- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi EU3
-
- #1.201
sağol jnazcım, demek bulaşık makinesi olmazsa olmaz diyosun, bakalım alıcaz gibi görünüyo, Ya çok zorlanmıycaksan ilaç kullanmasan daha iyi jnaz, ama tabi sen bilirsin .
cnm ılk basta erdem geldı ımam sey demıs kızımısın ısı varsa en yakın vekalet versın olede kıyılır demıs bende tamam dedım anlamadııgım ıcın sonra gıtmısler camıye ımam tam kıyacakmıs resmı nıkahı sormus olmayınca yapamam demıs baska bır ımama gıtmısler oda kızımız olmadan olmaz demısler benı aldırlar kostur kostur ellerımde ojler var sıldım abdest almak lazımmıs aldım camıye gıttık ımam soruyor adını soyadını babanın adını sonra ıste xxxxx kızı xxxx xxxx oglu xxxx kocalıga kabul edıyormusun dıyor sende ettım dıyorsun uc kere sonra o olaydan once soru soruyor ayyyyyyy heycan cokkkkkkkkkk kotu oldu gusul abdestının farzı fılan soruydu ayyyyyy herzamnkı seyı unuttuk ımanın sartını sordu allahım 5 tamamlaayana kadar canımız cıktı sankı cok zormus gıbı heycandan :bbo:mızmız cım canım hadi hayırlı olsun nikahta neler sordu hoca tatlım bi anlatırmısın
miz mizcim senin icin bi fikir olsun diye ekliyorum:
(kirmizi elbise biraz kina elbiseni hatirlatti bana :) ))
mehır sordu bırde ne ıstıyorsun dedı 100 gram altın dedım o olmadan olmazmısmız mızcım sağol canımm Şeniz ne güzel telaşlarmış bunlar böyle bazı hocalarda bişey sormuyomuş diye duymuştum bende :uhm:
mutluluk reçetem sende çok sağol tatlım ellerine sağlık a.s.hepside birbirinden güzel modeller benim içinde fikir oldu kınam bayanlar arasında olacağı için yaptırmayı düşünüyodum
mız mızcım sağol canımm Şeniz ne güzel telaşlarmış bunlar böyle bazı hocalarda bişey sormuyomuş diye duymuştum bende :uhm:
mutluluk reçetem sende çok sağol tatlım ellerine sağlık a.s.hepside birbirinden güzel modeller benim içinde fikir oldu kınam bayanlar arasında olacağı için yaptırmayı düşünüyodum
mehır sordu bırde ne ıstıyorsun dedı 100 gram altın dedım o olmadan olmazmıs
bisi degil canim benim allah mutlulugunuzu daim etsin Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?