2008 Kasım Yakışıklılarının ve Güzellerinin 2. Doğum günü Hazırlıkları

ayy resimlere yeni baktım yanlız çok güzel çıkmışsınız hele kuzular maşallah büyümüşler yaa yerim onları ben maşallah

guzel anneler dogum gununu erken kutlayacak olanlardan bırı olarak
dogum gunu pastamıza karar vermemız lazım
sızler nasıl dusunuyorsunuz
bıze de yardım edınnn henuz sıparıs vermedım

sedoş çekiliş yapayımmı ?? ama bir arada olursak o zaman yapalım nasılsa denk geliriz bi ara:))

ben yine bulvar pastanesine yaptırcam
dilimi 6 tl.ama 15 kişilik pasta rahat 25-28 kişiye yeterli.o derece büyük delimleri.ben 25 kişilik almıştım.o kadar çok kaldı ki yarısı kalmıştı pastanın ve herkese çook büyük dilim vermiştim.

çekilişmi kıss tek başıma yapayımmı diyosun,iyi hadi yazayım durr:))
ya da akşam evde buğraya çektircem:))
yarın yazarım ok:)

hehe süper olur derinim hade sen yap akşama yarın yayınlarsın burada bende kızlara hber veririm bakarlar ok mujuksss datlummm

sedoşum ben beğenmedim bu pastaları ya.tasarım güzel fakat hakikaten kayuya hiç benzememiş.geçen sene winnie the pooh lu 1 şeklinde pasta yaptırmıştım,figürlerini çok güzel benzetmişlerdi.ben zaten o bahsettiğin pastanelerden alamayacağıma göre yine geçen sene yaptırdığım yerden yaptırıcam sanırım.bu arada geçen 1 şeklindeki 20 kişilikti,akşamki 2. pasta GS temalı 15 kişilikti,ikisine toplam 105 tl vermiştim canım.ikisininde yarısı hatta fazlası kalmıştı.
yalnız ben komple şeker hamuru yaptırmadım pastaları.tamamı kremalı ama figürleri şeker hamurundan yaptırdım.şahsen şeker hamurunun tadını sevmiyorum ben.çevremizdeki çoğu kişide aynı şekilde olunca kremalı pasta yaptırmıştım.yalnız inanılmaz lezzetli olmuştu pastalar.hem daha ekonomikde oldu.aynı pastanede şeker hamurlu pastanın dilimi 5 tl idi.kremalı 3 tl idi

Saphişim burda ado ve seyranın dışındaki pastanelerde hemen hemen aynı fiyata yaptığı için bu yüzden mado ve seyranı tercih edicem çünkü ilk yaş günümüzde eski evimin altında genelde çok güzel ürünleri olan komşu pastanden yaptırmıştık istediğim gibi olmamıştı bu sefer akıllandım sonuçta aynı fiyata denk geliyorsa bilinen yerden yaptırmak yada pasta dizaynı yapan bir yerden yaptırmak daha mantıklı bende bu pastaları pek beğenmedim fikir amaçlı koydum tam kayyu modeli varmı yani pasta şekl,i olarak die cvp ve resim bekliorum bende araştırıyorum olmadı sünger bob karakteri şimşek mc queen yada ben tenli bişeyler yada gözüme hoş gelen bir pasta yaptırıcam bakalım artık :) heyecan sardı beni şimdiden ne güzel telaşlar yaşıyoruz Allahım bize sünnetlerini askerliğini düğünlerini ve torunlarımızı görmemizi nasip etsin inşallahhhh en kötü telaşlarımız böyle olsun....

kızlar çekilişi yaptım kabul ederseniz:))
mysever-piraye
seda-eylül
derin-mysever
eylül-derin
piraye-seda
hayırlı uğurlu olsun:))

Eline sağlık derinim kızlara söyleyelim baksınlar buluşamadık bu yüzden bu şekilde oldu itiraz edecek birşey yok :)
Eylül kısss melisime alıyorum ihtiyacı olan bişey söylede anacım işe yarar olsun hediyem :)

Son düzenleme:
anladım tatlım
inşallah canım amin :Saruboceq: alkisalkisalkis

arkadaşlar artık pastaneler doğumgünü , düğün pastaları iiçin kitapçık yaptırmışlar..çok değişik modeller var ellerinde..bizim burda bile var..sizin pastanelerde fazlasıyla vardır..doğum günü için baktım bem geçende çok güzel çeşitler var..onlardan model beğenebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…