- Konu Sahibi EmirkanVeEymenin Annesi
-
cnm sorma ben de kanama şeklinde oluyor diye düşünüyodum .. cuma günü başladı kanamam ben de düşük yaptım filan dedim herkese ama ne bilim böyle olucağını .. utanıyorum pek anlatmak istemiyorum ama örnek olsun bilsin korkmasın başka kimse diye söylemek de istiyorum çünkü ben çığlığı bastım yani.... resmen kese ve arkasından el şeklindeki eşi düşüyor ( çekince tabii ) .. eşim bugün gömecekmiş .. canı yoktu elbette ama yine de kıyamadık.
fikriyecim ayşegülüm hilmişim çok saolun arkadaşlarım destekleriniz çok değerli hele böyle günlerde .. opuyorumnanaktan sağlık sorunlarımı hallettikten en kısa zaman sonra tekrar bebeğim olsun çok istiyorum .. inş. çok beklemem hemen olur .. ama en önemlisi sağlıklı ve hayırlısını istemek tabii.. kısmet .
canım yaaa... ne diyeceğimi bilemedim okuyunca.. gözlerim doldu... Vardır Allah'ın bir bildiği elbet.. Geyiğe gelmediğin için moralinin hala bozuk olduğunu düşünüyorum... Hadi dön biran önce...
canım benim yaa çok kötü oldum geçmiş olsun
inş rabim en kısa zamanda verir canım hayırısıyla
Feridecim çok geçmiş olsun canım
Rabbim en kısa zamanda sana 2. bebeğini nasip eder inşallah.
herşey bizler için sıkma canını Rabbim gönlüne göre verir inşallahhhhh:Saruboceq:
offfff ilk defa duyuyorum düşüğün böyle olduğunu. benim yaşadığım şeye düşük denemez o zaman kimyasal gebelik mi ne öle bişey olabilir sanırım benimki..demekki kimse anlatmıyo. keşke daha önceden bilseydin yada doktorun söyleseydi nasıl düşük olacağını bu kadar korkmazdın...
en kısa zamana hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına inşallah canım...
feridecim yeni okudum burayı.çok geçmiş olsun.inan gözlerim doldu okurken.Allah sana sağlıklı bi bebek nasip eder inşallah istediğin en kısa zamanda.
saol cnm .. :Saruboceq:
benim hemen bebişim olmuyo normalde maalesef merveyi bir sene beklemiştikumarım bu sefer çok beklemem .. çünkü düşündükçe hem yaşım itibariyle hem kızım için en erken zamanda bir bebiş daha olsa iyi olacağını düşünüyorum .. :Saruboceq:
eweeettt .. zorlu bekleyiş sona erdi.. ve sonuç olumsuz maalesef.. şu an biraz daha iyiyim .. beklemek daha zordu.. bebeğim hiç gelişmemiş nohut kadar kalmış.. nasip değilmiş erken sevindim erken planlar kurdum belki ama sonuçlanmasa da bu heyecanı tekrar yaşamak planlar yapmak ve sizlerle paylaşmak bile çoookk ama çoookk güzeldi.. herkese selamlar sevgiler .. ilginize desteğinize binlerce teşekkürler.. opuyorumnanaktan
geçmiş olsun.. onun yaşama tutunamayacak zayıf olduğunu düşün! gebeliğin ileri safhalarında sorun yaşamaktansa baştan bitmiş olması ve kürtaj olmadan bebişin bedenin ayrılması aslında üzücü olsa da şükredilecek durumlar! umarım bir daha böyle bişey yaşamazsın, Allah kimsenin başına vermesin! Allah ikinci evladını da kucaklamayı nasip etsin! gönlüne göre versin.. En önemlisi SAĞLIKLI olmasını nasip etsin!yerimseniben
Kizlar ben haileyim.gecen cuma ogrendim kismetse kasimda anne olucam.ikizlerim su an 21 ayliklar.bebek gelince 29 aylik olucaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?