2008 Kasım Anneleri

Canım zamanla ilişkiniz oturur belki.O yüzden yangına körükle gitmek istemiyoruz...

Sedoşum sen hastalanmadın mı halen?

duru oki gülsünde o önemli olan evin içinde huzursuzluk olunca bebekelr hemen algılıyor bizde kaynanam yüzünden kötü oluyoruz hep mert en ufak bir seste ağlama krizlerine griyor hangisi hayırlıysa o olsun tabiki mutsuz bir evlilikte huzur sevgi yoksa daha ne kadar bebekler çocuklar için katlanılır bilmiyorum bence oda doğru değil zaten çocukllar için biraradayız lafı saçma geliyor bana çünkü çocuk ölede etkileniyor mutsuzluktan herşey gönlünce olsun arkadaşım önemli olan eşinle senin kararın oki nin mutluluğu bizimki sadece yorum ve destek accıkta olsa

Son düzenleme:
anammmmmmmm diloks çift çizgi mi haydeeeeeeeeeeeee krikitostan sonra diloks 2. sırada bende martı bekliorummmmm pek niyetimiz yok ama olursada yapacak bişey yok

yavaş yavaş 2ciler dökülüyor gülizden de haber bekliyoruz ama o bizi çatlatmaya meğilli duruyor bir türlü yapamadı testi allah isteyene versin inşallah

günaydın millet hava müthişti rüzgar vardı fakat ılıktı bol bol dolandık eymen de çok mutlu oldu sonra uyudu kaldı arabasında
döndük eve onu yatırdık kopcişin de uykusu geldi benim de biz de vurduk kafayı iki saat uyumuşuz valla nasıl iyi geldi anlatamam müthiş dinlendim

şimdi bir beş çayı yapalım diyorum ama yanına pratik bişeyler istiyorum yiyecek aklıma gelmiyor napsam ki
yoksa bisküviye talim
canım şöyle kızartma gibi tuzlu bişeyler istiyor çayla hemen pişip yenecek bişeyler :uhm:

eylülüm çok güzel eğlenmişsiniz iyi olmuş
yasmincim eşin işten ayrılıyormuş hayırlısı olsun güzelim zaten memnun değildi diyordun inşallah daha iyi ve düzenli bir iş bulur

bana çayın yanında önerisi olan var mı kızlar

Canım ekmeği dilimle, üzerine sıvı yapla salçalı sos hazırlayıp sür, üzerine pizza malzemesi.Sür fırına.İki dilim yeter.Ya da hazır yufkan varsa gözleme gibi bişi yapabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…