2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar benim kasılmadan özellikle kastettiğim şey karnımdaki sertleşmeler bazen taş gibi oluyor karnım sanırım bunlar rahim kasılmaları ben bunları daha önceden bebek bir yerde toplanıyor diye algılıyordum

Reflex sen söyleyince farkettim son kutucukta olduğumuz, hayırlı olsun inşallah. Şüko o sertleşmeleri bende toparlanma diye biliyordum

Kızıma balerin patikleri ördüm ama çok küçük oldular. Eşim olur dedi bakalım. Şimdi de kolay bir hırka başladım bakalım neye benzeyecek.

eda cigim ,asallah kizina baya sey ormeye basladin ne guzel annesinin elinden kiyafetler giyecek bende cok istiyorum ama beceremiyorum

ooo siz herşeylerini hazırlamış,yıkamışsınız bile bebişlerin.Ben daha yıkama evresine gelmedim.Bayramdan sonra yaparım diye düşünüyorum.Gerçi benim daha var.Sanırım aranızda en geç ben doğururum(İnşallah)Aranızda çalışan hamişler var mı?Ben 32+0 da 5 hafta daha çalışabilir raporu almayı düşünüyorum ama sağlık durumumuza bağlı tabii.

eda cigim ,asallah kizina baya sey ormeye basladin ne guzel annesinin elinden kiyafetler giyecek bende cok istiyorum ama beceremiyorum

Gülümse ben becerebiliyorsam sende becerebilirsin emin olyerimseniben. Eşime ve kendime düz atkı örmekten öte bir örgü tecrübem yok ama nette sürekli açıklmalı kolay örgü modelleri arıyorum. Patikleri kaçıncı denemede başardım, başlamak önemli olan. Bir ip ve şiş alınca uğraşırken deneme yanılma birşeyler yapıyorsun. Zaten hemen büyüyorlar ne kadar giyecek ki.

bak heveslendim simdi hatira olsun diye istiyorum bende aslinda yapmayi .nette gosteriyorlarmi? bildigin bir site varsa yazarmisin canim istaha geldim patik deneyeyim bende insallah becerebilirim

Mesela ne örmek istiyorsun? aaa patik demişsin zaten, tamam ben bulduğum siteyi sana yollayayım inan çok kolay ve çok güzel oldu

Bu netten aldığım resim. Adres :

Sitenin aşağılarına in orada tarif ediyor nasıl yapıldığını. Ben güzel yeşil bir ip almıştım, bebe yünü değil biraz daha kalın. Ondan kızıma bir yelek örmüştüm kalan iplede bu patikten yaptım, benim ipim bundan daha kalın ve çok daha şeker oldu. Resmini koyabilsem koyardım. Yapılışı çok kolay anlamazsan ben sana anlatmaya çalışırım. Akşam otururken örüp bitirdim zaten, hadi kolay gelsin bakalım.

merhaba kızlarr yeni üyeyim ve inşallh bende ocak 31 de anne olacağım.Hepinize sağlıklı hamilelik sorunsuz doğum diliyorum.

merhabalar güzeller güzeli ocak anneleri.birkaç gündür giremedim özledim sizi.annemler falan gelip gittiler.doğum yaklaştıkça stres artıyor.benden kıdemlıler sen dur daha sırnı bekle özce biz stres yapıp önce biz doğurcaz demesinler stres işte dur deyince durmuyor.kafamçokkarıştı kızlar bende şöle bişey oluşmaya başladı.vajinamda sanki elektrik çarpması gibi bişiy oluyor arada ve sanki bişey dışarı çıkacakmış gibi hissediyorum korkuyorum yaaa.erken falan gelmesin miniğim.bu arada hastane için pijama aldım.altı hamile pantolonları gibi,diz boyu sabahlığı var vede üstünün pilelerle gizlenmiş emzirme açıklıkları var çok kullanışlı.öpüyruuum

İremik herkese hep söylüyorum ama kendini yorma. Ben yorulduğum zaman hemen farkediyor, baskı artıyor ve hafif ağrı. Onun için herşeyi yavaş yavaş yapıyorum.

kızlar bende bugun doktora gittim prensesim buyumus maşallah.parmaklarını ağzını görünce heyecanlanıyor insan.resimlerinide aldık yıne dort boyutlu. bebeğim 1950gr.olmuşşimdilik bir problemimiz yok çok sükür.

maşallah kızına büyümüş nazar değmesin.benim daha var kontrole yaaa.36. haftada gel dedi ama ben çok özledim kızımı.
edacım haklısın yorgunlukta etkiliyor insanı ama ben biraz tez caanlıyım aklıma bişiy takınca yapmazsam çatlarım

merhabalar ocak anneleri ..sizlerinde benim gibi kemikleri ağrıyormu acaba ??doğum yaklaştıkça vücüdumdaki bütün kemikler sanki sızlar olduu .yatakta sağımdan soluma zor döner oldum valla .... Canım oğluşum için sıkıyoruz dişimizi bakalım .Çarşamba günü kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır...
sevgiler.....

Kızlar sıra sıra açıklamalı gayet kolay bir bebek hırkası var ben epey önce örmüştüm ve ilk hırka örüşümdü sizler de kolaylıkla yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…