2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kızlarrr ayşegulun foto makınesındekı ppozlar cok komıkk
ben farfurda buragın montunu gıydım ve oyle bır resmım var
kopacaksınızzz

aysegul hadı canım gel artıkk yuvana

deryacım maşallah teo ya kocaman delikanlı olmuş

okey masası ne kadar teknolojik öyle

oooo şenlenmeye başlamış buralar.
deniz ayakkabıyı ben de çok beğendim.
derya tişört işi olur gibi geldi bana da.hatta aklımıza komik birşeyler gelirse biz de söyleriz.
ankara ya gelme işi yaza doğru olabilir gerçekten.

deryacım tşört işini gerçekten çok iyi düşünmüşsün
sana göre hem zevk alabileceğin iş

Canlarım nasılsınız....
Ben pazartesi ve salı evde istirahatliydim...
PAzar gecesi rahatsızlandım tireme, üşüme, ateş, terleme sabahı zor ettim
doktor üst solunum yolu enfeksiyonu dedi ilaçlarla ayaktayım....

allah dostlugunuzu daim etsinn...
süper görünüyorsunuzz..
ayrica kimin evi hatirlamiyorum :)) dekorasyon süper :))

o bebisleride totolarindan isirin benim yerimeee

heeeeeeeeeeeeyy ben geldim kızlar hemen fotoları yüklüyorum deniz sabırsızlanıyo kesin ama hangi birini yüklücem şaşırdım ayol

allah dostlugunuzu daim etsinn...
süper görünüyorsunuzz..
ayrica kimin evi hatirlamiyorum :)) dekorasyon süper :))

o bebisleride totolarindan isirin benim yerimeee

canım orası bnm evım
tesekkurler ıltıfatların ıcın
senınde zevkın super
bende az bucuk anlıyorum ıste

ayşegül yolculuğun kolay geçmiştir inşallah
doğaçı eve adapte etmen biraz zor olacak
çocuk 10 gündür marmara turu yaptı vallahi :))
öpüyorum sizi

esracım geçmiş olsun
bu arada bayadır uğramıyosun işlerin yoğunluğu devam ediyo sanırım

benim sesimde tamamen kısıldı kızlar zeynebin sorularına bile cevap veremiyorum
o kadar vahim yani durum
bide bugün misafirim vardı
eşimin amcalarının eşleri geldi
zaten sesim kısıktı bide onlarla muhabbet etmeye çalışınca iyice yordum sesimi ve tamamen gitti
aksilik bu ya birazdanda eşimin arkadaşı ve eşi gelecekkkk
onlar içinde hazırlıklarımı yaptım bekliyoruz
artık kusura bakmasınlar ama fazla konuşmucam sesimi yordukça kısılıyo

allahtan vücudumda bir kırgınlık yok
yoksa hem gündüzki hazırlıklar
hemde birazdan gelicek misafirlerimin hazırlığı
kaldıramazdım vallahi
kabul etmezdim onları

kızlar doğaç durmuyo bi rahatca giremedim biraz bekleticem eve alışması zaman alıcak biraz sevdanın dediği gibi acayip huyu değişti sinir küpü oldum resmen yaaaaa bi rahat zamanda eklicem o kadar çokki resim zor olacak

ayyy yolda doğaç uyumadı şimdi kucağımda uyuyakaldı yavrum ya yatırdım geldim denizcim hepsini nasıl yükleyim canımbi kolay yolunu söyleyin kızlar ya facebooka yükleniyo hepsi birden face olmayanlara seçmece ekliyeyim diyorum isteyen faceden kopyalasın resimleri öyle oluyo ben yapıyorum resmi farklı kaydet diyosunuz sol tıklayıp istediğiniz yere kaydoluyo

