- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #69.541
biz sevgiliyken telefon açık beraber uyurduk o kendi kendine kapanırdı boshayallersmile
lavişim yazmışta aklıma geldi
Ay onu biz de yapardık.Ben o zamanlar yalnız yaşıyordum korkardım eşim kapatmazdı telefonu ben yanındayım derdi:))Her gelişinde çiçekler böceklerrrrr.Hımmm ne güzel günlermiş o günlerr:)
ayyy kızlar valla herşey evlenmeden önce daha güzeldi bu kadar net ve açık tamam evlenincede beraber oluyorsun ama oda geçio be sıkılıyorsun araya maddiyat maneviyat giriyor aşk güme gidiyor bizde öle ama hala kocişimi çok seviyorum oda beni
beyaz melelk allah iyiliğini versin emii:)) burda kıkır kıkır güldüm sayende millet de bu delirdi diyo bana galibaa :))ama çoook haklısın canım.eşimde bana diyoki mesala.buğrayı sevdiği gibi hani mıncıklamak olarak diyo beni seviyodun eskiden diyo şimdi nerdeeeee diyo:)) biz de değiştik.
neysem ben kaçanzi hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmm görüşürüz
ya zaten aynen devam etmesi imkansızda insan ilgi her zaman bekliyo.övülmek istiyo ruhunun okşanmasını istiyo.aslında azcık akıllı olsalar o kadar kolayki kadının gönlünü alıp istediğini yaptırmak.ama onu bile akıl edemiyoo kafasızlar.)))))
GÜNAYDIN HATTA TÜNAYDIN GÜZELLER
GÜNE ASLINDA ÇOK KEYİFLİ BAŞLADIM AMA HERŞEY EVDEN ÇIKANA KADARMIŞ
İŞE GELİRKEN KAZA YAPTIM eyvahedigeldismile
NASIL VURDUM NEDEN VURDUM FARKINDA DEĞİLİM TEK HATIRLADIĞIM KIRMIZIDA DURMUŞTUK YEŞİL YANDI KALKTIK AMA SANIRIM ÖNÜMDEKİ TAMA KALKAMAMIŞ VE BEN ONA TOSLADIM
ALLAHA ŞÜKÜR BEDNE DE ONLARDA DA BİŞİ YOK RAPOR FALAN TUTTUK
2,5 MİLYAR DEDİLER ALLAHTAN KASKO VAR SERVİSE BIRAKTIK
HALA ŞOKTAYIM SANKİ GÖZÜM KARARDI GÖRMEDİM YA
ALLAH DAHA BÜYÜK ŞEYLER VERMESİN CANA GELMESİNDE
YASMİNCİM ANİ HAREKET YAPMA BİRAZ AYIR KAL AMA EN TEMİZİ VE GÜZELİ BU
İZİN ALIP BİR YERE GİDEMİYORSAN BİLE ANANIN EVİNE GİT AMA BİRBİRİNİZE ZAMAN TANIYIN
HER NE KADAR ANNE BABASI AYRI ÇOCUK YETİŞTİRMEK ÇOK ZOR OLSADA EMİN OL HUZURSUZ BİR ORTAMDA BÜYÜMESİ DAHA ZARARLI
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN AMA DEDİĞİM GİBİ
AZCIK ZAMAN TANIYIN KENDİNİZE İLİŞKİNİZE
benim kocişşş...anlatılmaz, yaşanır ya...!:asigim::asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?