2008 Temmuz Anneleri 2. Bebeği Ne Zaman Düşünüyorsunuz?

lmaz: lmaz:lmaz:lmaz:lmaz: dikkat et bak sonra yetisemeyiz sana aaaa:CüvCüv:

hahahaaa .. hadi iyi haberi bekliyoruz o zaman .. bu sefer kızların olur inş.. kaydirigubbakcemile2 :CüvCüv:

Adet gunumu yanlis heseplamisim 5 ekimde bekliyormusum takvime gore.ya ne komik tam iki sene once 5 ekim 2007 evlendim ayni gun adet gordum ve ayni zamanda ikizlerime ayni ayin sonunda hamile kalmistim.hey gidi hey.
neyse sanirim ovulasyon gunumu kacirdigimdan bu ay hamile kalamam dimi.gerci bende bu sans varken ucuz bile olur.neyse asil 2010 hazirani bekliyrouz .bebek yapmak icin

Allah nasip kısmet ederse 3-4 sene sonra düşünüyorum fazla arayı açmadan,tabii durumlar ne gösterir belli olmaz ama 2. bebeğim de çalışmayı düşünmüyorum 1.sine nasip olmadı ama 2. bebeğimi en azından kendim bakmak istiyorum

oğlum 15 aylık aralarında 3 yaş olsun diye planlar yapıyoruz ama kısmet tabi
bi taraftan aralarında cok yaş farkı olmasın birlikte bi şeyler paylaşsın istiyorum
bi taraftan da gözüm hiç yemiyor amaan şimdi hamilelikti dogumdu gece uyanmasıydı bi sürü işakannehir
biraz tembelim galiba

aynı beni anlatmışsın canım tek fark biz 3,5-4 yaş olacak şekilde plan yapıyoruz yani 2011baharda çalışmalara başlicaz :)) biz plan yapıyoruz ama ne zaman olur allah bilir tabi.

kızlar ben 2. kez temmuz annesi olucam kısmetse .. inanın bana da süpriz oldu .. daha doktora da gitmedim ama tahlilim pozitif çıktı şu an kesin değil daha çok erken biliyorum ama öyle garip bir his ki içimde de tutamıyorum .. sanırım 5 yada 6 haftalığım .. sat 22 ekim.. zırt pırt mikrop yuvası hastanelere gitmek istemiyorum kese tam görünsün kalp atışı inş. belli olsun diye bu cmts değil bi dahaki cmts gidecem doktora .. tecrübeliyiz tabii no panic no heyecan hemen doktora koşmadım merve de pazar günü nöbetçi doktor aramıştım :) dua edin bana ve bebişime opuyorumnanaktan

canim benim seni tebrik ederim.Cok heycanladim birden.Aslin da ben de birden hamile kalmak istedim.ayni heycan tekrar yasamak cok coooooooook guzel olacak.Ne mutlu sana.

ayy ferdie inanmiyorummmmmmm
nasil güveniyorsun kendine masallahh sanaa.. hadi hayirlisi:)

bende ara ara düsünüyorum ama cesaret edemiyorum dogrusuu.. tam yavas yavas rahatlarkenn yine ayni seylerr bilmiorumm kafam cok karisik :S

canim benim seni tebrik ederim.Cok heycanladim birden.Aslin da ben de birden hamile kalmak istedim.ayni heycan tekrar yasamak cok coooooooook guzel olacak.Ne mutlu sana.

inş. cnm hakkında hayırlısı aslında daha çok erken ama kısmet böyleymiş planlı bir gebelik değil doğrusu .. sağlıkla gelsin inş..

ayy ferdie inanmiyorummmmmmm
nasil güveniyorsun kendine masallahh sanaa.. hadi hayirlisi:)

bende ara ara düsünüyorum ama cesaret edemiyorum dogrusuu.. tam yavas yavas rahatlarkenn yine ayni seylerr bilmiorumm kafam cok karisik :S

:)) cnm ne bilim işte olmuş bi kere :kedi: mervede bir sene uğraştık bu bir kerede oluvermiş nasip kısmet demek ki.. herşeyin hayırlısı ..

kendime güvendiğimi kim söledi askitomm .. napıcam bakalım ..şimdiden zorlanmaya başladım .. bir yanım endişe bir yanım garip bir mutluluk hissiyle kaplı pazar gününden beri allak bullağım :bbo:

Ferdiye iste bak ne guzel olmus bu sefer guzel haberi fazla beklemediniz bu sefer.Canim hic endise etme her sey yolunda olacak,Zaten Merve 2 yasinda olur bi bakarsin sana cok yardimci da olacak.Suan en iyi yapabilecen bu ceycani dolu dolu yasamak hic bir sey mutlulugunu bozmasina izin verme.Allahtan veren bir hayat tek buyuk bir mutluluk getirir baska bir sey degil.Hayirlisi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…