şimdi sıra benim kocaaaaaaaa tatilin özetini anlatayım

önce kayınvalidelere ordan geliboluya gittik geliboluda görümcemler keşana götürdü bizi yakınmış büyük bi yer oranında büyük bi kipa marketi varmış oraya gittik döndük tekrar bandırmaya ordanda balıkesire geldik sinir oluyorum oraya gidince rehin alıyolar ya bütün izini illa onlarla geçircez anlayış yok hiç malesef neyse geldik eşimle tam bursaya gidicez diye ayarlarken eşime tel geldi devresi bi arkadaşı vefat etmiş antalyada oraya gitti apar topar hemde ne şartlarda yer falan bulamadı yazık aktarmalı giiti gitmişken anneme uğramış annem erzak göndermiş bi sürü bal pekmez üzüm falan kendi eşyalarındanda göndermiş taşıması zor olur diye gelicek ya yanıma ön hazırlık yani neyse ben denizi üzülerek aradım denizde dedi bi sürü hazırlık yaptım çok üzülürüm dedi benimde içimde kalacaktı çok heveslenmiştim psikolojim nasıl bozuktu sizler biliyosunuz nasıl istiyodum gitmeyi dedim ben doğaçla gelsem olurmuki denizde evet gel bizseni alırız dedi yollar ne olursa olsun gidicem dedim bende içimden gerçekten zor koşullarda yola çıktım giderken yağmurluydu dönerken karlıydı hava neyse gittim deniz kayınpederiyle beni aldı terminalden sonra eve gittik sevda bizden önce eve varmış emineylede orda tanıştım tabi buraklada şimdi diğer özetegeçiyorum :)))))

deniz çok tatlıydı çok iyi bir ev sahibiydi benim mükkemmel ağırladı çok memnun kaldım çok pozitif bi kız ya küçük kız çocuğu gibi bıcır bıcır enerji dolu hele gözlerine bayıldım çok güzel gözleri var maviş maviş :))

sevda canım ya nasıl içten nasıl samimi güler yüzü tatlılığı bayıldım doğrusu içimde kaldı ona gidememdim diye ama vakit yoktu malesef ve yollar malum ama bidaha gitsem kesin uğrarım napıp edip sevdaya bide kendine haksızlık yapma bence çok güzel fiziğin canım ben aşırı bişey göremedim doğrusu

emineeeeeeee canım ya onuda ilk defa gördüm hiç yazışmamıştım onunla denizin yazılarından az buçuk tanıyodum o da ne kadar sıcak içten konuşmaları falan nasıl güzel iyiki tanışmışım emineylede

sıra ufaklıklardaaaaaaa ehe ehe aral nasıl çakal bi çocuk kızlaaar ya bakışları yetiyo vallaaaa can yakmayı seviyo ve çok hareketli bi çocuk ilk gün doğaçı baya bi hırpaladı ama ertesi günde savunmaya geçti sanırım ısırdı aralı yanağından ilk gün burağıda ısırdı benim eşşek oğlum ayy nasıl üzüldüm hele sabah aralın gerçekten yanağı kötü oldu ya iki ara bi derede ısırmış deniz napacağını şaşırdı buzuda koydurmuyo kar deneyelim dedik oyun sansın biraz durdurabildi deniz doğaçın kesin diş geliyo benide ısırdı bugün aşıları tam kızlar korkmayın :))) şaka bi yana kendimi kötü hissettim doğaçın bu yaptığından mahupum size yaaa

zeynep tam cim cime ya nasıl nazlııııııı anlatamam kızlar iletişime geçmek için neler yaptım çok zor bi kız hemen kızıyo sinirleniyo bide uykusunuda alamadı yavrum nasıl huysuzlandı annesinin dizinden ayrılmıyo hiç sevda canım ya hışmından oturamadı doğru düzgün yemeğiini yiyemedi

buraaak canım ya işte örnek bir çocuk ya nasıl tatlı uslu akıllı süper yemek yiyo kızlar yemek yedirme şerefine erdim onun sayesinde kuzum her uzattığım lokmayı geri çevirmedi lüp lüp yiyo ya ilerinde en küçüğü ama boyu ve kilosuyla en büyüğüydü orda keşke doğaçta burak gibi olsa ya bide gözleri bi güzel boncuk boncuk çok akıllı

aralın farfuru çoook güzeldiiiii çok eğlendik keşke burdada olsa öyle yerler hep gitsek ya doğaçı hiç bu kadar mutlu görmemiştim nasıl eğlendi ya gece uyudu diye sevinmiştik gece ağlaya ağlaya bi hal oldu doğaç yerini yadırgadı baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…