2008 Kasım Yakışıklılarının ve Güzellerinin 2. Doğum günü Hazırlıkları

Valla benimde şöle biraraya gelip konuşmaya eğlenmeye ihtiyacım var hadi ayarlayın kalmaya gidelim birine ama bana değil sırnaşık şey

bende kalınmadı ki hiç ,zaten doğum günü sende olucak ,kalma da bende olsun hacı..

hadi kalalım hadi kalalımmmm züper olurrrrrrrrrrrrrrr kocişe sormadan karar veriyorum ama kandırırm onu :):):):):)

boşver kuzum geç şunlarııı alma ağzına uzadıkça uzuyor
Kev serradan bahsettim kuzum belkim katılır oda yakınmış bize
Hade ayar çekin ben kalmaya hazır ve nazırım :):)
bi cuma akşamından yada cumartesiden gelelim 9 ekim buluşmasından sonraki 16 ekim yada 23 ekim cumartesi okeyto hade ayarlayın haciii

tamam tamam şimdi mesajlarına baktım ,ok kuzum benim için sakıncası yok ,hatta iyi bile olur ,bir kişi daha katılmış olur aramıza ..

Hacım ben mail gönderdim kıza gelirim dedi bir daha girerse net yazışırız kalma işinide dediğim gibi buluşmada konuşuruz tarihi ok hadi ben çıkıyorum herkese ii akşamlar
Pınarım sana da ii eğlenceler kurtlarını dök rahatla

öff ya hiç biyerde kalmayın ya banane benim aklım kalır benim kociş izin vermez kalmaya sedalarada gelemeiştim neyse bende kahvaltıya katılırım ancak( pasta içinde hemfikirim sarı olabilir 2 seklinde.kaldıııııı 1 haftamız herkesi çok özledim kızlar gecsin biran önce zaman kev arkadasımızda aramıza katılırsa memnun olurum gelmek istiyene ewim açık

o kadar konuya adapte olmuşum ki bu gece rüyamda pınara yemeğe gitmişiz gördüm hep beraber ,bize yaptığı yemekleri sayıyorum ; çorba ,çiğ yufka :) bide bi tek pirzola yapmış :)) seda ile fısıldaiıyoruz ,hiç beğenmedim bu ne böyle yemek mi olur diyorum :)) sonra eve birsürü insan geliyo ,akrabalarıymış ,onlarla ilgileniyo bizi takmıyo bile ,myseverde bu ne biçim misafirlik ben gidiyorum demiş gitmiş ,biz seda ile kapıda araba bekliyomuşuz ,bi yandan da dedikodu yapıyoruz ..ay çok komikti :))

ayçuuu dötün açıkta kalmış puhahahah çiğ yufka ve pirzola hemen de dedikoduya girmişiz  yine en asilini myseverim yapmış
Buarada aynen buluşmamızı iple çekiyorum hepinizi çok özledim daha sık yapalım şu buluşmalarımızı mesela ayda iki defa herkes kendi yapacağı için mamaları ev sahibinede yük olmayız bi buluşalım da bütün detaylarımızı orda konuşuruz burası komuya açık ne de olsa

ay ben işe başlıcam galiba ,bugün görüşmeye gittim ,aksi gibi cumartesi de yarım gün (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…