- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #60.661
Bİz geldik parktan kızım çok eğlendi :))
Teşekkür ederim yorumlarınıza canlarım ama atladığınız bir şey yok mu ?Okyanus için bir arada olmak mı daha iyi ayrı olmak mı acaba? İşte ben bu konuda kararsızım.Tartışmalardan dolayı ağlayan,sarılıp öpüştüğümüzde gülen bir kzım var benim.Duygularını çok net gösteriyor.ve eşim bana manyak olcak çocuk senin yüzünden diyor.Kendisinin kanatlarıda var aslında ama bzi göremiyoruz melek ya o bakımdanklava:
diloksum çok doğru anlamışsın psikolojimi yazdıklarımdan,kendimi uzun zamandır ayrılık fikrine alıştırıyorum ben.Başka türlü çok acı çekerim çünkü
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bayadır giremiyorum annemlerde falan takılıorum orda da arda raaht bırakmayınca uzak kaldım biraz hala ablamdayım dün tam eve gittik uydu bozuldu ablamı aradım gel beni al die tekrar burdayım bugün düzelicek yarın falan evde olurum
buarada kızlar ardaya burnum gözüm kulağım nerde diorum gösteriyo eşşek ya ilk bir kere gösterdim ardından nerde nerde di sorduğumda burnumu tutuyo kulağımı çekio gözüme parmağını sokuyo
hasta bebişler varsa geçmiş olsun okuyamadım geçmişi
dilokkkkksssssssssssssss kısss hamilelik riski mi var bende hastalığımdan sonra çok yemeğe başladım bakalım martta hastalanacakmıyım şüpheleniyorum biraz hayırlısı artıkın
Bız geldik parktan kızım çok eğlendi :))
Teşekkür ederim yorumlarınıza canlarım ama atladığınız bir şey yok mu ?Okyanus için bir arada olmak mı daha iyi ayrı olmak mı acaba? ışte ben bu konuda kararsızım.Tartışmalardan dolayı ağlayan,sarılıp öpüştüğümüzde gülen bir kzım var benim.Duygularını çok net gösteriyor.ve eşim bana manyak olcak çocuk senin yüzünden diyor.Kendisinin kanatlarıda var aslında ama bzi göremiyoruz melek ya o bakımdanklava:
diloksum çok doğru anlamışsın psikolojimi yazdıklarımdan,kendimi uzun zamandır ayrılık fikrine alıştırıyorum ben.Başka türlü çok acı çekerim çünkü
anammmmmmmm diloks çift çizgi mi haydeeeeeeeeeeeee krikitostan sonra diloks 2. sırada bende martı bekliorummmmm pek niyetimiz yok ama olursada yapacak bişey yok
yasminim hastalandım bitti sonra oldu bu olay martı bekliorum ben
günaydın millet hava müthişti rüzgar vardı fakat ılıktı bol bol dolandık eymen de çok mutlu oldu sonra uyudu kaldı arabasında
döndük eve onu yatırdık kopcişin de uykusu geldi benim de biz de vurduk kafayı iki saat uyumuşuz valla nasıl iyi geldi anlatamam müthiş dinlendim
şimdi bir beş çayı yapalım diyorum ama yanına pratik bişeyler istiyorum yiyecek aklıma gelmiyor napsam ki
yoksa bisküviye talim
canım şöyle kızartma gibi tuzlu bişeyler istiyor çayla hemen pişip yenecek bişeyler :uhm:
eylülüm çok güzel eğlenmişsiniz iyi olmuş
yasmincim eşin işten ayrılıyormuş hayırlısı olsun güzelim zaten memnun değildi diyordun inşallah daha iyi ve düzenli bir iş bulur
bana çayın yanında önerisi olan var mı kızlar
tost ekmeği üzerine kaşar rendele üzerine sucuk salam pul biber sarmısak zeytinyağı ver fırına
vereliniortak
Cumartesi kahvaltıda yaptım çok güzel olmuştu.Aynen canım acıktık ve yemeğe çok var:))acıktık vallahi daha aksam yemeğine 2 saat varcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?