2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım park yataksa hiç düşünme götür derim.zaten ufak bir valiz gibi.2 gunde kalsan 20 gunde kalsan bebeğin rahat etsin.

gece sık tuvalete cıkan sevgili hamiş arkadaşlarım bende sizlerdenimmm :))) gecede 5 -6 kere tabiri caizse işiyorummm :)))

bende gece 2 kere falan kalkıyorum tuvalete.şeker gibi bencede götür canım yatağı iyi olur rahat edersiniz.ayaklarımın şişlerini masajla faln azaltmaya çalışıyoruz ama nafile.ya dayak yemiş gibi oldum etlerim kemiklerim acıyor ya

Sıkın dişinizi arkadaşlar, son zamanlar daha zor gelir yoksa. Ben bu sabah 11 gibi kalktım yetmiyormuş gibi akşam 5'ten 6'ya kadar yine uyudum. Şimdi suratsızım, eşiminde işleri çok yoğun bu aralar ya geç geliyor ya da çok yorgun, ona da kızıyorum kendi kendime. Sonra yazık ya zaten canı çıkmış geliyor diyorum, 5 dakika sonrada ee ne yapalım bende her zaman hamile değilim daha fazla ilgilenmeli diyorum :bbo:. Tabi zavallıcık bunlardan habersiz, ağladığımda falan üzülüp duruyorjeyyar.

meraba kızlar bende çok tualete çıkıyorum.çarşıya çıkmaya korkar oldum yürüyünce daha çok çişim geliyor yapmazsam kasıklarıma ağrı yapıyor herzaman temiz tualet bulmakta zor çarşıda çok zor oluyor. bugün kraftın park yatağını aldık şuanda kampalıymış 115 ytl fiyatı özellikleri piera cardinin park yatağına benziyo benetton renklerinde fiyatı çok uygun geldi bize almayanlara tafsiye ederim. bide çatlakları önlemek için kakoa yağının katısı oluyormuş o daha çok etkiliymiş burda bir aktarcıda şifalı bitkiler üzerine uzman bir adam çalışıyor herkez gidip ona hastalığını söylüyor oda hangi bitkilerin iyi geldiğini ve tedavi yöntemini anlatıyor o dedi bende aldım bakalım faydası olacakmı ben birazcık çatladım gerci inşallah daha fazla çatlamam

Şubat annelerinin forumlarını okuyordum maşallah kaynatıyorlar. Orada bir konu açmışlar bende fikrimi yazdım. Eşiniz doğuma girecek mi? Girmeli mi? Neden?

sağolun kızlar yatağı götürecem karar verdim
ya kızlar tuvalet sorunu,mide yanması,kemiklerimdeki ağrılar,karnımda kasılmalar vb hepsi bendede mevcut bazen katlanamıyorum geçen gece kemiklerim okadar çok acıdıki heryerim batıyordu kalktım ağlayarak eşimi uyandırdım ne olur doktora gidelim sezeryanla alsınlar dayanamıyorum diyee sonra bi süt yaptı öyle uyumuşum
oh buğün kemiklerim ağrımıyor diyorum o gün midem fena diğer gün midem ağrımıyor diyorum kaburgalarım fena bla bla bla
az kaldı kızlar dayanın

ay kızlar benimde kaburgama çalışıyor prensesim.dokununca bile acıyor kemiklerim.doktorum bile çok hareketli bebek diyor.

kızlar doktora gittik oğluşum 2300 gr olmuş..nasıl da büyümüş..canım benim..
sormayın bende mantar olmuşum..doktor fitil ve merhem verdi onu kullanacağım artık..çok da dikkat ediyordum ama olmuşum işte..

günaydın kızlarr :)
dün kontrolümüz vardı oğluşum 2150gr geldii biraz moralim bozuldu sanki biraz zayıf gibi geldi bana siz ne dersinizz . ayrıca bebişim hala dönmediği için doktorum sezeryana alıcaz dedi ve 15 gün sonra tekrar çağırdı ameliyat günü belirlemek için .ve ben o an anladım ne kadar az zamanım kaldığını :)) annecimmmmmmmm cok korkuyorummmm kızlarrrr günlerimiz sayılııııı :)))ııııyyyyyyy!!!!

maşallah kızlar bebeklrinize hale canım bu arada bebeğin zayıf değil ortalamanın üstünde canım baktım diğer anne adaylarıyla kıyaslama boyunu ve kilosunu

canlarım hepinizin gelecek kurban bayramı şimdiden kutlu olsun
hepiniz kendinize çok ii bakın sizleri çok özleyeceğim inşallah hayırlı haberlerle gelirim allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin gelince görüşmek ümidiyle hoşçakalın hepinizi çok seviyorum canlarım benim:a015:

Sizinde kurban bayramınız kutlu olsun şeker gibi, kendinize çok dikkat edin. İyice dinlen bebişini bekler, hayırlı haberlerle gelmen dileğiyle

günaydın kızlarrr.şeker gibi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım Allah seninde hepimizinde yardımcısı olsun.halecim ve handecim maşallah bebişlerinize.bence ikisininde kilosu gayet iyi malum her bebeğin kendine özgü özellikleri olacak.oyüzden halecim bebişinin zayıf olduğunu falan düşünme.öyle olsa dr un sölerdi zaten.bizim kızda sürekli dönüyor bu aralar.bir sağ taraftan bi sol taraftan kaburgalarımı tekmeleyip duruyor.

canım evet çok yakınız.dr um bana ocağın 24 ü gibi normal 40 hafta doluyor dedi.ama ben sezeryan istediğim için 38 hafta bitince alırız dedi.sana bişiy söyledimi

ay içimi rahatlattınız kızlar gerçekten sizler de olmasanız yani burdaki o sıcak alaka ve destek te olmasa zaten günler bu kadar keyifli geçmiycek.bu arada şekercim allah hayırlı doğumlar versin hayatım güzel haberlerle dönersin umarım dualarımız seninle.ve tüm hamişlerim hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun nice nice bebişlerimizle bayramlar olsun inşallah.

ay canim hayirli haberlerle gel insallah seninde kurban bayramin kutlu olsun canim kendine dikkat et allah yardimcin olsun:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…