- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #69.561
zeynacım geçmiş olsun cnm tam çıkıyodum gördüm yazdığını
ayrıca nazlımeleğim sitem etmiş bende katılıyorummm bazen giriyorum çıkıyorum hiç bişey diyen slm veren yok bugün olduğu gibi....
neyse çıkıyorum
Valla ben herkese yazıyorum.Piroşum sana da tabii..Hakkımızı yemeyelim..
Zeynam geçmiş olsun..Cana gelmesin, boşver diğer şeyleri.Sern nasılsın, bi ara problemler vardı.Acaba mor çatıda buluşsak mı?
ne mor çatısı bee hem zeyna hem sen öyle mi valla ben sizi biraz tanıdıysam siz adamları gönderirsiniz mor çatıya kaydirigubbakcemile3
evet benim eşim hep der
evde son sözü erkek söyler
-haklısın karıcım
-sen bilirsin karıcım
-tamam karıcım
delikafadulden
nazlımeleğim cicilerinizi güle güle kullanın,küçük adamların sağlığının iyi olmasına çok sevindim maşallah canımyarınki konserde çoook eğlenin opuyorumnanaktan
gunaydın arkadalaslar
ne guzel aksam bır cok kısı gelmıs
benım basım hala agrıyor
nazlımelegım alınma canım senı gormemek olur mu
sahsım adına ısyerınden yazıstıgım ıcın bazen bır anda yogunlasabılıyorum canım
cıcılerınız de hayırlı olsun
ne dusuncelı kayınvalıden varmıs senın
krıkoma uzuldum ınsa allah atlatır hemencecık
merak ettım ne yaptı acaba mertoyu
annesı gelse ne ıyı olurdu
slm kızlar günaydın herkese
kurt gibi açım hala bişey yemedim, bugün yalnız geldim işyerime oğluşum uyanmamıştı hala umarım uyandığında ağlamaz
dün köye gittik demiştim yaa, köyde inanılmaz mutlu iki anane iki dede ve annesi babası var çok sevinçliydi oğlum annem dediki atlattı heralde unuttu sanırım o şarkıyı falan dedi, söylesem tekrar öyle yapar mı dedi bende yapmaz heralde bütün sevdikleri yanında dedim, annem söylemeye başladı, aman ne dudak büzmek, ne üzülmek, ne ağlamak anlatamam. aldım kucağıma hemen sarıldım içli içli ağladı yavrum yine. Ya bunun bir izahı yok mu neden böyle yapıyor özellikle bu şarkıya karşı neden :çok üzgünüm:
akşam kuşlarım dökülmüş birer birer ama ben yatmıştım sanırım inanılmaz uykum gelmişti yoğurdu bile eşim yapı bekleyemedim o kaynarken biraz dua edebildim onun soğumasını bile bekleyemedim vrdum kafayı anında uymuşum
eymen de bir saate kadar mızmmızlandı durdu sonra uyudu kaldı hala kalkmamıştı işte
Zeyna'cım kolay gelsin ve geçmiş olsun kuşum
öyle bitmek tükenmek bilmeyen aşk gecelerim yok yahu, dün gece bilem heveslendim sonra o kadar uyku bastırdı ki hiç kocişi görecek halim bile kalmadı anında uyumuşum bu uyku ile başım dertte benim
ay Safişim Krikonun no'sunu isteyecektim dün senden ve olaydan bahsedecektim kakara kikiri den unutmuşum senin yazını okuyunca aklıma geldi
nazlımeleğim görümcen gelmiş gözün aydın, kayınvalideni de tebrik ettim, konser fikri de güzelmiş değişiklik olur sizin için
bu arada o selam verip görülmeme konusunda haklısın artık eskisi kadar girilmediğinden şikayet etsekte bazen maşallah bir oluyor herkes burada, ee haliyle herkes aynı anda bişeyler yazıyor, ben işyerimde olduğum için bir ara bakamazsam baktığımda birkaç sayfa ilerlemiş oluyor mümkün olduğu kadar geçmişe bakar kimseyi de atlamamaya çalışırım ama bazen acele ile yazmam gerekiyorsa atladığım olabiliyor, hatta geçmişe baktığım halde görmediğim olabiliyor sonradan farkediyorum çünkü
miniğim ve yasminim sizlere de günaydın
yasminim nasıl oldun canım, aranız nasıl,sinirlerin yatıştımı biraz
miniğim oğluşun nasıl oldu canım daha iyi mi
günaydınnn
nazlıcım güle güle kullansınnbıdıklar cicilerini tabi sende konserr içiçn de iyi eğlenceler canımm....
