tearful ve eda hadi hayırlısı olsun memeden kesmişsiniz ...bakalım darısı bizim başımıza inşallah sorunsuz biz de keseriz...ben de cuma günü keseceğim...
tearful birden mi kestin memeyi bir de hangi yöntemi denedin keserken?ben gündüzleri mümkün olduğunca az vermeye çalışıyorum ....bir de anlatıyorum sürekli sen artık büyüdün ablalar meme emmez diye...beni dinlerken bir bakışı var ki sormayın:1no2:
inşallah babasına gider. bizim kızımız babasının kucağına gitmedi babası alıncada sanki etini koparıyorlar gibi bağırmaya başladı.. bu gece çok kötü geçti korkunç rüyamı gördü ne gördüyse yine kucağımdan inmedi sabahladık şimdi o uyuyor ama ben kötü oldum direncim düştü perşemeden beri uykusuzluk yemek düzensizliği derken hasta oldum olacam kırıklık var birde hastalık eklenirse off ...
sabahtab beri memi az vermeye çalışıyorum ama yok sok sinirlrniyor yerlerde sürünüyor öyle uykusu nu 2 satt geçirdi ...
aslında emerek uyumuyordu ma sinirlendi ya huysuzluk ediyor işte ...
bende uykudan önce sirke sürdüm bo ca ama hadi meme dedip bir sürdü ağzıı tiksindi bi dsaha baktı yine aynı ekşi bir tat ayyyy delirdi resmen ağladı ağladı sonra uydu şibi kalktı bida emmeyeyeltendi hemen sürdüm tekrrarr baktı yine aynı ağzını falan siliyor biraz hyusuzluk yaptı bıraktı
ama gece çıldırır herhalde
allahım yardım et.... bende sıkıntılıyım valla....
allah kolaylik versin kizlar bebislerede zor tabiki kac yildir annenin kucaginda tatli tali iciyorlardi sutlerini onlar icinde sizin icinde cok zor olmali gercekten ayri bir bag emzirmek alisirlar insallah en kisa zamanda benim kiz 7 aylikken kendi birakmisti sutumde az olunca istemedi birakti gitti bende cok isterdim emzirmeyi hayirlisi insallah belki ikincide iyi olur sutum
bugun cok keyifliyem benim kiz sabahtan beri masallah yemesi icmesi uyumasi kendi kendine oyunlar oynamasi hic ozerime gelmedi odasinda oynadi biraz sonra oturma odasinda bende uzattim bacaklarimi guzelce dinlendim masaya meyve koydum bir kendine yedirdi birde bana kizim bakiyor bana bebekleriylede okadar guzel oynuyorki sasirdim kaldim ayaginda sallayip uyutuyor birde bana sissst sessiz ol diyor bir anne gibi bakiyor bebegine yatirip ustunu ortuyor kucagina alip konusup opuyor aradada kiziyor tabiki cok hosuma gittigi icin baya yazmisim arkadaslar paylasmak istedim
gece emzirmek zorundakaldım çok başım ağrıyordu uuyandığımda oğlanda durmayıca emzirdim bende sabah bir ara istedi ama sonra kapattı yne...
sadece yerine koyacak bişey lazım o ne olabilir?
su içirdim kucağıma aldım ama meemin yerine ne koyacağımıbilmiyorum ..
gece 01:00 da uyandı emmek için emzirmedim üstümde uyudu zorla ağlamadı ama ...
neyse dedim ağlamıyor ama gece yine uyandı 03:00 da bende emzirdim bu defa ...çok zorlanmamanm inş.
baş ağrımımın da tutacağı gündü yani neyse kısmart bu geceye bakalım ....
sabiha paktunayı bende dinledim lazımlığımız tuvalette duruyor ama onu gördüğü bile yok ..
görsede içini çıkarıp geçiriyor kafasına henüz onun ne işe yaradığını bimiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?