2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

AYCAN CIM NERELERDESİN SEN HİÇ GİRMİYOSUN ARTIK..
HAYIRLI OLSUN CANIM ODANIZ OĞLUSUN İYİ GÜNLERDE MIŞIL MIŞIL UYUSUNDA BÜYÜSÜN İNŞALLAHH.GÜLE GÜLE KULLANIN...

haklısın Gamzecim ya,birara internet bozuktu evde.Şimdi buralardayım ama senin de az kalmış Şenizine kavuşmana canım.Normal doğum mu istiyosun sezeryan mı?Ben normal isyorum şimdilik ama hayırlısı ne ise o olsun.

EVET CANIM BENDE NORMAL DOĞUM DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH YANİ SON ANDA KORKUP MASADAN KAÇMAZSSAMM:roflol::roflol:
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...HERŞEYİ HAZIRMI BEBİŞİN..

Carpediem oğluşunun odası hayırlı olsun canım güle güle kullansın :))Diyet nasıl gidiyor diyetten sonra kilo aldın mı hiç ben 1 kilo almışım bir de canım kaç günde bir şeker ölçümü yaptırıyorsun?

gamzecim hemen hemen herşeyi hazır.Odası gelip kurulacak bi de pijama,emzirme sütyeni falan alacam tabii eksikler bitmez,vardır mutlaka eksik bişeyler.Hastane çantamı da hazırladım ama içindekileri 2-3 hafta sonra çıkarıp yıkayacam.Şimdilik koydum kenara acil bişey olursa diye...
Şüko canım toplam 10,5 kilo aldım sanırım 2 kilo aldım diyetten sonra yani bir aydır.Ben aşırı da dikkat edemiyorum bazen ipin ucu kaçıyor.Sadece bi kere pazar günü tokluk kan şekerimi ölçtürdüm 88 çıkınca moralim düzeldi.Benim için tansiyon daha büyük problem aslında.Dün tetenozun ikinci dozunu vurdurmaya gittim sağlık ocağına bacağında ödem var dedi.Yarın kontrolüm var bakalım soracam doktoruma...

Bi yandan yemek yapıyorum bi yandan buraya yazıyorum.Sabahları yemek yapmak iğrenç bişi ama akşam eve gelmem 7 yi buluyor ve yorgun oluyorum okul dönüşü.Sizler kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyosunuz?Ben mümkün olursa 37 ye kadar çalışmak istiyorum.

dün bebişimi gördüm ultrasonda ck güzeldi ya bana baktı sanki böyle ufacık bişey...
ocagı bekliycez artık kucagımıza almak için

merhaba kızlar artık bebişli rüyalar arttı bende.sabaha kadar kızımızı görüyorum rüyamda kokusunu bile hissediyorum çok tuhaf.aslında çokta rahat uyumuyorum ama 2 dakika dalsam rüyama giriyor.bu aralar uyku düzenim berbat.erkenden uyanıyorum eşim işe gittikten sonra tv izleyerek uyumaya çabalıyorum ama nafile.işin garibi babamızında uyku düzeni bozuldu.oda benim gibi sabaha kadar 10 kere uyanıyor.
bu arada carpediem odası hayırlı olsun minik yeğenimizin hepinizi öpüyrum.

Carpediemcim tokluk kan şekerinin 60 dakikalığına mı yoksa120 dakikalığına mı baktırdın canım?

şüko canım 120 dakika normal mi?Senin nasıl çıkıyo?
Bi de sen de öğretmensin yanılmıyosam doktordan 32+0 da rapor alınca bi yere onaylattın mı?Yoksa direkt okul idaresine mi verdin canım?

Canım benim de 120 dakikada aynı değer çıkmıştı normal aralıklarda ben de öğretmenim 31.haftanın sonunda ayrıldım ben sezeryan olacağı için eşim hastanede sevkimi kendi doktoruma götürdü üzerine gerekli şeyleri yazdı doktorum ve sevki okula götürdü eşim hepsi bu kadar başka bir yere onaylatmaya gerek yok canım

Kızlar şimdi bebişimin kıyafetlerinin etiketlerini kestim renklerine göre ayırdım yıkamaya başlayacağım dalinin sıvı deterjanını aldım bu arada epey birşey almışız abartmışız galiba biraz hala kızımın eksikleri var diye düşünüyordum bir de:)dün de dolaplarını sildim ama o kadar havalandırmama rağmen hala biraz çam kokusu var acaba biraz daha yıkamak için beklesem mi?Çok heyecanlanıyorum bunlar benim bebeğimin kıyafetleri mi diyorum sanırım kucağımıza alınca bazı şeyleri daha iyi idrak edebileceğiz tüm hamileler sağsalim kucağımıza alırız inşallah!

Amin Şükran, bende hala havalandırıyorum mobilyaları. Camlar sabahtan açılıyor akşama kadar açık, odaya bir giriyoruz buzz gibi ama koku var biraz. Bizim çocuk mobilyalarının kokusu çıktı (yatak ve dolap) ama şifonyeri takımınkinden farklı almıştım onun kokusu hala çıkmadı bekliyorum. Dolaplarıda yeni silmişsin istersen bir iki gün daha bekle o da alır kokusunu.

Evet Edacım biraz daha bekleyeceğim iyice kokusu çıksın kıyafetlerini de şöyle 3 hafta sonra yıkayayım diye düşünüyorum sadece doğum çantasını hazırlayacağım

Sims ne güzel epey kolaylamışsın işlerini darısı başımıza. Sirke benimde aklıma geldi (mübarek herşeye yarıyor ya) sildiğim suya biraz ekledim ama çokta eklemeye cesaret edemedim, olmazsa bol sirkeli suyla sileceğim. Bekle bekle sıkıldım, ağırlaşmadan işlerimi halledeyim istiyorum. Bugün kızıma bir hırka başladım becerebilir miyim bilmiyorum ama denemeyeceğim.

annesi örerde olmazmı hırka hiç edacım.. bende daha pek birşey yapmadım.aslında yavaştan yavaştan başlamam lazım.

selam kızlar bende bugün çantamızı hazırladım ama hala eksikler var.aldıkça yerleştircem artık.Allahtan kıyafetleri yıkayıp ütülemiştim artık çok çabuk yoruluyorum.ve her gece sabaha kadar uyuyamıyrum.

en iyisini yapmışsın iremikcim fazla ağırlaşmadan eksiklerimizi hazırlamaya bakalım artık .bende hastane çantamı hazırlıycam artık ne olacağı belli olmaz bu saatten sonra bakarsın aniden sancılanırız doğum başlar tedarikli olmakta fayrda var..

Allaha şükürler olsun ki uykularım çok iyi şimdilik tabi yanımda eşim olmadığı için onunla bilirkte yatınca uyuyamıyorum onsuzda olmuyor ama napiim rahat edemiyorum eşimde üzülüyor oda başka odada yatıyor neyse :) bende hastane çantamı yavaş yavaş hazırlamaya başladım bu hafta da bebişimin bezini falan alıcam offf daha evimi yerleştirme işlerim var temizliğim bitmedi ağırdan yapınca bitmiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…