krikonun durumuna da çok üzüldüm ya canım benim mert ne oldu acaba allah yardımcısı olsun tez zamanda iyileşşsin inşallahhh....
beyazım kalimerom yasminim zeynam hepinize günaydınnnnnnn
kızlar ya ben şu meksika biberi hapını aldım dün öğleden sonra ulaştı elime ne yaptıysam veremedim 4 kg ne yapayım 1 ay sonra tatile çıkacağız biliyorsunuz göbek duruyo olduğu gibi kuzenimde kullandı 5 kg verdi ve geri sadce 1 kg aldı bende taraftarı değilim ama ne yapayım gitmiyor bir türlüü yazlıklarımı giyemedim geçen sene kotlarım kaprilerim sıkıyordu iyicee sonuçları bildiririm sizeee
nazlıcım güle güle giyinsin senin kuşlar konserdede iyi eğlenceler
Asortik ben chicco almıştım memnunum ama daha basit bişi almanı öneririm.İkeanınki gibi bişi alırdım ben olsam.Küçük ve kullanışlı olması daha iyi.
Krikoya çok üzüldüm yaaa tühh.Ne yaptı ki annesi filan da yoktu yanında..İnşallah bir an önce düzelir.
Nazlımeleğim sitem etmiş.Canım benim gözümden kaçıyor bazen sakın alınma kuşum.Nazlımelek bizi de konsere götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)
hepinize teşekkürler cicilerimizi bugün giyeceğiz bakalım hatta şimdi çekebilirsem yükleyim.. bu arada evet babannemiz düşüncelidir..günaydın kızlar
nazlımeleğim cicilerinizi güle güle kullanın cnm konserde de iyi eğlenceler...
yasminim hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun cnm, inş.eşin hatasını anlar da düzelir
benimki dün maça gitmişti ya beni sinir edip ayağını incitmiş izinli bugün hastaneye gittim film çektirmeye
derincim biz yarın çatalca ya gidiyoruz eylüle, seda,mysever ve ben senide bekliyoruz cnm ayarla da gel cnmcım eşin getirirse takip edersiniz bizi arabayla, yarın saat 1 de y.bosna durağında buluşçaz cnm metro ist.unun orda gel de mıncıklıyım biraz buğrişi telefonum vardı sende cnm ararsın beni gelirsen
ben çıkıyorum kızlar byyyyyy
zeynam çooook geçmiş olsun..ALLAH korumuş yinede.. arabanın kaskosuda varmış güzel en azından ondan başın ağrımaz..GÜNAYDIN HATTA TÜNAYDIN GÜZELLER
GÜNE ASLINDA ÇOK KEYİFLİ BAŞLADIM AMA HERŞEY EVDEN ÇIKANA KADARMIŞ
İŞE GELİRKEN KAZA YAPTIM eyvahedigeldismile
NASIL VURDUM NEDEN VURDUM FARKINDA DEĞİLİM TEK HATIRLADIĞIM KIRMIZIDA DURMUŞTUK YEŞİL YANDI KALKTIK AMA SANIRIM ÖNÜMDEKİ TAMA KALKAMAMIŞ VE BEN ONA TOSLADIM
ALLAHA ŞÜKÜR BEDNE DE ONLARDA DA BİŞİ YOK RAPOR FALAN TUTTUK
2,5 MİLYAR DEDİLER ALLAHTAN KASKO VAR SERVİSE BIRAKTIK
HALA ŞOKTAYIM SANKİ GÖZÜM KARARDI GÖRMEDİM YA
ALLAH DAHA BÜYÜK ŞEYLER VERMESİN CANA GELMESİNDE
YASMİNCİM ANİ HAREKET YAPMA BİRAZ AYIR KAL AMA EN TEMİZİ VE GÜZELİ BU
İZİN ALIP BİR YERE GİDEMİYORSAN BİLE ANANIN EVİNE GİT AMA BİRBİRİNİZE ZAMAN TANIYIN
HER NE KADAR ANNE BABASI AYRI ÇOCUK YETİŞTİRMEK ÇOK ZOR OLSADA EMİN OL HUZURSUZ BİR ORTAMDA BÜYÜMESİ DAHA ZARARLI
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN AMA DEDİĞİM GİBİ
AZCIK ZAMAN TANIYIN KENDİNİZE İLİŞKİNİZE
zeynacım geçmiş olsun cnm tam çıkıyodum gördüm yazdığını
ayrıca nazlımeleğim sitem etmiş bende katılıyorummm bazen giriyorum çıkıyorum hiç bişey diyen slm veren yok bugün olduğu gibi....
neyse çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?