- Konu Sahibi EmirkanVeEymenin Annesi
-
valla dusunmuyor deilim bir ikizim daha olabilir.bu arada pazar aksamindan beri dogum kontrol hapimi bulamiyordum genelde buzdalabinin ustune koyuyordum nasil olduysa buzluga dusmus dolayisla 5 gundur icemedim bu sabah eczaneye sordum bir dahaki adet gunune kadar beklemem gerekiyormus tekrar baslamam icin ekim 10 da bekliyorum adetimi 3 ebebk simdiden gelirse sasmayin hanimlar.
valla dusunmuyor deilim bir ikizim daha olabilir.bu arada pazar aksamindan beri dogum kontrol hapimi bulamiyordum genelde buzdalabinin ustune koyuyordum nasil olduysa buzluga dusmus dolayisla 5 gundur icemedim bu sabah eczaneye sordum bir dahaki adet gunune kadar beklemem gerekiyormus tekrar baslamam icin ekim 10 da bekliyorum adetimi 3 ebebk simdiden gelirse sasmayin hanimlar.
insallah buseferki kiz olur gerci farketmezde oglanlarada alistik.
pardon adam degilmis ya kiz:kedi:
vereliniortak kaydirigubbakcemile3 kötükedihüso
oğlum 15 aylık aralarında 3 yaş olsun diye planlar yapıyoruz ama kısmet tabi
bi taraftan aralarında cok yaş farkı olmasın birlikte bi şeyler paylaşsın istiyorum
bi taraftan da gözüm hiç yemiyor amaan şimdi hamilelikti dogumdu gece uyanmasıydı bi sürü işakannehir
biraz tembelim galiba
canim benim seni tebrik ederim.Cok heycanladim birden.Aslin da ben de birden hamile kalmak istedim.ayni heycan tekrar yasamak cok coooooooook guzel olacak.Ne mutlu sana.
ayy ferdie inanmiyorummmmmmm
nasil güveniyorsun kendine masallahh sanaa.. hadi hayirlisi:)
bende ara ara düsünüyorum ama cesaret edemiyorum dogrusuu.. tam yavas yavas rahatlarkenn yine ayni seylerr bilmiorumm kafam cok karisik :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?