sürekli kavga ediyoruz oysa sadece 6 gün kaldı ..
neredeyse vazgecıcez bugun haberlesmedık bıle..
hep boyle mı olur gün daha da yaklaştıkça benneyaptımki
günaydın kızlarrrrr dün perdelerime sonunda karar verdim cok pahalı su perde olayı deli oldum.bugün beyaz eşyalar gelcek gerçi daha erken ama yavas yavas gelsin dedik.sizce cokmu erken 9 kasım düğünümğz
kıyamam ya jnaz cım sumakcım ırmaknil cim kendinizi boşuna üzmeyin. hep stresten oluyor herşey hallolur gider .. ırmaknil cim istemese oda kalkıp sana sormazdı ruyasının etkisinde kalmış bence..
infanta cım altın maltın geçici allah size kat kat fazlasını verir inatlaşsan vermem diye üstüne gelirler hayırlısı..
bizim düğün tarihide 29 kasım olucak büyük ihtimal alçım 20 gün sonra çıkıcak kaln 1 baydada hazırlanırız diye düşündük organize etmeye çalıştık herşeyi mobilyalar filan alınmadı daha nerden alıcağımızı düşünüyoruz..hayırlısıyla atlatsak birde gelinliği ankaradanmı alsam konyadanmı karar veremedim. ankarada alternaif dahamı çokturki kafamçokkarıştı bide kınayı önce evde yaparız diye düşünmüştük şimdi vazgeçtik salon yada dinlenme tesisi tarzı bi yer düşünüyoruz ordaDA sanırım abiye basit kalır nişan elbisesi tarzı bişeymi giysem diyorum nişanımda abiye giymiştim çünkü. kına yakılırkende bindallı giyerim diyorum nasıl olurki :uhm:
senağlamaarkadaşlar ya nişanlı olupta herşeyin belirsiz olması ne kadar zor.üniv bitireli 1 buçuk seneye yaklaştı ve ben hala memur ataması bekliyorum.kasım sonu olur diyolar ama ihtimal yine.şubatta düğün istememize rağmen nerede oturacağımın bile hayalini kuramıyorum.Rabbimden ümit kesilmez elbet yola girecektir ama eli kolu bağlı beklemek te çok zor gerçekten.dua edin olur mu
bana gelince...imam nikahim kiyildi...evim yerlesti...gelinligim, kina elbisem, hersey hazir
sadece bu aksam kiyafetlerim gidicek evime, onlari yerlestircez
yarin da çalisiyorum sonra izne ayriliyorum
persembe gunu pasta, yemek yapilacak
cuma aksami kinam var
ve cumartesi dugunum iste
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?