2008 Kasım Yakışıklılarının ve Güzellerinin 2. Doğum günü Hazırlıkları

hımmm çocuksuz buluşma:.))
oda güzel olur sessiz sessiz...
d.günü buluşmasında çocuklar olcak zaten
ben kocişe bırakırım piraye yi uyar banada

o zaman haftaya cumartesi yenibosna airport avm saat 15.00 ne dersiniz ,ben çünkü cumartesileri 13.00 de çıkacağımı henüz söylemedim şirkete ,işe başlıyım ayarlıycam o yüzden her ihtimale karşı 15.00 diyorum ..

olabülü:))orayı görmemiştim ben hiç zaten
eşimlen gelirim o buğrayı gezdirir:))
biz takılırızz evde tek başına durmaz o şimdi:))

kızlar gören duyanda aylarca yıllarca hasret çektik sanıcak haa ,kalplerimiz bir olsun canlarım .:asigim:.kavuşamasakta hepinizi seviyorum ,ay seda gibi konuştum heheheheh sevgi pıtırcığı oldum biran..:roflol:

dalga geçme nannnn bnm masum hislerimnen oynama muzip karuuu

uleynnnnnnnnn başım döndü topikten topiğe beaaaaa durun bir yerde

Son düzenleme:
heheheh biz adamın başını döndürürüz ,uçururuz böyle ,şimdi makyaj topiğine uçuyorum peşimden gel :)))

yarın haftasonu hacii beni buralarda bulamazsın şans eseri bazen net bulursam giriyorum pazartesi görüşürükkk

biz doğumgünümüzü kutladık geldikkkkkkk..:)

bunlar babamızın doğum günü hediyesi ben tenli spor ayakkabılarımız...

gündüz pastamızı almaya giderken..

bu seneki pastamız.. babamız herzamanki gibi meyveli sipariş verince pembe olmuş yine eve gelirkende biraz keremin gazabına uğradı azcık düzenledikde pek belli olmuyor..:))
isimleride gelişigüzel yazmışlar üzerinde iyiki doğdun da yazıyordu kerem bozunca orasını iptal ettimm..:))

işde küçük çekirdek ailemiz....

burada biraz yoruldular babası müzik açmıştı azcık oynadık pastayıda yiyince iyice saldık kendimizi.. kaana bakın el havada hala oynarım ben diyor ama hali yok..:))

burada onlar söndürüyor ben yakıyordum mumu küçük mumda elimde kalmış....

işde bu kadarrr kendi aramızda sakin güzel bir doğumgünü geçirdik..
darısı diğer minişlere...

nazlımeleğim çok güzel çıkmış resimleriniz özlemişim miniklerimi maşallah büyümüşler
sende pek güzelleşmişin kız söylemeden edemeyeceğim siirt yaramış sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…