Selam kızlar, reflex geçmiş olsun dikkat et kendine yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Doğum konusunda banada adet sancısının fazlası gibi dediler, ben her ay sürüngen modunda çektiğim için o sancıyı katlanabilirm gibime geliyor, bakıp göreceğiz.
herkes aynı şeylerin derdinde demek ki. Ben bugün biraz dışarı çıktım, k.validem ile alış-veriş merkezine gittik ama ben yoruldum ya. Hiç evden çıkmasam en güzeli, sürekli birşeyler uydurup yürümek için bahane yaratmaya çalışıyorum ama evde olunca çok rahatım. Zaten biraz hızlı ya da ani hareket ettiğimde hemen kasıklarımda bir ağrı ve basınç beliriyor. Çokta dert etmiyorum bu kadarıda olacak artık diyorum, çok pimpiriklenip şikayet etmemeye çalışıyorum. Bugün koskaca alış-veriş merkezinde canım hiç birşeye bakmak istemedi, birtek Mudo'da bir kaç tane hamilelerin giyebileceği tarzda gömlek ve üstler vardı onlara baktım, ondanda sıkıldım hemen, zaten 3 hafta falan kaldı ne yapacağım bunları dedim. Otururken yanıma bir teyze geldi kızım Allah ahh uhh dedirtmeden bebeğine kavuşmayı nasip etsin, sende dua et dedi, çok hoşuma gitti. Hep hamile kalıca bir sürü şey alacağım diyordum ama hamileye benzemem son zamanlara denk gelince hevesimde kaçtı. Kızım gelsin zamanıda,eli ayağı yerinde, sağlıkla başka birşey istemiyorum. Tek sabırsızlığım sağlıklı mı değil mi endişemden kaynaklanıyor, dr.um rahat ol bir sorun yok desede onu görmeden rahatlayamayacağım