2008 Kasım Yakışıklılarının ve Güzellerinin 2. Doğum günü Hazırlıkları

dışarı verceğimiz parayla ,evde bişeyler yaparız ,hem çekilişle hediyeler alırız ,daha ucuza gelir ,hem eğlenir oynarız ..dışarda bu imkanlar kısıtlı olabilir ...bence yaniii,piroşun evi hem ortak nokta hemde büyük ,eğer bu yükü kaldırabilirim derse onda yaparız ..ben varım ,ama organizasyonda yokum ,yapın bana haber verin :)))

çoğunluk ne derse ben uyarım kızlar
evime de seve seve beklerim::)

evde olursa daha rahat olur evet hemde maliyeti az
dışarda da değişik olur napsak:)

ama eksilmeyelim zaten az kişiyiz
derincim sadece evde olursa katılırım diyosan evde yapalım o zaman tam kadro olalım

Son düzenleme:
tarih ne olacak

ilk önce piroşun d.günü 29 ekim...

kasımın kaçında kutlıycaz diğer kuzuların d.gününden sonra mı

melisin 5 kasımdı
ardayla buğranın da piroştan 1 kaç gün sonraydı ama duru nun kini bilmiyorum

hepsininkinin geçmesini bekliycez heralde dimi kızlar

Son düzenleme:
Evet toplu doğum günü süper
Bana kalırsa da evde olması daha mantıklı ben ev konusun da size pek ısrar etmiyorum çünkü durumumu biliyorsunuz hee ayarlıyamazmıyım ayarlarım ama ev fazla büyük değil Ayça gördü biara geldiğinizde sizde görürsünüz rahat edemeyiz hee ama derseniz ki olur neden olmasın ona da varım kapım sonuna kadar açık hepinize
Evde olursa istersek herkese hediye alırız istersekte çekiliş yaparız yapıcağımız aktiviteler vs vs bunları doğum gününü yapmadan önce 1 saatte olsa biryerlerde buluşup oturur konuşuruz herşeyi ortak karar alırız 2 Ekim dicem ama pınarın önceden söylediği bir aktivitesi var bu yüzden 8 Ekim Cumartesi Bakırköyde buluşalım herkes olsun 2 hafta önceden söylüyorum ona göre mazeret yok evde olsun dien kapısını açana da gidebiliriz dışarıda da buluşabiliriz karar verin o zaman herşeyi konuşur karar alırız okeyyyyy...

evde olursa daha güzel olacak piroşum sanki
en güzeli evde bencede
sende kabul etmişsin sağolasın
zaten yiyecekleri herkes paylaşacak
senden bi çay içeriz
birde evini dağıtırız acıkk:)))
zaman konusu bana da farketmez sonuçta doğumgünü geçmeden de olabilir bence
kasım 6-7 de olabilir ne dersiniz??

Son düzenleme:
Kızlar 13 Kasım Cumartesi uygun mu bayramdan önce ki hafta ya da 27 Kasım
Oylayalım

13 Kasım Cumartesi (Seda)
27 Kasım Cumartesi

8 ekimmi hemen yapalım diyosun yani sedacım:))
daha doğum günlerine çok var ama bana farketmez

Derinim günaydın
Zaten evde olursa herkes bir çeşit bişeyler yapar buluştuğumuz da ne yapacağımıza karar veririz pasta zaten ortak olucak yine buluştuğumuzda paraları toplarız ona göre hazırlıklı geliriz yapıcağımız aktiviteleri konuşuruz süper olur süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr heyecanlandım şimdiden 9-10 haftaiçine geliyor cnm ben çalıştığım için gelemem haftasonu olması daha mantıklı ya 13 kasım yada 27 kasım oylamaya açık

Ayyy derinimmmm ikimizde bi tarafımızla okuyoruz yazıları gül gül öldüm senin 6-7 yi 8-9 okuyorum sende doğum gününden öznceki buluşmayı doğum günü buluşması die okuyorsun ayy ne komiğizzz :

hee işte burda da böyle bi sorun oluyo
anlaşamıyoz bazen:)))) neyse anacım
ön buluşma yapmaya gerek yok sanki
ya da var derseniz olabilir tabi yaparıkk

yapalım kuzum yaaa daha kasıma çok var ön buluşma bahane maksat görüşelimmmm falza ara ii değil hem bundan sonra ayda iki defa buluşucaz ona göre :)

8 ekimde bana gelin ,evde olalım ,yine mamalar yaparız ,seda sen milleti topla gel ,hem doğumgünü için ön çalışma olur oynarız filan prova yaparız :))))))..8 ekim cumaya geliyo 9 ekim olsun cumartesi olsun herkes gelebilsin ok mi..o gün ayrıntıları konuşuruz ..

9 ekim bana uyar evde mi buluşalım diosun eylülüm
Bana uyar evde de kızlarda cvplasın ona göre netleştirelim 9 Ekimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…