2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben biraz çatlamışım yaa o kadar da önlemimi aldım ama kasıkla göbek arasındada ufak çatlaklar oluşmuş maalesef sanırım bu tamamen cilt yapısıyla ilgili birşey umarım daha fazla çatlamam

meraba kızlar nasılsınız? bende çantasını yavaştan hazırlamaya başladım önümüzdeki hafta aldıklarımı yıkayıp ütülicem.bugün bizim dr. kontrolümüz vardı çok şükür herşeyi iyi dedi dr. bu ay ben 1kilo almışım çok şaşırdım her ay 3 kilo almaya alışmıştım çok sevindim. bebişim 2118gr olmuş maşallah Allah nazardan saklasın diyelim nazar deymesin oğluşuma. birdaki kontrolü 20 gün sonraya verdi ondan sonraki ay doğum var dedi şimdilik normal doğum gibi dedi bakalım hayırlısı Allah herkeze gönlüne göre versin amiiin.

kızlar bugun benımde sağ tarafımda sancım oldu.sonra kesık kesık gectı.uzandım baya.şimdi iyiyim ama ister istemez korktum tabi.ben daha hzırlamadım çantamızı.yıkayı utulemem lazım.

Hayırlısı Feza, bende normal doğum istiyorum ama bebişlerin keyfi bilir. Şükran'cım çatlaklar tamamen cilt tipinle alakalı istediğin kadar dikkat et ama kaçışı yok. Daha evvelde demiştim benim zaten belimin yan taraflarında çatlaklarım vardı şimdi aşağı doğru indiler. Göbeğim çok kaşınıyor bu aralar, alt kısımlarından ziyede tam şiş kısmı, sürekli bakıyorum hatta eşime sorup duruyorum çatlağım var mı diye. Şimdilik yok ama bekliyorum, benim cildimde çatlamaya çok müsait. Üzülmüyorum desem yalan olur, elbette bebeklerin sağlığı herşeyden önemli ama daha genç insanlarız bunları da önemsiyor olmamız çok doğal bence.

Geçmiş olsun Sevorane, yorma kendini. Artık epey büyüdüler, beni gaz sancıları harap ediyor. Çok kötü oluyorum. Eğer dışarı çıkar yürür ya da evde iş falan yaparsam daha iyi ama hareketsiz kalırsam çok kötüyüm.

kızlar bende hiç çatlak olmadı ama karnımda kaşıntılar oluyor sanırım bende çatlıcam bu arada göğüsten süt gelmesi sızlamalar v.s yaşayan varmı bende hiç bi belirti yok göğüslerimde sızlamıyor bile aceba sütümmü olmayacak kaygısı başladı

Şeker gibi benim sanırım iki hafta evveldi göğüslerimden çok az sarımtırak bir renkte süt geldi (tabi ben yine duygulandım ve ağladım). Bir daha da olmadı. Ama sızlama v.s. hiç bir belirti bende yok. Sütümüz olur herhalde ya, kafana takma.

benim de çatlaklarım yok henüz.lierac kullanıyorum belki onun da etkisi vardır.göğüslerimden 2 aydır azar azar renksız sıvı gelıyor,arada bir.gaz derseniz o zaten hamileliğimin başından beri şiddetli bir şekilde var zaten.alıştım artık ona.gaza en güzel çözüm yediklerimize ve miktarına dikkat etmekle birlikte en önemlisi hareket.hareket birebir.birde yedikten sonra 2 saat boyunca yatay pozisyona geçmeyin.

uzun zamandır buraya giremiyordum ne güzel şeyler yazmışınız okudğuma göre herkesin odaları hazırlanıyor yavaş yavaş inş. sağlıklı sıhhatlı büyürler odalarında bizim odamız olmayacak beşiğimiz çoktan alınmıştı dolapta kendi poşetinde duruyor daha kurmakdık kurmak zaten 5dk mızı alıyor hemen kurarız ondan acele etmiyoruz. çatlak olarakta sadece bacaklarımın üst taraflarında var bende yağlanıyorum ama düzenli değil düzenli olunca azalmaları görüyorum. kilolara taktım kafayı ben 15 kilo almış bulunmaktayım üzülüyorum doktorda çok diyor kimi görsem çok diyor canım bişi yemek yemek istemez oldu bir ara ne yapcam bilmiyorum... bol bol süt içiyorum ilaçlar filan pekmezde yemeye başladık. göğüsümden bir ara çok fazla sıvı geliyordu hatta çarşaflar batıp batıp duruyordu sinir oluyordum artık o kadar yok. o sıvı ile de sütün fazla olup olmaması gibi bir alakası yok içiniz rahat olsun. uykudan şikayetçiyim ne yatmak istiyorum yatıncada kalkmak istemiyorum. rüyalar desen aldı başını gidiyor. ilgi istiyorum eşimde sağolsun hiç ilgilenmiyor benimle neredeyse doğum olacak az kaldı ama farkında değil bazı hareketlerimin hamilelikten olduğunu bide dün aynadan kendime bakıyordum geldi arkamdan sarıldı karnıma dokundu karnın iyice büyümüş şimdi gerçekten hamile gibi olmuşsun dedi deli oldum... çok yazdım okurken sıkılmayın devamını sonra yazarım artık

