi bekliyorum :))

ya teyzeleri bu arada biz de resim ekledik face de ama kendi telaşınızdan bakmadınız heralde..:umursamaz:

bende gece katalogla uğraştım,kendimce bulduğum resimlerden katalog oluşturuyorum
bitince gösteririm,şimdi bursadan toptancı araştırıyorum ev arkadaşım bursanın en iyi sigortacılarındandı o yüzden çok müşterisi var her sektörden ona güveniyorum bakalım..
tabi bir de nerde baskı yaptırcam,kaça falan...
kafam karışık ama bi heyecan kıpırtı geldi..iyi oldu..

inşalklah herşey umduğum gibi olur bi silkinirim özüme dönerim...

SEVDACIM GECMIS OLSUN BEN HISSETMEDIM YAA DUN ÖLU GIBI UYUMUŞUMM
BUGUN SABAH ARALLA 10 DA UYANDIK YATAK KEYFI YAPTIKK
YATAKTAN CIKMAK ISTEMEDII GELL BERABER UZANALIM DIYOR RESMEN
:)))))))))))))))

alt kata ındık sonra yumurta yaptırdım babaannesıne cok az yedı ıhlamıurunu ıctı
hemen ardından corba ıcırdım ekmek dogradım ıçıne onu yedı
bugunlerde yumurta ıstemıyor nedense
daha sonra ben yukarı kaçtım resım ışlerını hallederken aşağıdan bana bagırıyor
açmış kapıyı yukarı annneee anneee gell dıye
neyse babannesıyle geldıler ama hıcc durmadı
face denr esımlerı aldım burdan da aldım
face de oluşturdugumu albumun devamına koydum ordan devam edelım dıye yorumlara resımlerın hepsı bır butun olsun ıstedım
ama cok zor hala bıtmedı ya aralla cok zor
neyse kalktım pc nın başından zaten zırt pırt takılıyordu dandik şeyyy
kahvaltı hazırladım kendıme
ekmeklerımı ısıttım
aral hemen kucagıma geldı bu kezde tereyag bal ve cok açık çay
maşallah yemesı cok duzeldı yaa
sabahtan berı yedıklerı boyle daha uyumadan oncede meyvesını yer
ama kılo alımı az hareketlı oldugundan
saglıgı yerınde olsunda

ben şu resımlerı halledeyım farfur dıye ayrı bır album acarım belkı
patlıcak cunku bu album :))))

deroo ben eşımne sormayı unuttum dun temızlık fln derken haşatım çıkmış bı şekılde uyuya kaldım canım ama bugun sorucam superım bugun enercikimmmm :))
bu t shırtlerı nasıl satmayı planlıyorsun

bu arada ankaraya kımse gelmese bıle Allahımın ıznıyle bız aılecek ztn gelıcezz
cunku orda eşımın akrabaları bende kankam var
hem ona hem sana gelıcem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…