2008 Kasım Prens ve Prenseslerinin Doğum Günü Fotoları

sedoşum arda bey cicilerini güle güle giysin..
loremin ve hediye alanların kesesine bereket...
doğum gününden resimlerde çok şeker çıkmış arda maşallah küçük erkek oldu artık bunlar..
facedeki resimlerdende baya kalabalık geçmiş çok eğlenceli olmuştur..
nice mutlu yıllara arda...

Nazlım aslında tam kafamda netleştirdiğim gibi 15 kişi oldu kulaktan duyanlar gelmedi ii oldu bir bakıma çok eğlenceli ve güzeldi ardanın gece ki huysuzluğu ve bizim uykususzluğumuz dışında

sedacım facede yorumladım burda da geri kalmayayım:) herşey çok güzel canım ama en güzeli sizsiniz bi ömür beraber olun canım rabbim ayırmasın sizi

Son düzenleme:
Seda benim en çok şu iki abiciğini kucakladığı resim varya çok hoşuma gitti.Koca adam gibi yaa.Sanki lise arkadaşlarıyla poz veriyo:))) Maşallah kısmetli çocuk, güle güle giysin cicilerini.Allah hep mutlu etsin sizi de yavrunuzla..

çok teşekkür ederim lavişimmm sizin içinde bütün herkes içinde aynı dileklerimi sunuyorum tatlım bnm güzel arkidşim

yasom varya öyle ne fotoları var bir görseniz tanımadığı erkek çocuk görsün hemen aralarına girip baba gibi sarılıyor sıpa bayılıyor sarılmaya öpmeye sevmeye büyümüşte küçülmüş dün gece yatarken bana dioki sanane banane :) yeni öğrenmiş papağan gibi tekrarlıyor sıpa :):):)
Maşallah kısmetli bir çocuk Paşam

sedacım hersey harıka canım
maasallah eglencelı ve cok hos bır kutlama yapmıssınız
cıcılerı de cok guzel
alanların kesesıne bereket

ben zaten beden konularını tutturamam pek
ozellıkle degısım kartı ıstedım kı degıstırebılesın dıye canım
ısınıze yarayacak sekılde degerlendırmene sevındım canım

pasincim cnm bnm çok düşüncelisin sağol arkidşim o bluzlerden almıştım daha öncede çok kullanışlı oluyor ve hoş duruyor grinin 3 yaşına baktım ama bulamadım bir kaç mağazada kırmızımız vardı önceden de biraz kötü olmuştu tekrar kırmızı aldım spor ayakkabılarıyla uyumlu oluyor die :) tekrar teşekkür ederim kesene bereket arkadaşım

güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim canlarım
sedoşum loremin kesesine bereket,harika şeyler almış,güle güle kullanın.diğer hediyelerinizde çok cici.
bende bir ara resimlerini çekmeye fırsat bulursam koyucaam hediyelerimizi

Doğum günü hediyelerimiz :81:

kabanı

montu

rüzgarlığı

balon kot eteği

şortlu takımı

resimde rengi çok belli olamayan mor hırkası

polar sweati

siyah elbisesi

kadife eşofman takımı

tam genç kız işi dar paça kotu

güzeller güzeli bebeği ve ayrıca tokası

Bunlar da benim doğum günü hediyelerim

porselen kavonoz takımım

ayaklı servis tabağı,altın simli şeylere bayılırım

bir başka servis ve bu da altın simli

Tunik hırkam

inci küpelerim

kolye ve bilekli takımım

özel el yapımı kahve tepsim

çok şık çantam

kırıla kırıla tek bir borcama kalmıştım,tam da ihtiyacım varken

şık bir fincan takımı

saphısım hepsı cok guzeller canım
hem kızına hemde sana cok zevklı hedıyeler secılmıs
alanların kesesıne bereket
bakmaya doyulmuyor kızların esyalarına
gule gule kullanın

Saphişim gözüm gönlüm açıldı valla.Hepsi çok güzel ama açık pembe kabanınıza bayıldım.Bir de senin simli servis tabaklarına.Ben de çok severim öyle şeyleri.En önemlisi huzurla kullanın hediyelerinizi canım.. Bu arada ayakkabı da bayağı olmuş.Maşallah:)

hepinize teşekkür ederim tatlışlarım.
evet yasom ayakkabı ve palto çok oldu bu kez :) paltolardan 1-2 tanesini büyüğüyledeğiştirmeyi düşünüyorum seneye kalsın diye çünkü evde de vardı zaten 2 tane.

duru prensese arda paşaya nice mutlu yıllar diyor koklaya koklaya öpüyorum güle güle kullansınlar hediyelerini.bizim ardanında saçlar aynı model şu halleri çok benzemişler seda koyarım yakında çekilmiş bi foto

seda orda bi pantolon var böle grimsi mavimsi petrolümsü onun markasını deyiver bana acayip beğendim
annnelerede koca bi maşallah artist gibiler walla

Eklentiler

• $sdc10340w.webp
    5 KB · Görüntüleme: 95
safişşş valla benimde gözüm gönlüm açıldı.. ne güzel hediyeler almışınız ana kız...
durununkilere bittim.. yine kız çocuğu hevesim depreşti..:))
seninkilerde harika tatlım güle güle kullan iyi günlerde inş...

sapişşş seninde sarı papatyamında (krikotesimin deyimiyle , artık benimde...çok yakıştırdımm sarı papatyayı okyanus duruma..) :)) çok beğendimmm..güle güle güzel günlerde giyiniz..

Hamur güzel anacım :) nerden gördün sen annemlerin resmini hacıı sende face varmı kine bilionuz ben face le kkyı karıştırıyorm :)
Zara Kids cnm yengem almış bende çok beğendim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…