2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar bebişlerinizle mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle.
Kaç gündür giremedim çok hastayım yatak yorgan yatıyorum heryerim dökülüyor resmen .
Bende normal doğum istiyorum inşallah bi aksilik çıkmaz.

selam kızlar reflex çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.bende son karar olarak spinal sezeryana karar verdim ama şimdi korkum ameliyat sırasında tansiyonumun düşmesi bayılmam falan.çünkü sırtüstü yatınca nefesimde daralıyor.sizce olurmu böyle şeyler

Selam kızlar, reflex geçmiş olsun dikkat et kendine yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Doğum konusunda banada adet sancısının fazlası gibi dediler, ben her ay sürüngen modunda çektiğim için o sancıyı katlanabilirm gibime geliyor, bakıp göreceğiz.

herkes aynı şeylerin derdinde demek ki. Ben bugün biraz dışarı çıktım, k.validem ile alış-veriş merkezine gittik ama ben yoruldum ya. Hiç evden çıkmasam en güzeli, sürekli birşeyler uydurup yürümek için bahane yaratmaya çalışıyorum ama evde olunca çok rahatım. Zaten biraz hızlı ya da ani hareket ettiğimde hemen kasıklarımda bir ağrı ve basınç beliriyor. Çokta dert etmiyorum bu kadarıda olacak artık diyorum, çok pimpiriklenip şikayet etmemeye çalışıyorum. Bugün koskaca alış-veriş merkezinde canım hiç birşeye bakmak istemedi, birtek Mudo'da bir kaç tane hamilelerin giyebileceği tarzda gömlek ve üstler vardı onlara baktım, ondanda sıkıldım hemen, zaten 3 hafta falan kaldı ne yapacağım bunları dedim. Otururken yanıma bir teyze geldi kızım Allah ahh uhh dedirtmeden bebeğine kavuşmayı nasip etsin, sende dua et dedi, çok hoşuma gitti. Hep hamile kalıca bir sürü şey alacağım diyordum ama hamileye benzemem son zamanlara denk gelince hevesimde kaçtı. Kızım gelsin zamanıda,eli ayağı yerinde, sağlıkla başka birşey istemiyorum. Tek sabırsızlığım sağlıklı mı değil mi endişemden kaynaklanıyor, dr.um rahat ol bir sorun yok desede onu görmeden rahatlayamayacağım

reflexcim çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
edacım bu endişeler ister istemez hepimizde var sanıyorum.ama az kaldı.sabır tum hamişlere..

kızlar birde şu link e bakın :)))ama tabii bu kadar çabuk geçmiyor...fakat sonuç harika değilmi:))))bence herşeye değer...:)))))))))))))

ayy canim ya neguzelde bastan sona cekmis ne guzel bir hatira kadin hamileliginin son haftalarinda cok guzellesmis bence cok yakismis bence pozitif yuklu bir anne babanin bebegi olarak dunyaya gelmis tatli bebis

reflexcim canim gecmis olsun allah yardimcimiz olsun simdi sanirim daha cabuk hastalik kapa biliriz benimde agzimin icinde ve dilimde yara cikti vitamin yetmezliginden olmus doktor vitamin verdi ayrica demir vitamini almaya basliyorum tam sinirdaymis demirim ama dogumda kan kaybinda yardimci olacakmis benim arada elimde kolumda hic can kalmiyor acayip halsizlesiyorum

yeni üye oldum.okurken çok hoş herkes çok sevimli ve içten ama niye hiç kimse merheba demiyooo?31 ocakta bebişim geliyo herkese sağlıklı doğumlar.

Hoşgelmişsin Sevgili Ocak Annesi Caan Umarim Aramizda Iyi Vakit Geçirirsin Canima.s.

Canım hoşgeldin aramıza aramızda 15 gün var inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız

hoşgeldşn canım benimkide 20si inşallah aceleci davranmassa
bak burda bebişim

canım hoş geldin.artık yaklaştıkça günler insan daha bir dalgın oluyor.unutmuşuzdur hoşgeldin demeyi.şimdiiii hoşgeldin iyiki geldin

günaydııın.kayboldunuz ocak anneleri.dünden beri kimsecikler yok.herkes ağırlaştı artık heralde siteye girmeye bile fırsat bulamadınız.ben birazcık öyleyim de

ben buradayım iremik valla hiç sorma çok ağırlaştım bende
kızlar sizlere bişe sormak istiyorum ben yarın gidiyorum doğumu orada yapacam allah izin verirse bebeğin yatağınıda götürsemmi karar veremedim zaten yatak yorgan annemde bide onları geri getirmesi var ama orada nerede yatacak bebek diyorum ayy valla karar veremedim biri getir diyor biri getirme diyor tecrübesiz olmak böle bişey heralde

Kızlar ben geceleri çok sık tuvalete çıkıyorum 1,5 -iki saatte bir falan sizlerde de durum böyle mi?

hiç sorma sükocum bende de durum aynı.yoruyluyorum artık tuvalete gitmekten birde ayaklarım şişiyor geceleri onada çare buldum.masaj aleti.süper rahatlatıyor tavsiye ederim.

Benimde günüm günümü değil saatim saatimi tutmaz oldu. Tuvalet sorunu ile ilgili klasik yöntemi önereceğim yatmadan 2 saat evvel sıvı alımını kesin. Şeker gibi ne kadar zaman annende kalacaksın, yatağın park yataksa bence götür yeri belli olsun ya. Rahat edersin bence.

canım nekadar kalacağım belli değil işte bende onun için götürmek istiyorum olaki sezeryan oldu uzun kalmam gerekecek sanırım bencede götürmek en iyisi park yatak zaten doğru söylüyorsun hem ben hemde bebş açısından rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…