2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım yazı için teşekkürler, bugünlerde uğraştığım ve kafamı en çok meşgül eden tuvalet eğitimi, ben gece eğitimine başlamadım, gündüz ve geceye aynı anda başlanılmalı deniyor ama gece zor geliyor bana, uykudan uyanıp çişini yapacağını sanmıyorum, bir de süt içiyor, bezini fazla ıslatıyor, şu tuvalet eğitimini bir atlatırsak bayağı rahatlıyacağım,

reflexcim sarpcım gülümsecim çok teşkkkür edrim darısı dogum günü olanlaın başın olsun edacı m tm saolasın bakalım bizde ya hafta sonu yada hafta içi birgün gideriz heralde aşı yaptırmaya ayrıcaa yzıda çok güzel ben yazaalıştırmayı düşünüyorum çünki henüz korkuyor bide üşütmesinden de korkuyorum yazın açarım altını gezer ozamn üşümezde inşallahh bizde alıştırabliriz tuvalet egitimine

kızlar çok teşekkürler iyi dilekleriniz için haftaya cuma memeden kesmeye kesin karalıyım....
biz de bugün doktordaydık hepatit a aşısını yaptırdık kuzumun...

peki 2 yasında saglık ocagında vurduracımız devlet kapsamında aşı kaldı mı

aşılarda 2 yaşında ve sonrasıda yok artık devlet kapsamı bitti.. bende şüko senin gibi haftaya memeden keseceğim şimdiden yavaş yavaş azalttım arada söylüyorum konuşuyorum artık büyüdün emmemen lazım bebekler emer diye bakıyorum bazen çok acıktığı halde emmek istemiyor bebek bebek diyor. yarıyıl tatiliyle başlatacam kurslarda tatile girmiş olacak en azından gündüzleri dinlenmiş olurum 1 haftada alışır diyorlar gündüzleri sıkıntı yokta geceleri çok zorlanacağız daha önce ilaçtan dolayı 3 gün ara verdiğimden biliyorum. bezide nisan ayına düşünüyorum havalar ısınınca ama o konudada konuşuyoruz tuvalete gidelimmi geldimi gelince söyle buaralar pişikler oluşuyor azcık çok değil pişikler işime yarıyor bak diyorum acıtıyor artık bez tuvalete yapalım canımız acımasın bir ara yaptıktan sonra söylemeyebaşladı. sadece 1kere çiş 1kerede kaka söyledi vede yaptık tuvalete. buaralar kurslardan çok boşladım daha üzerine düşsem herhalde onuda söyleyecek neyse herkese kolay gelsin Allah yardımcınız olsun öpüldünüz.. )

Son düzenleme:
goncacım saglık ocagındaki devletin ödediği aşılar bitti artık 2 yaşında özel aşılar biliyosundur hepatit a bide bizim zatüre aşımız var öyle canım bu aşılarda özel ve pahalı ne yazıkki ama yaptırmamız gerejiyo napalım

şüko bende haftaya memeden kesiem şimdi gündüz uykusunda emmiyor biraz ağlıyor ama sonra susuyuor ama gece yandık valla naparız bilmiyorum .....
aşı içi nbenim de gitmem gerek ama henüz hiç bir araştırma yapamadım

ıyimiş fiyatı bizim burda da 50 dedi dr berkayı dr götürdüm rahatsızdı öksürüğü var ishalde oldu antibiyotik verdi küçük dozda bakalım inşallah atlatır.iştahıda yok hiç bişi yemiyo sütüde kestim pirinç maması yapıyorum biberona öyle içiriyorum hastalığı geçene kadar.

bende şimdi açtım yaa .ok işim var bir ara baktım okudum kapattım sonra
oğlan uyudukızda dersanede açayım bari dedim
naber kızlar naslısınız ?
meli ha gördüm seni şimdi sayfayı okuyosun

ooo kızlar da buradaymış...berkaya geçmiş olsun canım...benim yağmurda biraz rahatsız hafif öksürük ve burun akıntısı...

reflexcim çok geçmiş olsun berkaya inşallah iyileşir iştahıda düzelir canım şükrancım sizde geçmiş olsun ah bu çocuklar hasta olmasalar üzerlerine titremekten oluyo işte neyse bunada şükürler olsun Allah diğer kötü hastalıklardan korusun yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…