2008 Temmuz Anneleri 2. Bebeği Ne Zaman Düşünüyorsunuz?

Feridecim çok geçmiş olsun canım
Rabbim en kısa zamanda sana 2. bebeğini nasip eder inşallah.
herşey bizler için sıkma canını Rabbim gönlüne göre verir inşallahhhhh
:Saruboceq:

offfff ilk defa duyuyorum düşüğün böyle olduğunu. benim yaşadığım şeye düşük denemez o zaman kimyasal gebelik mi ne öle bişey olabilir sanırım benimki..demekki kimse anlatmıyo. keşke daha önceden bilseydin yada doktorun söyleseydi nasıl düşük olacağını bu kadar korkmazdın...
en kısa zamana hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına inşallah canım...

canım yaaa... ne diyeceğimi bilemedim okuyunca.. gözlerim doldu... Vardır Allah'ın bir bildiği elbet.. Geyiğe gelmediğin için moralinin hala bozuk olduğunu düşünüyorum... Hadi dön biran önce...

ilk günler biraz üzüldüm tabii ama kızım var o benim için çok büyük bir teselli tabii.. geyiğe girsem çıkamıyom bacım eşim kızıyo öyle saatlerce oturunca .. gündüz de merve bırakmıyo :umursamaz: özlüyorum da sizi Şeniz
canım benim yaa çok kötü oldum geçmiş olsun
inş rabim en kısa zamanda verir canım hayırısıyla

saol bitanem inş. cnm Şeniz

Feridecim çok geçmiş olsun canım
Rabbim en kısa zamanda sana 2. bebeğini nasip eder inşallah.
herşey bizler için sıkma canını Rabbim gönlüne göre verir inşallahhhhh
:Saruboceq:

aminnnnnn .. saolasın arkadaşım Şeniz

off sorma sibelcim fena bir tecrübeydi cnm benim .. Şeniz

ben merak ettiğim bilmediğim her şeyi kk da yazılanlardan bakar oldum artık.. bebişin kesesi görünmeyince mesela tüm kk da araştırdım anlatılanları okudum filan.. yani burada paylaşımda bulunmak önemli bence .. birbirimize örnek oluyoruz destek oluyoruz bir anlamda .. yaşasın kk ve orda paylaşımda bulunan herkes :enbuyukkk:

inşalah canım ya ınşallahhhh

geçmiş olsun.. onun yaşama tutunamayacak zayıf olduğunu düşün! gebeliğin ileri safhalarında sorun yaşamaktansa baştan bitmiş olması ve kürtaj olmadan bebişin bedenin ayrılması aslında üzücü olsa da şükredilecek durumlar! umarım bir daha böyle bişey yaşamazsın, Allah kimsenin başına vermesin! Allah ikinci evladını da kucaklamayı nasip etsin! gönlüne göre versin.. En önemlisi SAĞLIKLI olmasını nasip etsin!yerimseniben

çok teşekkürler canıımmm .. tatlı oğluşun napıyo bakiimm ..yerimseniben

çocukları bi arada büyütmenin çok sağlıklı ve rahat olduğunu düşünmüyorum. Neden daha bi bebeğimin tadını çıkarmadan bir diğeri gelsin.Bence en ideali 4 yaş uzmanlarda bu aralığı tavsiye ediyor.Şu an bebeğim 10 aylık 4 yaş arayla en az 3 tane düşünüyorum ve nihayetinde 28-29 oluyorum.Hayırlısı nasip kısmet

feridecim bende yeni okudum,,çok geçmiş olsun,,zor ve bir o kadar ilginç bir durum,,,allahtan sen sağlıklısın ve mervecinde sağlıklı,,üzülme biri veren ikinciyide sağlıcakla versin inşallah,,,öpüyorum

Hayırlı olsun canım.ınşallah bu bebek evdeki neşenizi daha da artırır.ıkizler de kocaman omuş olacaklar sana çok yardımcı olacaklar. Hiç telaş etme herşey çok güzel olacak emin ol ikinci çocuğunla falza zorlamayacaksın. Hamilleliğin tadına çıkart canım.

cnm maaşallah sana çok sevindim sen de benim kafadansın sanırım :) her uzman başka şey sölüyo .. bir çoğu hemen 2. yapılmalı diyor.. herkes yaşına v.s. durumlarına göre düşünüp karar vermeli..

rüzgarım tekrar tebrikleerrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…