aaa aynı şey bizdede geçerli sevarone.bizim kızımızda çok hareketliyken babası elini koyunca sakinleşiyor duruluyor.
bu arada dün çok burnum kanadı yaklaşık 10 dk.durmadı.ozamandan beridir bebişim daha az hareket ediyor korkuyorum.bakalım yarın ruycam d.rumu
kızlae merhabalar,
bende ocak annesiyim sizleri hep takip ediyorum ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım. şuan da yaklaşık 33 haftalığım
benim bir sorum olacaktı
kanında lökosit ve idarırında albumin çıkan var mı
ne anlama geliyor
öyle oldu cnım hayırlı olur inşallah.ama kayınvalidemiz yok.5 sene önce vefat etti.kayınpederde kendi halinde işte.iremik hayırlı olsun negüzel senin eltin kız kardeşin olucak.kayınvalden ne şanslı aynı evden iki kız almış
hıhı bendede sabah kalktığımda sertlik oluyor bide ayıptır söylemesi geceleri wc ye kalkma gibi bir alışkanlığım olmadığından sabah uyandığımda çok kötü sıkışmış ağrıları bile başlamış şekilde oluyorum. normalde bugün eşimin boş günü ne güzel benimle ilgilenecek diye sevinirken sabahın köründe telefon çaldı kayıonvalidemin ağrıları başlamış ağlayıp duruyormuş diye 2 hafta önce ameliyat oldu bel fıtığından bütün doğum için ayırdığım para onun hastane masraflarına gitti. canım sıkılıyor eşim gitti ilgilenmeye ben yine ilgisiz kaldım. tek oğlanda eşim. yine hastaneye yatırırlarsa masraflar yine bizden olacak gibi görünüyor Benim doğum masraflarımı kim ödeyecek çok merak etmeye başladım bunada canım sıkılıyor. napcam bilmiyorum.. ilgisizlikten bunalıma girmek üzereyim.
hıhı bendede sabah kalktığımda sertlik oluyor bide ayıptır söylemesi geceleri wc ye kalkma gibi bir alışkanlığım olmadığından sabah uyandığımda çok kötü sıkışmış ağrıları bile başlamış şekilde oluyorum. normalde bugün eşimin boş günü ne güzel benimle ilgilenecek diye sevinirken sabahın köründe telefon çaldı kayıonvalidemin ağrıları başlamış ağlayıp duruyormuş diye 2 hafta önce ameliyat oldu bel fıtığından bütün doğum için ayırdığım para onun hastane masraflarına gitti. canım sıkılıyor eşim gitti ilgilenmeye ben yine ilgisiz kaldım. tek oğlanda eşim. yine hastaneye yatırırlarsa masraflar yine bizden olacak gibi görünüyor Benim doğum masraflarımı kim ödeyecek çok merak etmeye başladım bunada canım sıkılıyor. napcam bilmiyorum.. ilgisizlikten bunalıma girmek üzereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?