benimde çatlaklarım oluştu şimdiden sol kasığımın olduğu yer çatlamış sanırım ne yapsak faydasız ten yapısıyla ilgili bu inşallah daha fazla çatlamam. benimde şuana kadar hiç göğsümden sıvı gelmedi öyle bir dolgunlukta yok bakalım ilerleyen günlerde ne olucak. tearfulcum sen kaçıncı haftadasın bende şimdiye kadar 13 kg aldım.hamileyken sanırım insan daha fazla ilgi ve sevgi bekliyor alamayıncada üzülüyor tabi. benim eşim sağolsun çok ilğili hem bana hem bebişimize her şeyine benle birlikte yapmaya çalışıyor sağolsun o olmasa napardım bilmiyorum çünkü ailemden şimdiye kadar tek bir yardım bile görmedim sağlık olsun

selam hamişler bende henüz çatlamayanlardanım ama göbüşüm çok kaşınıyor .çatlamaya da cok musaitim.çünkü başından beri 14 kilo aldım ve daha doğuma da var bakalım:))) neyse günler geçtikçe sizlerde benim gibi strese giriyormusunuz acaba ??? öyle yada böyle doğuracağız ama şöyle bi avazda diyorlar ya Allah hepimizi gerçekten bi avazda kurtarsın inşallahhhh.hepinize sağlıklı günler diliyorum.

Benimde Hiç çatlağim Olmadi Bu Güne Kadar 54 Ile Başladim 68 Im şu An.
Kislar Ya Benimde Hiç Gelmedi Daha Sütüm Bazen Bende Korkuyorum Acaba Olmayacakmi Diyeee..ayy Bol Bol Olur Inşallah Hepimizin Sütü Arada Bir Sikiyorum Belki Bişelre Gelir Diye Yok Hiç Süt Müt Geldiği Yokk..
Bende Sirt Ağrisi çok Oluyooo Sirtim Aşiri Ağriyoo ..

Kızlar benim göğüslerimden de gelen birşey yok aman Gamzecim göğüslerini hiç sıkma bir yerde okumuştum doğum eylemini başlatabiliyormuş

32. haftadayım. sütün bol olmasından çok bebeğin emme isteğide önemli bizim bir arkadaşın maşallahı var süt konusunda ama bebeği emmiyor az emiyor iştahsız öyle olmasınlar ya o da kötü bir durum hem bebeklerimizin iştahı hemde bizim sütümüz bol olur inş.

slm kizlar benimde karnim ,gogsum sirtim cok kasiniyor gogsumun alt tarafi catlamis tenim cok kurudu catlamalar basliycak heralde bu zamana kadar iyi dayandi zaten. bebisim masallah cok hareketli eliylemi ayagiylami bir iteliyor kucuk bir sertlik olusuyor bir iki saniye elliyorum hemen cekiyor cok hosuma gidiyor

kızlar benim göbeğim çok büyümedi belki ondan çatlamadım ama 53 kilo ile başladım şuan 70 kiloyum aranızda en fazla kiloyu ben almışım herhalde inanılmaz ekmek yiyodum bi ara kendimi firenliyemiyodum yemezzesem karnım doymuyodu şimdi kestim ama ne çare aldık bi kere onca kiloyu
inşallah sütümüz bol olur bebeğimizde iştahlı

Evet kızlar benim çatlaklarım ortaya çıktı ilk kaşınmayla başladı sonra deri döküntüleri sonrada kırmızı damarlar oluştu ve çatlaklar meydana geldi işte böyle bende badem yağı kullanıyorum ama tamamem vücut yapısına bağlı arkadaşlar.

Benim göğüslerim şişmeye başladığı zamanlarda sütüm gelmişti ama şuanda süt gelmiyor bende fazla kurcalamıyorum doğrusu belki sıksam gelirde sıkılması doğru değilmiş çünkü ilk süt bebişe çok yararlı olduğundan.

Oooo ben yokum herkes buradaymış bugün. Ben sürekli iyiyim iyiyim diye diye kendime nazar değdirdim. Bu sabah karnımda bir ağrıyla uyandım, kızım olduğu gibi yukarı toplanmış karnım adeta taş gibiydi. Sırt üstü yattım biraz acaba rahatsızmı oldu dedim, neyse o sırada eşim uyandı ağrın mı var dedi. Karnıma dokunmasıyla aklı çıktı, hadi doktora gidelim, ya kordon dolandıysa, ya ters döndüyse, neden karnın bu kadar sert gibi bir sürü şey söylemeye başladı. Bay panik, bende kızdım sen daha şimdiden böyle yaparsan ilerde ağrılarım artınca ne yapacağız hastaneden çıkmayız herhalde, soğukkanlı olsana biraz dedim. O beni sakinleştireceğine ben onu sakinleştirmeye çalışıyordum. Bugün eşimin doğum zamanı halini düşündüm ve hemen düşünmeyi kestim, çok kötüydü :). Bugün bütün gün dinlendim ama çok uykum var.

selam kızlar bendede henüz çatlaklar oluşmadı.ama kaşınıyor karnım.süte gelince valla bende süt müt yok.şişti göğüslerim sızlıyor ama süt falan yok.
bu arada bu aralar bizim kızda çok hareketli artık canımı yakmaya başladı.ama olsun canı sağolsun.öyle iştee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…