2008 Kasım Yakışıklılarının ve Güzellerinin 2. Doğum günü Hazırlıkları

valla ev güzel oluyo ama nasılsa evde buluşcaz piroşta
bu da dışarda olursa daha güzel olmaz mı
değişiklik olsun
bi avm de toplantı yaparız:))

şimdi sevinçle konuştum o müsaitmiş onda buluşalım mı ne dersiniz herkes bişey yapar ev sahibine de yük olmaz zaten bundan sonraki buluşmalarda da öyle yaparız kimseye yük olmayız ne dersiniz hadi cvp bekliyorum piraye eylül derinnn

valla hep evlerde diyoruz ama ayıp olacak yaa
benim evim çok minicik
doğum günü bile bu yüzden fazla açılmadan aile arasında yapıcam yine
yani gelmesine gelirim de
dediğim gbi ben de yapmamız imkansız
ev değiştirnce ancak olur:)

derincim bu işler sırayla değil ,evi misait olan ağırlıyor ,sende yeni evine çıkınca geliriz yavrum şart değil yani ,hem maksat gönüller bir olsun ..
myseverde mi olacak şimcik buluşma ,9 ekim cumartesi myseverde ok dir ,ortak bi yerde buluşalım hepimiz ,evi bilen seda ben bilmiyorum ,ordan taksiye doluşur gideriz o zaman..

kızlar 9 ekimki buluşmada bana beklerim bende toplanalım olurmu.pastamızı 8-10 kişilik yaptırcagımız için 50 tlyi gecmez.gecen sene hacı saitte 20 kişilik pasta 80di zaten.9 ekime kadar pastaneye yolu düşen bi fiyat alsın ona göre ogün paraları toplarız hem pastanın şekline karar veririz çekilişimizi yaparız.yusufcuk arkadasımız nerde oturuyodu gelebilirse onuda beklerim hatta istanbulda olan diğer arkadaşlarda gelirse sevinirim

bende şimdi piroşla konuştum ,onu kocası getircekmiş ,beni otobüsten indiğim yerden alıcaklar ,derinde kocasıyla gelir muhtemelen ,seda sizde onla buluşun biyerde onlarda seni alsın ,sonra iki araba buluşur beraber gideriz olmamı he hacı..

tamam 9 ekim cumartesi sevinçteyiz o zaman pınarında fikrini alaım netleşsin pasta olayınıda ayarlarız herkes bişey yapsın
Seda (Kısır)

saolun kızlar hoşgörünüz için
gerçekten severek gelirim:)))
bende ok diyorum allahın izniyle:)))

eylül166 ıslak kek :))
ayrıca organizasyon dediğin böyle olur ,sedacım tebrik ederim ,ben bi b..ku beceremedim :)))))

Son düzenleme:
tmm nerde oturuyodu mysever
bir yerde buluşuruz bi sedayla o zaman
bende elmalı turta yapsam istermisiniz
veya kek veya börek hangisi bana düşerse bilmiyorum

SEDA(KISIR)
EYLÜL(PATETES)oGÜN YAPTIĞINDAN SÜPERDİ :)
DERİN(BÖREK)
PİROŞ(?)
MYSEVER(?)

eylülüm kuzum sen istesen neler yaparsın kuzuşum toparlanamadık bir türlü ani oldu ondan olmadı kuzuşummmmmmmmm

9 ekim cumartesi sevinçelrdeyiz o zaman bende yenibosnaya gelirim orda buluşuruz derincim olur mu

ha ha tamam geldi aklıma yoğurtlu havuçlu olan ,ama onu getirememki ben dökülür saçılır ,otobüsle gelcem ,hem melis ,çantam ,koca borcam taşıyamam ki ,ben kek yapayım be hem hafif ,dökğlme derdi de yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…