2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Edacım benim karnım da çok sık sertleşiyor bazen tedirgin oluyorum ben de bir uyanıyorum semsert olmuş karnım sanırım bu sertleşmer rahim kasılmaları

kızlar benimde sertleşme oluyor karnımda ama biraz uzanıp dinlenince geçiyor.şükocum seninde dediğin gibi rahim kasılmaları da olabilir.tabi bazen bebişlerimizde toparlanıyor ondanda olabiliyor sertleşmeler.

Merhabalar Ocak anneleri.Bizim de çarşamba günü kontrolümüz vardı.Oğlum 1800gr ve 41 cm olmuş.Biraz iri olacaz galiba.Ben zaten kendim 4,5 kilo doğmuşum.Neyse bizim odamız geldi kurduk,çokkk güzel oldu.Bir ara eklerim resimlerimizi.Hastane çantamız hazır ama içindekileri bayramdan sonra yıkayacam.Yine dolabı da 35.haftadan sonra yerleştireyim diyorum yıkayıp ütüleyip.Çünkü daha 9 hafta var yine tozlanır.
Benim de göğsümden 2-3 damla yeşil sıvı geldi 10 gün kadar önce.Ama sıkmıyorum,siz de sakın sıkmayın çok tehlikeliymiş.Kilo durumu aynı 10-10,5 arası gidip geliyorum.14 le bitirecem inşallah.

carpediem maşallah oğluna canım odanızda hayırlı olsun
benimde göbeğim sertleşiyor sanırım rahim kendini hazırlıyor
bide kızlar bebekleriniz en çok neye tepki veriyor hiç dikkat ettinizmi benimki babasıyla ben muhabbet edrken kıpır kıpır hiç durmuyor sanki bende varım dermiş gibi bide bosson a little more time diye bi şarkı var ben çok seviyorum tlf bu müzik internet başında da çalıyorum sanırım alışmış ona tepki çok veriyorr annesinin oğlu ne olcak zevklerimizde aynımı ne?:asigim:

bizim prensesimizde babasının elini anlıyor gibi sanki.çok hareketlendiğinde babasının eliyle sakinleşiyor.yada bir yere toparlandığında babası elini koyunca gevseyi veriyor.

aaa aynı şey bizdede geçerli sevarone.bizim kızımızda çok hareketliyken babası elini koyunca sakinleşiyor duruluyor.
bu arada dün çok burnum kanadı yaklaşık 10 dk.durmadı.ozamandan beridir bebişim daha az hareket ediyor korkuyorum.bakalım yarın ruycam d.rumu

kızlae merhabalar,
bende ocak annesiyim sizleri hep takip ediyorum ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım. şuan da yaklaşık 33 haftalığım
benim bir sorum olacaktı
kanında lökosit ve idarırında albumin çıkan var mı
ne anlama geliyor

iremik canım inşallah kötü bişe yoktur geçmiş olsun doktorunu arayınca bizede haber ver

hoşgeldin canım aramıza :içelim:ama sorun hakkında hiç bir fikrim yokk

kızlar neredesiniz hadi kalkın artık aaaaa ben kutu atlamışım son kutucuk :dance:

günaydın kızlar Allah a şükür bebişim yine eskisi gibi tepikliyor.korktum ama Allah koruyor bebeklerimizi.benim kız kardeşimle eşimin kardeşi nişanlandı.bu aralar çok yoruldum o yüzden.belki bebişte yorulup az hareket etmiştir.ama insan endişeleniyor işte.neyse Allah bebeklerimizi ve eşlerimizi bizlere bizleride onlara bağışlasın inşallah sağlıkla.öptümmmm

iremik hayırlı olsun negüzel senin eltin kız kardeşin olucak.kayınvalden ne şanslı aynı evden iki kız almış

hıhı bendede sabah kalktığımda sertlik oluyor bide ayıptır söylemesi geceleri wc ye kalkma gibi bir alışkanlığım olmadığından sabah uyandığımda çok kötü sıkışmış ağrıları bile başlamış şekilde oluyorum. normalde bugün eşimin boş günü ne güzel benimle ilgilenecek diye sevinirken sabahın köründe telefon çaldı kayıonvalidemin ağrıları başlamış ağlayıp duruyormuş diye 2 hafta önce ameliyat oldu bel fıtığından bütün doğum için ayırdığım para onun hastane masraflarına gitti. canım sıkılıyor eşim gitti ilgilenmeye ben yine ilgisiz kaldım. tek oğlanda eşim. yine hastaneye yatırırlarsa masraflar yine bizden olacak gibi görünüyor Benim doğum masraflarımı kim ödeyecek çok merak etmeye başladım bunada canım sıkılıyor. napcam bilmiyorum.. ilgisizlikten bunalıma girmek üzereyim.

iremik hayırlı olsun negüzel senin eltin kız kardeşin olucak.kayınvalden ne şanslı aynı evden iki kız almış
öyle oldu cnım hayırlı olur inşallah.ama kayınvalidemiz yok.5 sene önce vefat etti.kayınpederde kendi halinde işte.

canım hiç canını sıkma.sen bebişin düşün.eşin mutlaka masrafları da dusunmustur.sen kafanı yorma bence.

Teaful sakın sıkma canını, herkes bebek kısmetiyle gelir dese de bizde bu aralar çok daraldık, eşimin kendi işi ve bu aylar en durgun geçen aylar, birde taşınıyorlar v.s. v.s. inan paralar su değil sel gibi gidiyor. Bende doğumu mecburen özelde yapacağım ama nasıl olacak diye kafamı yormuyorum üzülsemde bu eşimin sorunu, benim yapabilecek birşeyim yok.

Şeker gibi kutucuğun hayırlı olsun canım, sen Allah'ın izniyle ilk ocak annemiz olacaksın sanırım. Bende bir kaç güne kadar son kutucuğa geçmiş olurum. Bu arada kızıma başladım acemi yeleği bitti, kaşık kadar ama çok şeker oldu, anvelop belden bağcıklı falan yaptım (aştım kendimi valla). Şimdi de kayınvalidem patik yapmayı gösterdi onu öreceğim. Bilmemek çok zor ya, ha bire kafadan atıyorum :). Birde benim göbek bir kaç gündür acayip farketti ya, atağa geçti kızım sanki. Ben hala 8 aylık hamile gibi değilim (bakıyorlar çekinerek hamile misiniz diyorlar -evet dediğimde yeni herhalde diyorlar. Bende gülerek hee evet 8 aylık diyorum )ama bu ay sanırım farkedecek. Zavallı eşim sürekli senin göbeğin ne zaman büyüyecek falan diyordu, artık demiyor.

Çok konuştum biliyorum ama siz konuşursanız sizi de dinlerim yerimseniben a.s.

Kızlar sizlere hiç nst testi yapıldı mı?Özellikle 32 ile 34. haftalar arsında yapılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…