2008 Kasım Yakışıklılarının ve Güzellerinin 2. Doğum günü Hazırlıkları

sedoşum bu hafta başlamam daha ,eğer iş olursa b.düzüne taşınıcam ..kısmet bakalım ..

Hadiii gözün aydın arkidişimmm çok sevindim hem işe başlama gibi bir olasılığın olduğuna hemde bize daha yakına gelme olasılığın olduğunaaaa züperrrr
Sefiorum seniiiiiiiiiiiii

bende seviyom lan .. sevgiden sıkasım geldi seni ,( eşim onu başka şekilde kullanır ama ben değiştirdim)aklinialirimsmile

muzurrrrrrrrrrrrrrr seniiiiiiiiiiiiiiii puahahhaaaaaahhhhhhhhh ayyyy cumartesi yaklaşıyorrrr entarilerimi giyip gelicem birde yanımda dansöz kıyafetiynen geljem hahahaaaaaa

ne entarisi kıs ,allah canını almaya emi dansöz kıyafeti nerden çıktı ..eşleride çağırakmı ,vur patlasın çal oynasın ,tam erkeklere göre nan dansöz ..

puahahaaaaa
nan eylül kafalı şu facete paylaştığın video var ya havuz ve bebişler biara gitsek mi ne süper olurrrr

seda bugun perşembe
arda grip oldu diyosun
nasıl iyileşecek c.tesiye kadar
bir sonraki haftaya erteleyelimmi
sevinçte katılır belki
hem benim oğlanda daha yeni iyileşti
bi şişe antibiyotik kullandık
tekrar grip olursa mahvolur

Derinim bende sana yazıcaktım özelden ayçayla konuştuk dün işe başlıyormuş Pazartesi kesinleşmiş ben Arda düzelir diye ümit edip gelirim diyordum ama ayça melisin eşyalarını anneme bırakıcaz psikolojik olarakda işe hazırlamam lazım kendini dedi o zaman senin içinde uygunsa haftaya erteleyelim daha ii olur

hımm tmm daha iyi olur öyle sedacım
bütün çocuklara bulaşabilirdi
ayça işe mi başlıyomuş kesin
hayırlısı olsun inş.
haftaya görüşebiliriz inş
çok heveslenmiştik yine olmadı allaaam yaaaa
çok çok geçmiş olsun size de

Son düzenleme:
Bir şeyi çok istediğinde illa ki birşey çıkarmış neyse hayırlısı sevincin taşınma olayı çıktı ayça işe başlıyor arda grip oldu olsun kısmetse haftaya olur inşallah
Kesin olmuş Pazartesi iş başı sevindim onun adına çok istiyordu efsane geri dönüyor kendine gelir biraz ii olur onun içinde
Olmadı diğer hafta çocuklarda rahatsızlık olursa şöyle düşündüm herhangi bir aksilik olmasın diye çocuklar olmadan buluşuruz dışarda olmadı yada bakarız işte duruma göre ok cnm arkidşim

ben pazartesi işe başlıyorum derincim ,bu hafta sonu melisi taşıycaz :)) haftaya çocuksuz buluşalım dışarda ok derseniz sende iş çıkışı gelirsin olmamı he hacı ..

olur tabi de çocuklarla da başka olacaktı ama yine de böyle de bi kere buluşalım bakalım:)
işin hayırlı olsun canım bu arada
taşınma işini ne yaptın
hergün nasıl gidip gelcen sen

Son düzenleme:
çocuklarla zaten doğum gününde buluşcaz ya ,bu seferde tek olalım ,organizasyonu konuşalım ,hemde birbirimizi görürüz ,hasret gideririz ,aynı zamanda bol sohbet etme şansımız olur ,çocukların peşinde koşmaktan buna fırsat kalmıyor çünkü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…