2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amin tuboşçum amin.....önemli bişey olmasın da ....çok teşekkür ederim canım...

Sağolun kızlar şükocum sizede geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir bizimkinede babasından geçti diyordum nezamandır hasta olmuyor iştahı yerindeydi inşallah çabuk geçer.

iyi olur yavrucaklar inşallah Allah yardımcınız olsun nazar değmiştir miniklere okadar dogum gününde süslendiler demii güzel Allahım nazarlardanda korusun yavrularımızı inşallah

yarın melindamın dogum günü
nasıl gecti 2 yıl
uykusuzluk stress bazen sinir
bir insanı bu kadar sevmek bu kadar baglnmak gercek aşkla tanışmak ...
bir kaşık yemek yemesiyle tatttıgım mutluluk
hastayken aynı acıyı duymak
annemi anlamamı daha cok sevmemi saglaması
daha olgun daha dingin daha duygusal olmam
uyurken bir meleği izlemenin verdiği mutluluk
aştığım bencillikleim hırslarım
önceliklerimin degişmesi
tüm beynimin onun hareketlerine odaklanması tüm dualarımın ona yönelmesi
allaha her fırsatta tesekkürüm duam şükürüm
iyi bir annemiyim olacak mıyım diye sürekli iç sorgulamalarım
ayrı kaldıgımda daha önce kimseye hissetmediğim özlem
dünyadaki en güzel ses en güzel koku en güzel sarılma en güzel sarılıp uyuma
bedeli olmayan tek varlık
anne kelimesinin anlamını bana ögreten küçük melek
evet belki cok cok daha fazlası
2 yıldır bana bagımlı fakat daha cok benim bagımlı hale geldiğim bir varlıkla yaşıyorum
buhranlarım mutluluklarım herşy onunla anlamlı onunla güzeldi
yarın 2. yılımız meleğimle
tek dilieğim onun için daha güzel bir ülke daha güzel bir dünya

ayyy ne güzel yazmışsın goncacım çok duygulandım güzel kızının doğum günü kutlu olsun nice nice hayırlı ve saglıklı senneleri olsun, Allah gülen yüzünü hiç soldurmasın inşallah

canım ya ne güzel anlatmışsın duygularını....(aslında hepimizin duygularını)güzel kızının doğum günü kutlu olsun...nice mutlu senelereeeee.......

Goncacım çok güzel ifade etmişsin duygularını.
Fıstığın doğum günü kutlu olsun allah sağlık sıhhat versin.opuyorumnanaktan

doğum gününüz kutlu olsun,nice güzel,sağlıklı yaşlara
ne kadar güzel ifade etmişsin duygularını canım
iyiki doğmuşlar meleklerimiz iyiki anne olmuşuz.

dogum gununuz kutlu olsun
bızde yarın evımıze donuyoruz 4 haftayı bitirdik cok cabuk gecti
kızımın istahı yok sut iciyor arada
cok fenalastı vurmaya basladı herkese sinirleriyle ugrasıyoruz

Canım benim ne güzel satırlar bunlar, ne kadar içten duygulu. Seninde meleğinin doğum günü kutlu olsun, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

işte
türkçe yi doğru kullandığımızda ne kadar akıcı ve doğru sözcükler bulunuyor değilmi ?
türkçe öğretmeni olasım geldi.
Duygular ancak bu kadar doğru anlatılır ?
bu sözcükleri yazayım bir yere aklumda kalsın doğum günnüz kutlu olsun

tuboş şüko reflex sarp gülsüm ve gülümse
hepinize cok teşekkür ediyoruz biz henüz kutlama yapmadık
haftasonu yozgata geciyoruz annemlere orda kutlayacagızz sanırım

gülümsecim biz de dayak yiyoruz melinda hanımdan tokatlar kendini yere atmalar cok fe na cok

benimki dayak atmıyor ama yere sırt üstü yaıp geri geri gidiyor koltuk yda duvar gelince duruyor yada yeleğini ısırıyor
çok sinirlendirmmeye çalışıyorum alışmasın diye ama bu dewfada her dediğini ağlarak yptırmaya çalışıyor

tv proramında bir nöroloji dr konuktu ..orda söyleşi esnansında fiziki gelişimi takip ediyoruz fakat ruhsal olarak hiç dr gidilmiyor dendi
çok mantıklı geldi çocuk nöroloji araştırdım nette ....

