- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #69.521
Ya Anıl için en iyisini isterim.Ama o da sinirli, bitkin, stresli bi anneyle ne kadar mutlu olur? Kocam iyi biri ama fazlaca bencil ve düşüncesiz.O biraz ödün verseydi devam ederdim.Defalarca anlattım, en son dün konuştuk.Akşam aynı şeyler yaşandı.Benimle tartışmaz bile.Tamam , özür dilerim der aynı şeyler yaşanır. Bıktım artık.Anıl ondan daha olgun.Beni kırdığını anlayınca gelir sarılır öper.Yavrum şükürler olsun ona çekmemiş..
yasmin senin eşin hep mi böyleydi yoksa çok mu değişti?
cnm bnm hepsini düşündüm dikkat ediyorum şuan 3 günde ben 7-8 patates yedim cnm bnm 3 gün yaptım şimdide sabah tost ayran öğlen salata akşam salata ve tavuk ızgara aralarda da elma galeta falan yiyorumseda normal yemek düzenine geçince hemen alırsın gibime geliyo( inş.öyle olmaz bakalım nasıl olcak.nasıl yapıyon peki.kaç patates günde başka ne var??
evet cnm bnm sağol tavsiyew ediyorumSedacım tebrik ederim.3 Günde 3 kilo mu verdin???
sedoşum çok güzel arkadaşım moralini bozmak gibi olmasın ama o verdiğin yağ değilde su olmasın hani drlar diyorya bu sabahta bahsediyorlardı bu konudan.. ama yemeklerini azaltıp düzenli yersen bu azimle güzel verecen sen tatlım..
cnm bnm verdiğim tabiikide su yağ hemen gitmiyor dikkat ediyorum yediklerime
veeeeeeeeeeeeeeeeeeee verdiğim kilo 4 oldu kızlarrrr azimliyim aynen devam rejime 63 olana kadar böle gidicem sonrada yediklerime dikkat ederek devam edicem inşallah en azından bu düzene kendimi alıştırıcam hade kızlar dieteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?