2008 Kasım Yakışıklılarının ve Güzellerinin 2. Doğum günü Hazırlıkları

olur eylülüm nasıl istersen haklısın zor olur sana geldiğimizde isterim ama :):):)

Derinim ben fındıkzade de oturuyorum aslında cevizlibağdan alabilirsiniz beni zor olmaz sa

Seda Kısır
Eylül kek
Derin Börek
Mysever
Piroş

biz e5 üstünden geliriz muhtemelen
cevizlibağ dediğin yeşil kunduranın oralar değilmi??
pek bilmiyorum oraları da:))

ok sedacım ayıpsın sen ne zaman gelsen ondan yapıcam ,bıktırıcam seni ,bide bebek keki yapalımmı :)) puhahahhahah

evet derinim cevizlibağın orası tatlım farketmez yenibosna da olur bana her yer uyar

Ayyyy eylülll güldürdün beniii sırnaşık şey

bebek keki ne kızz
yerler artık bizim canavarlar herşeyii boşver
eğer anladağım şeyse tabi:)

yenibosnayı hiç bilmem seda
yeşilkunduranın oralarda falan buluşabilriz sanırım
neyse araşırız o gün zaten

ben geldimmm
kızlar doğum günü tarihine sevinçte yapacağımız ön buluşma da karar veririz hediye işini de o zaman hallederiz

ön buluşmanın ön buluşması da varmı hehehe:)

ben bu hafta işlerimi hallediyorum c.tesi konser pazar günü de odaların yerini değiştircez evde işim var
sonrasında size aidim:)

toplu d.gününü bende kutluyoruz o zaman herkes hem fikir
seve seve ağırlarım hepinizi....

pasta işini de ben halledebilirim bana yakın hacı sayid katolog alırım netten de bakarız siparişi veririm ben olur mu?

kız derin bebek keki espri :)) bazı malum şahıslar yapıyodu bi ara bende takmıştım o zaman ona :))
söle bakim böreği neli yapcan ,kıymalı isterem ben:umursamaz:

nan derin kafa ben seviyom :umursamaz: ama neyse hadi öle olsun ,nasıl istersen öle yap ..

ay adamın teki evlenme programına çıkmış ,kendini tanıtıyo ,2 defa gasp hayatım oldu diyo :)) millette gasp çı sandı meğer gaspa uğramış herif ,koptum burda

hişttttttttttttttttt kıymalı sevmem bennnn
pattes yada peynirli olsun masrafsız karıyım heheheee :):):)

piroşumda gelmiş hoşgelmişşş pasta işini de sen o zaman buluşmaya katologda getir seçelim fiyatta al buluşmamızda kararlaştırırız cnmcım

mal dolu ortalık yavremo
yolu bulan tv ye çıkıyo:)
kızz piroş muzlu pasta yapcan heee vayyy hadi bakalımm nam nam nam
eylül kıı hiç yapmadım valla tecrübem bilem yok kıymalı börek konusunda
o bakımdan şeettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…