tuvalete nasıl alıştıralım
yada vuruyor neden
yada ısırıyor
yada konuşmuyor bunları en iyi norolog mu cevaplar ne
dersiniz üniversite hastanelerine çocuk noroloji var
yada psikolog mu yanıtlar bilemedim
bilmiyorum ne yapmalı bilgisi olan varmı ?

selam kızlar nasılsınız bakalım?
ben henüz memeden kesmedim kuzucuğumu biraz rahatsızdı o yüzden önümüzdeki cumaya bıraktım ama yüreğimin bir tarafı hiç kıyamıyor...öyle mutlu oluyor ki emerken kuzum...offf çok zormuş ya bu memeden kesme işi daha başlamadan zorlanıyorum ben ...başlayınca bakalım ne olacak...

bende kesemedim acaba bahane mi buluyoruz şükran ne dersin?

bizdede uygun ortam olmadı bu gülerde... ama ben en geç çarşamba gibi düşünüyorumb bakalım o zaman bahanem ne olur ?

yada kendi bırakana kadar emzirsem mi masela 8 yada 10 yaşına kadar falan ....bu gidişle öyle oluca k galiba emzireceğim zaman ellerini falan çırpıp çığlık atıyor seviçten ne yapmalı ?

valla doğru söylüyorsun galiba sarpçım bahane buluyoruz biraz da sanırım....anlaşılan seninki de çok düşkün memeye....aslında kendimi hiç hazır hissetmiyorum galiba.....demek ki çarşamba kesmeyi düşünüyorsun hadi hayırlısı bakalım...

slm kizlar ay cok yorgunum bir halsizlik var uzerimde kizimda bir yoruyor inanamazsiniz 1 dkka oturmuyor o odadan obur tarafa koltuktan dolaplara enerjisi hic tukenmiyor onun arkasinda ben mahvoluyorum iyice azdi diyecegim hakikaten oyle oldu benden birsey istiyor yapmiyorum gidiyor kendi basina yapiyor ayainin altina oturak tasiyor ustune cikip lavaboya yetisiyor elini yuzunu heryerini yikiyor dolaptan meyve icecek aliyor yyip icse neyse anca dokecek sacacak ust degismeler soyunmalar aynanin karsinda susleniyor sasiriyorum sanki genc kiz olmus onunu arkasini duzeltiyor aynaya bakarak saclarini arkaya bir atiyor sanki cok saci varmis gibi galiba beni taklit ediyor seyrediyor demekki kendi supurgesiylen evi bir supurusu var parcaliyor kendini esimde ayni sen iste diyor
kelime kelime cogu seyi soyluyor ama cumle falan kurmuyor yemeklen aramiz hic iyi degil
birde kiskanmayi cok arttirdi yigenlerimi falan yaninda sevemedim hic bir bagiriyor annem menim diyor tatli cadi cogu harfler cikmayincada ayri bir guzel oluyor konusmalari
simdilik bizden boyle

ayy gülümsecim bi hızla okudum yazını sanki ben yoruldum:) berkayda aynı vallahi bezdiriyor bütün beni bende ona oyun kuruyorum şimdi konuşan köpeğini giydirdik bebek yaptık onu uyutuyo bide sessiz konuşuyo güya uyuyormuş bebe diyo sonra canı sıkılıyo hayvanı hoop koltuktan aşşa fırlatıyor bütün gün annene,dede,ceyda,aba diye sayıklıyor bana çok düşkün babasına hiç gitmiyor beni çok seviyor bi öpüşü var kaşımı,gözümü,kulamı çenemi heryerimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…