2008 Kasım Anneleri

kız piroş derini çağırıyon da bizi niye çağırmıyon haa zilli :mymeka: belkim atlayıp uçağa gelicem :dilcikar:

piroş kocişe buddua falanmı ettin kıı..adamcağız ayağını sakatlamışş..maça gitmesine gönüllü değildinde dünden :)))))))))))99

ne mor çatısı bee hem zeyna hem sen öyle mi valla ben sizi biraz tanıdıysam siz adamları gönderirsiniz mor çatıya kaydirigubbakcemile3

hah şöyle öüzünüze dönün bakem onlar korksun sizden ve de şerrinizden onlar ne yapabilir en fazla böyle sinir eder eder otururlar haklısın karıcım, sustum karıcım,tamam karıcım :mymeka:

zeyna hatun senin gül gibi kocan var hala şikayet ediyon nankörlük etme yazık adama :mymeka:

yasminim seninki de tamam karıcığımı seni susturma metodu olarak geliştirmiş anlaşılan öyle diyor tartışma bitiyor o yine bildiğini okuyor ahh ah

selamlarrr,
gece hepimiz güzel bir uyku çekmişiz güne güzel başladık.. kahvaltıdan sonra eşim işe giderken görümcemide teyzeye bıraktı.. kız daha gelmeden nazlanmaya başladılardı gideyimde gönlünü alayım dedi... bende onlar çıkmadan mutfağımı hallettim odayıda kuzlar uyuynca toparlıycam hazır müsaitken arkadaşlarıma bakayım dedim..

nazlımeleğim cicilerinizi güle güle kullanın,küçük adamların sağlığının iyi olmasına çok sevindim maşallah canım yarınki konserde çoook eğlenin opuyorumnanaktan

nazlıcım güle güle giyinsin senin kuşlar konserdede iyi eğlenceler

hepinize teşekkürler cicilerimizi bugün giyeceğiz bakalım hatta şimdi çekebilirsem yükleyim.. bu arada evet babannemiz düşüncelidir..
havada kapalı ama konser nasıl gçecek şimdiden düşünüyorum.. karşıda zeytinburnunda olacak bildiğim kadarıyla 5 te evden çıkacağız kuzular o saatde uyanmış çorbalarını içmiş olduğundan yolda sorun çıkmaz.. müziğide çok seviyorlar arabada hep yüksek volümlü dinliyoruz zaten akan kerem oynuyorlar arabada.. inşallah güzel geçer.. benim içinde çok iyi olacak hep evdeyim biliyorsunuz..

zeynam çooook geçmiş olsun..ALLAH korumuş yinede.. arabanın kaskosuda varmış güzel en azından ondan başın ağrımaz..

piroşum öptüm seni tatlım..şimdi mantıklı düşününce hepimizin başında bir kuduruk var bazılarımızda ikiii, bazılarımız yoğun çalışıyor.. bazen gözden kaçıyoruz demekki..:1rolleyes:
buluşma varmış eylülde oh keyfini çıkarın tatlım..

yasminimmm kocişine ne diyebilirimki yaşayan sensin ama hakkaten çocuklardan sonra çoooooooook şey değişiyor eskisi gibi olmuyor bende çoğumuzda böyle gelgitler yaşadık ben çok bağrınıyordum herşeye eşim vurdumduymaz olmuştu sanki ama kendim için söyleyim yavaş yavaş aşıyoruz.. daha iki gün önce konuştuk eşimle ben eskisi gibi bağırmıyorum sende tepemi attırmıyorsun diye artık çocuklarımız düşlünmeye başladık çünki ama arada yine ufak tartışmalar illaki oluyor oda tuzu biberi ne diyim..
sende iyi düşün öyle karar ver beterin beteride var yanii onlarıda düşün..

sedoşum kilolar gidiyormuş o ne güzel darısı başımıza ...

kriko nasıl acaba çok serum yemiş ateşi çok yüksekmiş ya inşallah atlatır.. dularım onunla..

meleğim senin oğlanda pek duygusal yerim ben onun büzük dudişiniii...

unutuyordum hepinize hayırlı cumalarrrr..

nazlımeleğim hoşgeldin sana da hayırlı cumalar
krikonun numarası vardı bende kaybettim yaa, telefon suya gidince numaralarda gitti tabi
safişi bir arayayım da öğreneyim bari bende merak ediyorum çünkü

çıkıyorum kızlar bende öptüm hepinizi bye

konuştum şimdi krikitosla,sesi çok kötü geliyo yazık kıyamam ya kusma ishal ve ateş devam ediyormuş hala.eğer geçmezse hastaneye yatıracaklarmış mecburen.hastaneye yatmak istemiyor tabi,merti düşünüyor hep.dünden beri kuzeni var yanında o bakıyor onlara

zeynam kankam geçmiş olsun
cana gelicene mala gelsin bencede bi sadaka ver başınızdan çevirip
kaskoda varmış iyi olmuş
dalgınlık işte hepimizin başına gelebilir Allah korusun
arııcaktım seni aradımda hatta ama tam o sırada şarjım bitti dolsun arııcam

kocilerin boylarını uzatmışsınız valla ne yalan söliim hepiniizn anlattıklarında kendimizden bişiler buldum bazen çok romantik,çok aşık ,bazen çok yardımcı bazen baba gibi bazen abi gibi bazende tam bi odunn yontulmamış aman napiim şükür başımda Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini kimbilir bizim ne huylarımız varda bilmiyoruz bide onları dinlemek lazım

merhaba kızlar
derıncım yok kırılmadım bılıyorum bellı bır sureden sonra kılo vermenın durdugunu ılk gıdenler vucutta kı su sonrakıler yag oldugunu bılıyorum benım annemde bu dıyeıtin 2. asamasıyla 12 kılo verdı ama sonra aldı cunkı dıkkat etmedı
yasmınımkız ben sen saka yapıyon sanıyordum hay allah cıddımısın yawrum ne yapsan ne etsen babanın evıne sıgamazsın ancak sen bu kocayı yontmaya calıscaksın cezalar vererek yada kızların dedıgı gıbı bı aıle danısmanına felan gıdın artık duzelmıyorsa senınde yapıcak caba gosterecek bıseyın kalmamıstır cok sukur ayaklarının ustunde duruyorsun annenler yakın yerden ev tutup oturursun

krıko 9 serum mu yemıs ayyyyy ne oldu bu kıza yaa saphişim haberlerını beklıyoz

zeynam gecmıs olsun cana gelıcegıne mala gelsın bosver uzulme

nazlıcım bızde polıslerımıze cam dagıtıcaz sanada ıyı eglenceler pasaların kıyafetlerının resımlerını beklıyoruz

zeynacım geçmiş olsun canım ya cana gelmesinde gerisi mühim değil canım ...
piroşum fıstığımızsın sen bizim alındın mı sen çok seviyorum canım seniiiopuyorumnanaktan
saphişim ya özelime atarmısın krikonun numarasını mümkünse çok üzüldüm haline((
maytabım ne güzel anlatmışın kocişleri :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…