2008 Kasım Yakışıklılarının ve Güzellerinin 2. Doğum günü Hazırlıkları

ohhh piroşum süpersin muzlu baton pasta bayılırım
derin kafana göre takıl isteklerimiz bitmez anam :):))
ayyy eylülll koptum kendi kendime gülüyorum ne oldu dediler anlattım birlikte güldük gasp hayatım hahaaaa

piroş kaşarlı börek yapıyorum ben umarım beğenirsiniz:))
sıcak olması gerek sarıp sarmalayıp getircem sanırım:)

bence meze türü şeyleri ev sahibi yapsın biz getiremeyik ,kokar mokar otobüslerde sarımsaklı soğanlı :))

sedoşum sen iste bacım eylülün patatesli salatasından ben sana yapıyım onun kadar güzel olmaz belki ama benzetmeye çalışırım:))
makarna salatası yaparım patatesli salatadan yaparım annemede bizim patriyot böreklerinden yaptırırım eylül bilir
bide dün alt komsuda kozalak tatlısı yedim çok begendim tarifini aldım becerebilirsem ondanda yaparım baska canınız ne cekiyosa söyleyin canlarım onuda yapıyım

eylül bacım patatesi haslıyon havucu rendeleyip kavuruyon patatesin üstüne yayıyon sonra sarmısaklı yogurtla mayonez karısımı döküyon dimi bacım

merhaba arkadaşlar..
ne güzel çocuklarınızın 2.yaş günleri için plan yapıyorsunuz.
bebek keki mevzusu geçmiş..
kekin yapımını bilmeyen varsa tarif edebilirim.
aksi taktirde yemeyen,yada yanlış yapım sonucu yiyip hazmedemeyende asabiyete bağlı puhahahhahah şeklinde gülme rahatsızlığı oluyor bilginize..

bebek keki denen şeyi sadece bazı kişiler mi biliyor ,acaba bunun internette ,bebek yemekleri kitaplarında yada annelerin bilgi dağarcığında yeri yokmudur ..neden bazı kişiler bunun patentini kendilerinde sanıyor anlayamıyorum ,doğum günü partimizde ister bebek keki ,ister anne böreği ,istersek babaanne çorbası yaparız ,bu bizim bileceğimiz iş ..memnuniyete bağlı gülüyorum puhahahahhaha..

Günaydın kızlar
Myseverim cnm arkadaşım bnm çok sağol sefiorum seniii sende sadece bir çeşit yap fazla şeye gerek yok zaten hepimiznki 5 çeşit oluyor yiyemiyoruz fazla zaten sende o zaman ayçadan tarifini al yada istediğin tek çeşit bir şeyi yap kimse zorlanmasın ki buluşmalarımız daha sık ve zahmetsiz olsun

Diğer konuya gelince şu bebek keki olayı yada vs konular böyle yazdıkça siz çok üzülüyorum burda hepimizin bulunma amacı çocuklarımızdı çok güzel şeyler paylaştık buluştuk belki de başka kişilere anlatamayacağımız şeyleri burda birbirimize danıştık aramızda en küçükleri mysever,laviş,pınar,asortie ve en son olarak 27 yaşında benim
Konuşulanlar ve yapılanlar hiç olgunca değil kendi adıma tercih yapma durumuna bile getirildim laf taşıyormuşum kullanılıyormuşum gibi düşünüldü asla böyle birşey yapmadım kişiliğime aykırı zaten tercih olayını kabul etmiyorum her iki tarafıda sevdiğim için buna karşı geldim ve kabul etmedim varsın buluşmalara katılmayayım belki de çoğunuz bi paylaşım sitesi deyip önemsemediniz malum siteye giderken görüştüğünüz kişileri bile biranda buluşma görüşme anlamında sildiniz yine kendi adıma bırakın siteyi ben herkese insan olduğu için ve ortak noktamız çocuklar olduğu için çok değer verdim ve önemsedim Şimdi Lütfen ama Lütfen artık şu olay bitsin azizecim sizler tercih yaptınız ve bizlerle görüşme olayını bırakıp malum siteye gittiniz biz hala burdayız belki topiğe kutlama amaçlı girdin ama yazılanı gördün diyelim birşey dile getirilmiş olabilir azizecim yorum yapma konu tekrar uzamasın artık lütfen yeter sizde rahatsız oluyorsunuz bizde kk da konuşuyorsak kendi aramızda die düşünüp konuşuoruz vs vs yada herneyse çok ta önemli değil
Ne siz girin yazılanları okyun ne de biz malum siteye girip yorum yapalım siz artık kendi aranızda bir gurup kurmuşsunuz mutlusunuz Allah muhabbetinizi arttırsın bizde burda bir gurup olduk
Boşverin ya boşverinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn uğraşacak çok çok önemli şeylerimiz var boş şeylere kafa yormayın artık kendinizi bırakın artık bizler için önemli olan sadece ve sadece çocuklarımız hayatta herşey boş kısa süre önce yaşanılan üzücü olayı her iki tarafta biliyor herşey anlık hayatta bu yüzden rica ediyorum hepinizden burdaki arkadaşlarımdan da ordaki arkadaşlarımdan da hiçbirşey birbirimizi üzmeye değmez

ne kadar yapıcısın sedacım ,bu iyi niyetinden dolayı seni tebrik ediyorum ,son üzücü olaydan sonra uzattığımız zeytin dalı da bir işe yaramamış ,lütfen artık bizim topiklerimizi takip edipte mutluluğumuzu kirletmeyin ,rica ediyorum ..hala unutulamadığımız ,hala ne yaptığımızın takip edilmesi ,merak unsuru olmamız ne acayip ,lütfen herkes artık kendi işine baksın bize bulaşmasın ..

Ayçacım evet iyi niyetliyim ve hep iyi niyetimden kaybettim suistimal edildi ben buyum böyle olmaktan da mutluyum çünkü kimse hakkında art niyet aramıyorum herşeyim masum gerçekleri kabullenmek benim için eğer değer verdiysem zordur çabam bu yüzden di ama artık herkes kendi kabuğunda mutlu bizde aynı şekilde cnm seni sevinci burcuyu pınarı seviyorum bizde böyle mutluyuz...

Şimdi herşeyi bırakalım da buluşmamızda çocuklar için neler yapabileceğimiz hakkında yoğunlaşalım çünkü burda hiçbirşey kendimiz için değil onlar için bizim için olanın da yeri gelecek ama burası yeri değil

buluşuncada konuşuruz da tabii
bence pastamız kız erkek tüm bebeklerimizin ortak noktası olan
2 şeklinde olsun
çünkü herkes evinde yapacağı doğum gününde sanırım 2 şeklinde pasta yaptırmaz zaten
burda hiç olmazsa ; resimlerimizde günün mana ve önemini belirten bir 2 miz olsun ortada:)
rengi de sarı veya yeşil olsun:))
ne dersinizz

benim içinde hiç farketmez kızlar zaten bişey düşünecek beğenecek halde değilim moralim bozuk
haftaya yapacağımız buluşmayı iple çekiyorum biraz neşelenirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…