2008 Kasım Yakışıklılarının ve Güzellerinin 2. Doğum günü Hazırlıkları

Nazlıcım çok büyümüşler.Maşallah yavrularına, bir maaşallah da sana.Bu iki minik bebeği kocaman hale getirebildin.Nice mutlu yıllara canım...

teşekkür ederiz teyzeleri...:))
meleğim sağol ya güzel düşüncen için... gerçekten yaramışmı siirt hehehehehehe daha dur inş. birazda zayıflarsam çok daha iyi olucam manken gibinnnn...hehehehehheheheh:roflol:
yasminim sağolasın canım.. valla büyütttük işde hep beraber..:)) burada olmak sizinle paylaşıp bilgilenmek dertleşmek güzel..
KK çok şey katıyor insana... a.s.:enbuyukkk:

Maşallah kuzulara..kocamn delikanlı oldular...
Nazlıcım kuzularınla nice mutlu huzurlu,sağlıklı yıllara canımcımmm :)

nazlıcan oğluşlarınla nice yaşlara :)))
oğlumla pastaneye gittik pastamızı beğendik
ne istiyo biliyomusunuz teyzeleri
arabalı micky mause hemde çikolatalı olcakmış:)

Hadiii ilk açılışımızı yaptıkkk kaan ve keremimize kocamannnn bir MAŞALLAHHH
İnşallah hayatları boyunca mutlu sağlıklı seneler geçirirler ve büyük adam olurlar
Ayakkabılarımız da süper güle güle kullansınlar çok tatlı olmuşlar çok maşallah kuzulara

güliz ,derin ve sedoş çok sağolun kızlar..
evet ilk açılışı yaptık..
memoda yaptı.. maytabın sarı kafası..
oda yakında koyar resimleri inş merak ediyorum...

derincim çok güzel pastra beğenmiş buğra maşallah bende çikolatalı istedim eşim meyveli seviyor yine meyveli oldu. ee kuzularla ben çıkıp kendim ilgilenemeyince erkeğin aldığıda bu kadar oluyor işde..:))
sedacım ayakkabıları çok sevdiler gerçekten hergün belli zamanlarda giyip evin için de geziyoruz şimdilik..

nazlıcım maşallah yawrularına çok şekerler iyiki doğmuşlar sağlıklı mutlu uzun yılları olsun

yasmin in paşasına çok geçmiş olsun Allah dert vermesin yoksa böle ufak düşüşler güçlendirir paşaları kaynanaya helincede walla takma benim annem olsa düşürdünmü çocuğu patlattınmı dudağını der düşün kendi annem o mizaç meselesi laf ola beri gele konuşuyolar bi grip olsun çocuk üşüttünmü oğlumu der bende he gece dışarda yatırıyıoz bakıyoz üşümedimi pncereden üstüne su döküyoz diyom:1rolleyes:ahh ah

keremle kaana çoook mutlu paralı sağlık aşklı yeni bir yaş olsun inşallah

nazlıcım maşallah yawrularına çok şekerler iyiki doğmuşlar sağlıklı mutlu uzun yılları olsun

canımcım iyiki doğmuş minik kaan vee kerem.hepinize kocaman MAŞALLAH

nazlıcım maşşallah yavrulara ,allah nice yaşlarını göstersin inş..

çooook teşekkür ederiz...a.s.a.s.a.s.

fotolar harika,pastalar,hediyeler hepsi harika.Sizde ailecek mükemmel görünüyorsunuz canım,Allah mutluluğunuzu daim etsin.oğlanlar baya delikanlı olmuş maşallah anam bebek değiller mi ne artık bizim minnoşlar,çocuk oldular artık dimi :)) Allah uzun sağlıklı mutlu ömürler versin ikisine de

nazlimelekcim hepiniz harikasiniz,ogluslarinda kocaman pasa olmuslar..iyi yillara yineden.

nazlimelekcim hepiniz harikasiniz,ogluslarinda kocaman pasa olmuslar..iyi yillara yineden.

nazlımelek ne kadar mutlu fotolar bunlar
maasallah cok sekersınız
allah nıce yaslarını gostersın

çok teşekkür ederiz kızlar...
artık gerçekten büyüdüler bebeklikten çocukluğa terfi ettiler kuzular...
Allah hepimizin çocuklarına sağlıklı mutlu bir ömür versin..

nazlımeleğim oğluşlarının doğum günü kutlu olsun öp benim yerime ikisinide annesiii
çokta yakışıklı olmuşlar beyaz çok yakışmış oğluşlarına da sana da cnm,allah bozmasın mutluluğunuzu

nazlımelek canım allah daha nice yaşlarını görmeyi nasip etsin inş.allah mutluluğunuzu bozmasın

çok teşekkür ediyoruz kızlar sağolun...a.s.a.s.a.s.

nazlıcım resimleri yeni gördüm canım çok güzel geçmiş resimlerden belli canımm nice senelere.. ailecek birlikte çok uzun seneler geçirin canımm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…